Vælg et bud til din kampagne på Displaynetværket

Budtyper på Google Displaynetværket hjælper dig med at få størst muligt udbytte af dine kampagner ved at angive den helt rigtige pris for dine annoncer. Her er de budtyper, som du kan bruge til Displaynetværket:

Budstrategier:

Bemærk! Mål-CPA, Maksimér antal konverteringer, Mål-ROAS og Udvidet CPC er alle strategier af typen Smart Bidding med fokus på konverteringer.

Download guiden til Smart Bidding på Displaynetværket for at få en detaljeret vejledning i strategier af typen Smart Bidding.

Husk!

• Afhængigt af din kampagnetype eller annoncegruppe kan der være nogen budstrategier, som ikke er tilgængelige.
  • For kampagner på Displaynetværket kan du angive standardbud for annoncegrupper, tilpassede bud eller budjusteringer.
Tip! Knyt din budstrategi til dine kampagnemål. Hvis du f.eks. vil fokusere på eksponeringer, kan du overveje CPM-budgivning for synlige eksponeringer. Hvis dit mål er klik, kan du overveje manuel CPC eller budgivning til maksimering af antallet af klik. Hvis du sigter efter konverteringer, kan du overveje budgivning baseret på mål-CPA, maksimering af antal konverteringer eller mål-ROAS.

Budgivning på kampagner på Displaynetværket

Søgeannoncer og displayannoncer når folk på forskellige tidspunkter. Når personer aktivt søger efter noget, kan din søgeannonce indeholde det, de leder efter. Modsat kan personer, der ser din annonce på Displaynetværket, blot være i gang med at kigge på deres yndlingsblog eller se videoer – de søger altså ikke aktivt efter det, du har at tilbyde. Budgivning på Displaynetværket hjælper dig med at vise annoncer til potentielle kunder på det rigtige sted og det rigtige tidspunkt.

Klikrater (CTR, click-through rate) er ofte lavere på Displaynetværket, da det kan være sværere at fange en læsers opmærksomhed. Derfor kan du også bruge budgivning på Displaynetværk. Med denne funktion kan du angive bud for klik, konverteringer eller eksponeringer, der udelukkende forekommer på Displaynetværket. Du får bedre kontrol over dine omkostninger, og du kan sikre, at dine bud svarer til det udbytte, du får af dine annoncer.

Valg af dit første bud

Du kan finde frem til det rette bud på Displaynetværket ved at angive et indledende bud, se, hvordan dine annoncer klarer sig, og derefter redigere buddet. Hvis du ikke angiver bestemte bud for din målretning, bruger Google Ads din annoncegruppes standardbud.

Når du har afgivet dit første bud, skal du vente et par dage. Gå derefter til din konto. Sådan evaluerer du dit bud:

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto og derefter på Oversigt.
  2. Klik på fanen "Visninger", og vælg Displaykampagner.
Bemærk! Hvis du foretrækker at bruge navigationspanelet til venstre, skal du klikke på Skift visning øverst til højre på din Google Ads-konto.
  1. Du får vist antallet af klik og eksponeringer for hver displaykampagne.
Bemærk! Hvis du vælger Annoncegrupper i undersidemenuen, kan du se antallet af klik og eksponeringer efter annoncegruppe. Hvis du klikker på annoncegruppen, vises resultaterne pr. annonce. Få flere oplysninger om, hvordan du vælger dit budbeløb

I første omgang er du nok mest interesseret i at finde ud af, om din annonce modtager nogen klik, og derefter, om disse klik fører til de resultater, du ønsker. Vi anbefaler, at du fortsætter med at overvåge eksponeringer og klik, men du får mest ud af at vente et par uger, inden du foretager for mange ændringer. Hvis du redigerer dine bud for tit, kan du muligvis ikke vurdere din effektivitet helt nøjagtigt.

Husk, at din annonceeffektivitet på Displaynetværket ikke påvirker din rangering for søgeannoncer, og en lavere klikrate på Displaynetværket påvirker ikke kvalitetsresultatet for dine annoncer til søgning.

Hvis du gerne vil finde ud af, om disse klik på dine annoncer fører til handlinger på dit website eller opkald til din virksomhed, kan du bruge konverteringssporing til at få større indsigt.

Budjusteringer

Hvis du bruger Udvidet CPC, Manuel CPC eller budgivningsstrategier for synlige CPM-bud, kan du også angive budjusteringer, så du har større kontrol over, hvor og hvornår din annonce vises. Budjusteringer kan angives på kampagneniveau (for mobilenheder, på tidspunkter, dage og steder) og kan også bruges til at byde mere konkurrencedygtigt i forbindelse med bestemte målretningsmetoder, som f.eks. søgeord, målgrupper, demografiske oplysninger, emner eller placeringer i dine annoncegrupper.

Når du går til siden med annoncegrupper, kan du finde budgivningsstatussen. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer eller fjerner budjusteringer

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Annoncegrupper.
  4. Hvis du ikke kan se kolonnen, skal du klikke på kolonneikonet Et billede af Google Ads-kolonneikonet, vælge Attributter og derefter vælge Aktiv budjust.