Se din kontohistorik

Din Google Ads-konto indeholder en ændringshistorik, hvor du kan se, hvilke ændringer du har foretaget gennem tiden. Ændringshistorikken kan hjælpe dig med finde ud af, hvilke hændelser der kan have ført til ændringer i dine kampagners effektivitet. Du kan se ændringer for op til 2 år tilbage i tiden.

I denne artikel forklarer vi, hvordan du finder og bruger ændringshistorikken på din konto. Vi forklarer også, hvordan du fortryder ændringer.

Vejledning

Se din ændringshistorik

1. Hold markøren over ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto, og klik derefter på Ændringshistorik i sidepanelet.
  2. Du kan se 4 forskellige faner på fanen "Ændringsoversigt".
    • Efter bruger: Viser den seneste ændring, der er foretaget på kontoen, og hvem der har foretaget den.
    • Efter kampagne: Viser ændringer, der er foretaget af en kampagne, herunder antallet af ændringer i en given periode, en oversigt over de seneste ændringer og muligheden for at filtrere tabellen efter dato eller bruger.
    • Effektivitet: Viser en oversigt over din effektivitet med indsigtsannoteringer for at hjælpe dem med at blive bedre.
  3. Vælg datoer øverst til højre, hvis du vil se ændringer for et bestemt datointerval.
  4. Brug bjælken Visninger øverst til at vælge omfang for de ændringer, du vil se. (Hvis du benytter en enhed med en lille skærm, skal du muligvis udvide panelet ved at klikke på pileikonet Åbn navigationspanel).
    Bemærk! Hvis du foretrækker at bruge navigationspanelet til venstre, skal du klikke på Skift visning øverst til højre på din Google Ads-konto.
    • Hvis du vil se ændringer for alle dine kampagner, skal du klikke på Alle kampagner i bjælken Visninger øverst.
    • Hvis du vil se ændringer for en bestemt kampagnetype, skal du klikke på den pågældende kampagnetype.
    • Hvis du vil se ændringer for en bestemt kampagne, skal du klikke på kampagnens navn.
  5. Klik på pileikonet ud for en ændring for at få vist nærmere oplysninger om den pågældende ændring.
  6. På fanen "Ændringsoversigt" kan du se antallet af forskellige filtre for ændringstype. Klik på de enkelte ændringstyper, der filtrerer listen nedenfor, så der kun vises ændringer af den pågældende type.
    • Skift typefiltre: Når du klikker på et filter, kan du se en gruppe sekundære filtre. Det valgte filter glider til venstre, og du kan klikke på et sekundært filter for at ændre den type filter, der anvendes. Hvis du f.eks. klikker på filteret "Dato", kan du se et sæt sekundære filtre, der giver dig mulighed for at filtrere efter datointerval, ugedag eller måned.
  7. Følg vejledningen angående filtrering af en visnings effektivitetsdata for at filtrere ændringshistorikken.

Der er følgende filtreringsmuligheder:

• Kampagne – kampagner, der er blevet ændret
  • Annoncegruppe – annoncegrupper, der er blevet ændret
  • Ændringstype – filtrér efter ændringstype
  • Bruger – filtrér efter den bruger eller de brugere, der har foretaget ændringer
  • Værktøj – filtrér efter det værktøj, der blev brugt til at foretage ændringer
  • Ændret element – filtrér efter ændrede elementer
  • Kampagneeksperiment – filtrér efter ændrede kampagneeksperimenter
Bemærk! Du kan få vist data for ændringshistorik kontekstuelt uden at forlade kampagnetabellen. I kampagnetabellen skal du vælge de kampagner, du vil have vist (til venstre ud for deres navne), og derefter klikke på "Ændringshistorik" i det blå panel, der vises over tabellen.

Begræns visningen af effektivitetsstatistikker til de berørte kampagner eller annoncegrupper

Fra ændringshistorikken kan du gå til en filtreret visning af dine effektivitetsstatistikker for kun at få vist statistikker for de kampagner eller annoncegrupper, der er berørt af de valgte ændringer.

1. Hold markøren over ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto, og klik derefter på Ændringshistorik i sidepanelet.
  2. Vælg datoer øverst til højre, hvis du vil se ændringer for et bestemt datointerval.
  3. Brug bjælken Visninger øverst til at vælge omfang for de ændringer, du vil se. (Hvis du benytter en enhed med en lille skærm, skal du muligvis udvide panelet ved at klikke på pileikonet Åbn navigationspanel).
    Bemærk! Hvis du foretrækker at bruge navigationspanelet til venstre, skal du klikke på Skift visning øverst til højre på din Google Ads-konto.
  4. Vælg de ændringer, der skal vises, ved at markere afkrydsningsfeltet ud for hver ændring.
  5. Klik på Gå til for at få vist en rullemenu, hvor du kan se, hvor mange annoncegrupper eller kampagner der er blevet ændret.
  6. Klik på Annoncegruppe eller Kampagne for at få vist en filtreret liste over alle de kampagner eller annoncegrupper, der er blevet ændret.

Ændringstyper, du kan se

Du kan se følgende typer ændringer i ændringshistorikken for din konto:

• Annonce: Handlinger, der er foretaget med det formål at oprette, redigere eller fjerne en annonce, sætte den på pause eller genoptage visningen af den
  • Aktiv: Handlinger, der er foretaget på aktivændringer
  • Målgruppe: Ændringer af målretning efter målgruppe
  • Budget: Ændringer af din kampagnes budget og budgetfordelinger
  • Budgivning: Justeringer af din annoncegruppe, begrænsning af bud, målbud for strategi, bud for strategitype og søgeordsbud
  • Konverteringer: Handlinger, der er foretaget med det formål at oprette, redigere eller fjerne konverteringshandlinger
  • Feed: Handlinger, der er foretaget med det formål at oprette, fjerne eller opdatere feedet
  • Sprog: Handlinger, der er foretaget med det formål at målrette annoncer mod bestemte sprog
  • Lokation: Ændringer af avanceret lokationsmålretning
  • Netværk: Ændringer af de annoncenetværk, som din kampagne er målrettet mod
  • Andre ændringer: Medtag ændringer af dine kontoindstillinger, f.eks. dine faktureringsoplysninger, betalingsmetoder og notifikationer.
  • Søgeord: Handlinger, der er foretaget med det formål at tilføje eller fjerne søgeord, sætte dem på pause eller genoptage dem; justeringer af en maksimal budpris pr. klik (CPC, cost-per-click) på søgeordsniveau eller for landingssiden
  • Status: Handlinger, der er foretaget med det formål at fjerne kampagner, annoncegrupper, søgeord eller annoncer, sætte dem på pause eller genoptage visningen af dem
  • Målretning: Justeringer af målretning efter sprog og lokationsmålretning

Ud over de ændringer, der er foretaget direkte på din Google Ads-konto, kan du i din ændringshistorik se ændringer, der er foretaget via automatiske regler, Google Ads API (AdWords API) og Google Ads Editor.

Af sikkerhedsmæssige årsager spores ændringer af adgangskoden ikke i din ændringshistorik.

Fortryd ændringer

Du kan fortryde de fleste typer ændringer, forudsat at de er foretaget inden for de seneste 30 dage. Når en ændring fortrydes, vendes der tilbage til tilstanden umiddelbart før ændringen. Hvis der er flere ændringer på samme række, fortrydes alle disse ændringer, når du bruger funktionen "Fortryd".

Ændringer, der kan fortrydes, kan fortrydes i kolonnen "Bruger/Dato og klokkeslæt". Hvis en ændring ikke kan fortrydes, står der "Ændringer kan ikke fortrydes" i kolonnen "Bruger/Dato og klokkeslæt".

Sådan fortryder du ændringer i din kontohistorik:

1. Find rækken med de ændringer, du vil fortryde, på siden Ændringshistorik.
  2. Klik på Fortryd i kolonnen "Bruger/Dato og klokkeslæt". Du får vist en meddelelse, der bekræfter, at du vil fortryde ændringerne.
  3. Klik på Fortryd.
  4. Du kan nu se "Fortryd ændringer" i kolonnen "Bruger/Dato og klokkeslæt".
I sjældne tilfælde er det ikke muligt at fortryde ændringer, selvom du har klikket på Fortryd. Hvis det sker, giver Google Ads dig besked om det. Årsagen kan være, at et tilknyttet element er blevet fjernet, siden ændringen blev foretaget, eller at en anden person med adgang til din konto har fortrudt ændringen, siden du sidst opdaterede siden.

Føj kolonner for ændringshistorik til dine statistiktabeller

Du kan få vist en opgørelse af ændringerne på din konto ved at tilføje kolonner for ændringshistorik på siderne "Kampagner" og "Annoncegrupper". Det kan du gøre ved at følge vejledningen i, hvordan du tilføjer eller fjerner kolonner i din statistiktabel.

Sådan finder du kolonner for ændringshistorik:

1. Hold markøren over ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner. Klik på Kampagner, Annoncegrupper eller Annoncer.
  3. Klik på ikonet Kolonner Et billede af Google Ads-kolonneikonet oven for statistiktabellen.
  4. Klik på Rediger kolonner. Du kan finde kolonnen "Ændringshistorik" ved at rulle ned gennem listen over kolonnetyper.
  • Det samlede antal, der vises i kolonnen "Alle ændringer", er ikke summen af de øvrige kolonner for ændringshistorik i din tabel. Det er det samlede antal ændringer, du har foretaget. Lad os eksempelvis sige, at du sætter en annonce på pause. Både i kolonnen "Annonceændringer" og kolonnen "Statusændringer" vises der i så fald 1 ændring, fordi det at sætte en annonce på pause både er en ændring af annoncen og en ændring af statussen. I kolonnen "Alle ændringer" vises der dog kun 1 ændring og altså ikke 2, da du kun har foretaget én ændring.
  • Nogle ændringer, f.eks. en ændring af en annoncegruppes navn, vises kun i kolonnen "Alle ændringer". Dette skyldes, at de ikke falder ind under nogen af de andre ændringskategorier. Det er endnu en grund til, at kolonnen "Alle ændringer" ikke må betragtes som summen af de øvrige kolonner for ændringshistorik.
  • Ændringer, der blev foretaget i går, vises efter kl. 10 (PST) i dag. Ændringer, der blev foretaget før den 19. maj 2014, vises ikke.