Vis din displayannonce på YouTube

Hvis du vil have, at dine annoncer fra en displaykampagne skal vises på YouTube, kan du redigere dine placeringer og få dine annoncer vist på specifikke YouTube-videoer eller -kanaler eller på hele YouTube. Du kan også ekskludere dine annoncer fra at blive vist sammen med bestemt videoindhold.

Hvis du er interesseret i at bruge videoannonceformater, der er designet til at nå ud til seerne på YouTube og Displaynetværket, kan du overveje at oprette en videokampagne.

Før du begynder

• Der kan ikke målrettes direkte mod YouTube-appen, men du kan indtaste "youtube.com” manuelt, når du vælger en placering. Du kan også oprette en Discovery-kampagne for at få dine annoncer kørt i feedet til YouTubes startside og Afspil næste (ud over fanerne Promoveringer og Sociale netværk i Gmail samt Discover).
  • Du kan kun ekskludere indhold reaktivt. Hvis bestemte videoer eller kanaler f.eks. ikke fører til de ønskede konverteringer via dine kampagner eller ikke er relevante i forhold til dit brand, bør du overveje at ekskludere dem.
Bemærk! Displaybilledannoncer vises ikke på YouTube.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Tilføj specifikke YouTube-kanaler og -videoer

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Vælg Displaykampagner i bjælken Visninger øverst.
    Bemærk! Hvis du foretrækker at bruge navigationspanelet til venstre, skal du klikke på Skift visning øverst til højre på din Google Ads-konto.
  3. Vælg navnet på den kampagne, du vil redigere.
  4. Vælg navnet på den annoncegruppe, som placeringerne skal føjes til.
  5. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold i sektionsmenuen til venstre.
  6. Klik på Indhold og derefter på Placeringer i sidemenuen øverst.
  7. Vælg YouTube-kanaler eller YouTube-videoer, og søg ved hjælp af søgefeltet.
  8. Markér afkrydsningsfeltet ud for hver placering, der skal inkluderes i din annoncegruppe.
    • Klik på Angiv flere placeringer nederst i feltet, hvis du vil tilføje flere placeringer, og angiv videoernes eller kanalernes webadresse. Klik på Tilføj x placeringer, når du er færdig ("x" er det antal placeringer, du tilføjer).
  9. Klik på Gem.

Ekskluder specifikke YouTube-kanaler og -videoer

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Vælg Displaykampagner i bjælken Visninger øverst.
    Bemærk! Hvis du foretrækker at bruge navigationspanelet til venstre, skal du klikke på Skift visning øverst til højre på din Google Ads-konto.
  3. Vælg navnet på den kampagne, du vil redigere.
  4. Vælg navnet på den annoncegruppe, som placeringerne skal ekskluderes fra.
  5. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold i sektionsmenuen til venstre.
  6. Klik på Indhold og derefter på Placeringsekskluderinger i sidemenuen øverst.
  7. Klik på blyantikonet Rediger.
  8. Klik på Ekskluder placeringer.
  9. Vælg YouTube-kanaler eller YouTube-videoer, og søg ved hjælp af søgefeltet.
  10. Markér afkrydsningsfeltet ud for hver placering, der skal ekskluderes fra annoncegruppen.
    • Klik på Angiv flere placeringer nederst i feltet, hvis du vil ekskludere flere placeringer, og angiv videoernes eller kanalernes webadresse. Du kan ekskludere op til 10.000 placeringer pr. kampagne. Klik på Tilføj x placeringer, når du er færdig ("x" er det antal placeringer, du ekskluderer).
    • Hvis du har oprettet en liste over placeringsekskluderinger, kan du også klikke på Brug liste over placeringsekskluderinger og derefter anvende listen på annoncegruppen.
  11. Klik på Gem.