IP-osoitteiden poissulkeminen

Joudutko maksamaan turhista klikkauksista, jotka eivät tuota sinulle tuloja? Sulkemalla pois IP-osoitteita voit estää mainoksiasi näkymästä tietyissä internetin osissa.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit sulkea pois IP-osoitteita kampanjakohtaisesti siten, että kyseisen kampanjan mainoksia ei näytetä estettyihin IP-osoitteisiin liittyvissä tietokoneissa ja verkostoissa.

IP-osoitteiden poissulkemisen hyödyt

Voit sulkea pois tiettyjä IP-osoitteita ja rajoittaa mainoksesi näkymistä sellaisissa verkostoissa, joita et usko potentiaalisten asiakkaiden käyttävän.

Esimerkki

Yrityksessäsi työskentelevät henkilöt tarkastavat säännöllisesti verkkosivustosi orgaaniset hakutulokset, joissa mainoksiasi joskus näytetään. Koska ei-toivotut näyttökerrat ja vahinkoklikkaukset ovat kalliita, päätät sulkea pois yrityksesi verkon IP-osoitteen.

Muista seuraavat seikat

Voit myös estää mainoksiasi näkymästä tietyllä alueella sulkemalla mainokset pois maantieteelliseltä alueelta IP-osoitteiden poissulkemisen sijaan.

IP-osoitteesta voi olla useita versioita, joten varmista, että suljet pois IP-osoitteen kaikki versiot.

Ohjeet

Huomioitavaa

IP-osoitteiden poissulkeminen ei ole käytettävissä Videokampanjoissa, Sovelluskampanjoissa ja Älykkäissä Display-kampanjoissa.

IP-osoitteiden poissulkeminen

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse vasemman reunan sivuvalikosta Asetukset.
  3. Valitse kampanja, josta halua sulkea pois IP-osoitteita.
  4. Laajenna IP-osoitteiden poissulkeminen ‑osio klikkaamalla sitä. (Jos et näe IP-osoitteiden poissulkeminen ‑osiota, valitse Lisäasetukset.)
  5. Anna IP-osoitteet, joissa et halua mainostesi näkyvän.
  6. Valitse Tallenna

IP-osoitteiden poistaminen poissuljettujen luettelosta

1. Toimi vaiheiden 1–4 mukaan (yllä).
  2. Poista IP-osoitteet, joita et halua enää sulkea pois.
  3. Valitse Tallenna