Verkkosivuston uudelleenmarkkinointiluettelon luominen

Uudelleenmarkkinointiluetteloiden avulla voit näyttää mainoksia asiakkaille, jotka ovat vierailleet verkkosivustollasi aiemmin. Tässä artikkelissa kuvataan, kuinka verkkosivuston uudelleenmarkkinointiluettelo luodaan.

Huomioitavaa ennen aloitusta

Jos uudelleenmarkkinointi ei ole sinulle tuttua, lue ensin, miten uudelleenmarkkinointi toimii.

Ohjeet

1. Kirjaudu Google Adsiin.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta  ja valitse sitten Jaettu kirjasto.
  3. Valitse Yleisön hallinnointi.
  4. Valitse Yleisöluettelot.
  5. Lisää verkkosivuston kävijöiden luettelo klikkaamalla pluspainiketta  ja valitsemalla sitten Sivustolla käyneet.
  6. Kirjoita avautuvalle sivulle uudelleenmarkkinointiluetteloa kuvaava nimi.
  7. Valitse malli avattavasta Luettelon jäsenet ‑valikosta.
  8. Valitse sääntöjoukko avattavan Sivu-valikon vaihtoehdoista. Lisää kunkin vaihtoehdon kohdalla ehdot niitä sivustosi sivuja varten, joilta haluat kerätä kävijäevästeitä. Käytettävä arvo voi koostua sanoista, numeroista tai päivämääristä riippuen siitä, minkä sääntömallin ja mitkä ehdot valitsit luotavalle luettelolle. Kun sääntö on valmis, klikkaa Tai tai Lisää (sen mukaan, minkälaisen sääntöasetuksen olet valinnut)
  9. Määritä luettelon aloituskoko. Tämä ilmaisee sivustosi kävijöiden määrän tiettynä ajanjaksona. Voit lisätä luetteloosi sivuston kävijöitä 30 edellisen päivän ajalta tai voit aloittaa tyhjästä luettelosta.

Huom. Jos verkkosivustollasi on uudelleenmarkkinointitagi ja haluat sisällyttää luettelosi sääntöjä vastaavat kävijät, lisää kävijät 30 edellisen päivän ajalta.

10. Määritä jäsenyyden kesto. Tämä ilmaisee, kuinka kauan haluat kävijän pysyvän luettelossasi. Voit muuttaa jäsenyyden kesto milloin tahansa.
  11. (Valinnainen) Kirjoita yleisösi kuvaus.
  12. Klikkaa Luo yleisö.

Voit luoda niin monta uudelleenmarkkinointiluetteloa kuin haluat. Kun olet luonut luettelot, luo uudet kampanjat ja mainosryhmät, joihin luettelot linkitetään.

Google Ads ei salli tagien käyttöönottoa sivuilla, joilla on käytäntöjen rajoittamia tarjouksia. Lue lisää personoidun mainonnan käytännöstä.

Parhaat käytännöt: Valintamerkkikuvake Parhaat käytännöt

Lue Googlen parhaiden käytäntöjen oppaasta, miten saat aktivoitua sivuston aiempia vierailijoita räätälöidyillä mainoksilla.
Aikaisempien vierailijoiden tavoittaminen Display-verkoston uudelleenmarkkinoinnilla: Googlen parhaat käytännöt