Verkkosivuston uudelleenmarkkinointiluettelon luominen

Uudelleenmarkkinointiluetteloiden avulla voit näyttää mainoksia asiakkaille, jotka ovat vierailleet verkkosivustollasi aiemmin. Tässä artikkelissa kuvataan, kuinka verkkosivuston uudelleenmarkkinointiluettelo luodaan.

Huomioitavaa ennen aloitusta

Jos uudelleenmarkkinointi ei ole sinulle tuttua, lue ensin, miten uudelleenmarkkinointi toimii.

Ohjeet

1. Kirjaudu Google Adsiin.
  2. Avaa Jaettu kirjasto klikkaamalla työkalukuvaketta .
  3. Valitse Yleisön hallinnointi.
  4. Klikkaa Yleisöluettelot.
  5. Aloita luettelon lisääminen klikkaamalla pluspainiketta  ja valitsemalla Sivustolla käyneet.
  6. Lisää avautuvalle sivulle uudelleenmarkkinointiluetteloa kuvaava nimi.
  7. Valitse malli avattavasta Luettelon jäsenet ‑valikosta.
  8. Valitse sääntöjoukko avattavan Sivu-valikon vaihtoehdoista. Lisää kunkin vaihtoehdon kohdalla ehdot niitä sivustosi sivuja varten, joilta haluat kerätä kävijäevästeitä. Käytettävä arvo voi koostua sanoista, numerosta tai päivämäärästä riippuen siitä, minkä sääntömallin ja mitkä ehdot valitsit luotavalle luettelolle. Kun sääntö on valmis, klikkaa LISÄÄ.
  9. Määritä ensimmäisen luettelon koko. Tällä tarkoitetaan tietyn ajanjakson aikana mitattua kävijämäärää. Voit kasvattaa ensimmäisen luettelon kokoa sisällyttämällä luetteloon vierailijat viimeisen 30 päivän ajalta.
  10. Määritä jäsenyyden kesto. Tämä ilmaisee, kuinka kauan haluat pitää vierailijan luettelossasi. Voit muuttaa tätä asetusta milloin tahansa.
  11. Lisää valinnainen yleisön kuvaus.
  12. Klikkaa LUO YLEISÖ.

Voit luoda niin monta uudelleenmarkkinointiluetteloa kuin haluat. Kun olet luonut luettelot, luo uudet kampanjat ja mainosryhmät, joihin luettelot linkitetään.

Google Ads ei salli tagien käyttöönottoa sivuilla, joilla on käytäntöjen rajoittamia tarjouksia. Lue lisää personoidun mainonnan käytännöstä.

Parhaat käytännöt: Valintamerkkikuvake Parhaat käytännöt

Lue Googlen parhaiden käytäntöjen oppaasta, miten saat aktivoitua sivuston aiempia vierailijoita räätälöidyillä mainoksilla.
Aikaisempien vierailijoiden tavoittaminen Display-verkoston uudelleenmarkkinoinnilla: Googlen parhaat käytännöt