Opret en websiteremarketingliste

Brug remarketinglister til at vise annoncer til personer, der tidligere har besøgt dit website. I denne artikel finder du en vejledning, du skal følge for at oprette en websiteremarketingliste.

Før du begynder

Hvis du ikke kender til remarketing, bør du først læse Sådan fungerer remarketing.

Remarketing, som er baseret på personers følsomme oplysninger, er ikke tilladt. Dine remarketinglister må ikke knyttes til personhenførbare eller følsomme oplysninger. Hvis du opretter en remarketingkampagne og placerer remarketingtagget på dit website, skal du overholde vores politik for interesse- og placeringsbaseret annoncering.

Vejledning

Vælg den Google Ads-oplevelse, du bruger. Få flere oplysninger

1. Log ind på AdWords.
  2. Klik på Delt bibliotek.
  3. Klik på Målgrupper.
  4. Hvis det er første gang, du opretter en remarketingliste, har du forskellige muligheder. Klik på "Opsæt remarketing" under "Besøgende på websitet", og fuldfør opsætningsprocessen. Hvis du har oprettet remarketinglister før, skal du klikke på +Remarketingliste og vælge "Besøgende på websitet" på rullemenuen.
  5. Angiv et beskrivende navn til remarketinglisten.
  6. Vælg en skabelon i rullemenuen "Hvem skal føjes til din liste?".
  7. Klik på + Regel for at tilføje regler.
  8. Der vises en dialogboks, hvor du kan tilføje alle de betingelser, som en enkelt webside skal matche. Vælg en mulighed i den anden rullemenu, f.eks. "indeholder", "lig med" eller "begynder med". Indtast værdien. Værdier kan være ord, et tal eller en dato, afhængigt af hvilken type liste du opretter. Klik på Udført.
  9. Angiv en varighed af medlemskab, som er den periode, hvor en besøgende skal forblive på listen. Du kan når som helst ændre varigheden af medlemskab. Hvis du har et remarketingtag på dit website i forvejen, skal du markere afkrydsningsfeltet "Inkluder tidligere besøgende, der matcher disse regler" for at medtage besøgende, som har besøgt dit website for nylig, og som matcher reglerne på din liste. Denne metode kan kun bruges på Displaynetværket. Den kan ikke bruges til remarketinglister til søgeannoncer.
  10. Klik på Gem.

Du kan oprette alle de remarketinglister, du har lyst til. Når du har oprettet lister, kan du oprette nye kampagner og annoncegrupper, hvor du kan tilføje listerne.

Optimale løsninger: Fluebensikonet Optimale løsninger

Læs Googles vejledning til optimale løsninger for at få flere oplysninger om, hvordan du får fat i tidligere besøgende igen med tilpassede annoncer.
Nå ud til tidligere besøgende med displayremarketing: Googles optimale løsninger