Tehokkuustietojen näkymän suodattaminen

Suodata tilisi tilastotietoja, niin saat esiin sinua eniten kiinnostavat tiedot, kuten avainsanatekstit, keskimääräisen klikkauskohtaisen hinnan tai näyttökerrat.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit luoda muokatun suodattimen ja tallentaa sen, niin että se on helppo ottaa käyttöön myöhemmin.

Ohjeet

Suodattimen luominen ja tallentaminen

1. Kirjaudu Google Ads -tilillesi.
  2. Valitse sivuvalikosta haluamasi kohde, esimerkiksi Kampanjat tai Mainosryhmät, niin näet kyseisen sivun tilastotaulukon.
  3. Klikkaa tilastotaulukon yläpuolella olevaa Suodatin-painiketta Suodatin.
  4. Valitse suodattimen ehto näkyviin tulleesta avattavasta valikosta tai kirjoita se.
  5. Valitse Käytä. Suodattimen kuvaus tulee näkyviin taulukon yläpuolelle, ja taulukon tiedot päivittyvät suodatinta vastaaviksi.
  6. (Valinnainen) Kun lisäät ja poistat ehtoja, saat näkyviin juuri ne tiedot, jotka haluat:

1. Voit lisätä suodattimen ehdon klikkaamalla olemassa olevan ehdon vierestä.
    2. Voit poistaa ehdon klikkaamalla sitä ja klikkaamalla sitten näkyviin tullutta X-painiketta.
  7. Jos haluat palata suodattamattomaan näkymään, klikkaa tilastotaulukon yläpuolella olevaa X-painiketta.
  8. Voit tallentaa luomasi suodattimen myöhempää käyttöä varten klikkaamalla suodattimen tallennuspainiketta , kirjoittamalla suodattimelle nimen ja valitsemalla Tallenna.

Suodattimien käyttäminen tilin optimoimiseen

Suodattimien avulla voit tunnistaa avainsanoihin, mainoksiin tai kampanja-asetuksiin liittyviä ongelma-alueita, jotka saattavat edellyttää toimenpiteitä tai joita on mahdollista muokata paremmin toimiviksi.

Seuraavassa on muutamia suodatinehdotuksia, joiden avulla voit tunnistaa tiettyjä ongelmia:

• Huomiota vaativat avainsanat
    • Tehottomat avainsanat: klikkausprosentti < X %
    • Avainsanat, joiden keskimääräinen sijainti ei ole ensimmäisellä sivulla: keskimääräinen sijainti > 8
    • Avainsanat, joihin saattaa liittyä ongelmia: Tila = Ei käynnistä mainoksia: kriittisiä ongelmia.
  • Mainokset, joita ei näytetä
    • Hylätyt mainokset: Hyväksymistila = Hylätty.
  • Kustannustehottomat alueet
    • Kalliit, mutta tehottomat avainsanat: Hinta > X €; Konversioprosentti < X %.