Tilpas tabeller og diagrammer

Den bedste metode til at få øje på nye muligheder for din virksomhed er at gennemgå dine effektivitetsdata med jævne mellemrum. Ved hjælp af dynamiske tabeller og diagrammer kan du undersøge tendenser på tværs af din konto eller finde svar på specifikke spørgsmål om, hvordan kunderne interagerer med dine annoncer.

I denne artikel får du oplysninger om, hvordan du kan tilpasse dine tabeller og diagrammer, så du kan gennemgå de data, der betyder mest for din virksomhed.

Tilpas dine tabeller og diagrammer i Google Ads

Vejledning

Sådan ændrer du datointervallet

Klik på datointervallet øverst til højre på siden. Datointervallet opdateres for både tabel og diagram. Du kan også sammenligne to datointervaller ved at se dem side om side i diagrammet.

Sådan ændrer du kolonnerne i tabellen

Sådan kan du tilføje eller fjerne tabelkolonner, omorganisere kolonner eller gemme et kolonnesæt:

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Klik på ikonet Kolonner Et billede af Google Ads-kolonneikonet, og klik derefter på Rediger kolonner.
  5. Klik på en kolonnekategori for at se de tilgængelige kolonner, eller skriv et kolonnenavn i søgefeltet for at søge efter det.
  6. Du kan redigere tabelkolonner på følgende måder:
    • Hvis du vil tilføje en kolonne, skal du markere dens afkrydsningsfelt. Derefter kan du se den på listen til højre.
    • Hvis du vil fjerne en kolonne, skal du klikke på X ud for den på listen til højre.
    • Hvis du vil ændre kolonnernes rækkefølge, klikker du på de respektive kolonner og trækker dem til dine foretrukne placeringer på listen.
    • Hvis du vil gemme dit kolonnesæt, skal du vælge Gem dit kolonnesæt og angive et navn.
  7. Klik på Anvend.

Hvis du vil ændre størrelsen på en kolonne i tabellen, skal du klikke på kanten af ​​kolonneoverskriften og trække den til højre eller venstre.

Sådan sorterer og segmenterer du rækkerne i tabellen

Hvis du vil sortere tabellen, skal du klikke på overskriften på den kolonne, som du vil sortere dine data efter. Hvis du vil sortere i omvendt rækkefølge, skal du klikke på samme overskrift igen.

Hvis du vil segmentere tabeldata, skal du klikke på ikonet Segment Segment og vælge, hvilke dimensioner du vil bruge til at opdele dine rækker.

Sådan opretter du et tabelfilter

Hvis du vil vælge, hvilke data du vil se i tabellen, skal du anvende et filter på tabellen.

1. Klik på filterikonet Filter, og vælg derefter en filtertype.
  2. Vælg eller angiv en betingelse for dit filter.
  3. Klik på Anvend. Der vises en beskrivelse af dit filter over tabellen, og tabellens data opdateres for at matche dit filter.
  4. Du kan også tilføje og fjerne filtre:

• Hvis du vil tilføje flere filtre, skal du klikke på Tilføj filter ud for et eksisterende filter.
    • Klik på knappen X ud for et filter for at fjerne det.

Sådan skjuler eller viser du et diagram

• Klik på ikonet med tre prikker 3 dot icon i øverste højre hjørne af diagrammet, og klik derefter på Skjul diagram.
  • Du kan få diagrammet vist igen ved at klikke på ikonet med tre prikker 3 dot icon øverst til højre i tabellen og derefter klikke på Vis diagram.

Sådan udvider eller minimerer du et diagram

• Hvis du vil udvide diagrammet, skal du klikke på Udvid Ikonet Udvid tabellen øverst til højre i diagrammet.
  • Klik på Skjul for at skjule diagrammet.

Sådan ændrer du metrics i diagrammet

Klik på rullemenuerne for metrics øverst til højre i diagrammet, og vælg den metric, du vil have vist. Du kan se op til to metrics ad gangen i det samme diagram.

Sådan ændrer du tidsintervallet i diagrammet

Klik på prikmenuen i diagrammet, og vælg dit foretrukne tidsinterval dagligt, ugentligt og meget mere.