Om opkaldsrapportering

Opkaldsrapportering, som er baseret på Google-viderestillingsnumre, giver dig mulighed for at måle effektiviteten af dine opkaldsudvidelser, adresseudvidelser og opkaldsannoncer. Du kan spore oplysninger såsom opkaldets varighed, starttidspunktet, telefonnummeret på den, der ringede op, hvis opkaldet varede over 15 sekunder (undtagen i Indien), samt om opkaldet blev besvaret. Du kan også tælle telefonopkald af en bestemt varighed som konverteringer og bruge automatiske budstrategier til at øge sandsynligheden for at opnå konverteringer.

Alle aspekter af opkaldsrapportering, herunder opkaldsudvidelser, adresseudvidelser og opkaldsannoncer, kan administreres via ét kontoniveau.

Sådan fungerer det

Med opkaldsrapportering bruges der Google-viderestillingsnumre til at måle din opkaldsudvidelses eller opkaldsannonces effektivitet. Når du aktiverer opkaldsrapportering, tildeler vi din annonce et Google-viderestillingsnummer. På den måde kan du se oplysninger om dine opkald og tælle dem som konverteringer. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer opkaldsrapportering for dine kampagner

Når dine annoncer kører med opkaldsrapportering, sker der følgende:

1. En kunde trykker på din annonce for at ringe til dig. Du debiteres for et klik (til samme CPC, som hvis kunden havde klikket på en annonce, der fører til dit website).
  2. Din virksomhed modtager opkaldet. Kundens opkald viderestilles via et Google-viderestillingsnummer, som giver dig mulighed for at indsamle data om opkaldet. Tjenesten "Vis nummer" fungerer stadig for opkald, der viderestilles via Google-viderestillingsnumre (med undtagelse af visse opkald i Indien og Japan), så du kan se, hvem der ringer til dig.
  3. Du kan gennemgå data om alle opkald fra dine annoncer og optimere dine kampagner ud fra disse oplysninger.

Eksempel

Folkene bag et rejsebureau konstaterer, at de har fået flere opkald efter at have tilføjet opkaldsudvidelser, og nu vil de gerne have større indsigt i denne telefontrafik. De aktiverer derfor opkaldsrapportering. De gennemgår dataene og konstaterer, at opkald med en varighed på over to minutter ofte fører til salg, så de vælger at tælle disse opkald som konverteringer. Senere bemærker de, at konverteringerne foretages af personer med områdenummeret 717, så de beslutter sig for at målrette deres annoncer mod dette område.

Om telefonnumre

Når det er muligt, bruger Google-viderestillingsnumre samme områdenummer eller forvalgsnummer som din virksomhed. Ellers bruges det lokale områdenummer eller forvalgsnummeret for dit geografiske område. I nogle tilfælde er et lokalt Google-viderestillingsnummer muligvis ikke tilgængeligt. Hvis det sker, vises der i stedet et gratis Google-viderestillingsnummer. Et Google-viderestillingsnummer er enten gratis, eller det svarer til et lokalt nummer, eller det er et lokalt nummer.

Vigtigt! Da de Google-viderestillingsnumre, der er knyttet til opkaldsrapporteringen, tilhører Google, kan de ændres og tildeles igen. Derfor kan du ikke bruge dit Google-viderestillingsnummer til andet end opkaldsrapportering og sporing af opkaldskonverteringer via websites.

Opkaldsrapportering og effektivitet

Google-viderestillingsnumre vises muligvis ikke med annoncer på computere, hvis din annoncegruppe ikke har opnået et vist antal klik i løbet af en periode på fire uger. Hvis det er tilfældet, vises dit firmatelefonnummer. (Der er ikke noget minimumkrav for mobilannoncer.)

Google Ads viser kun opkaldsudvidelser, når bestemte kriterier er opfyldt. Få flere oplysninger om, hvordan du øger sandsynligheden for, at dine udvidelser bliver vist

Bemærk! Google Ads debiterer ikke annoncører for manuelle opkald fra brugere til et Google-viderestillingsnummer. Annoncørerne bliver kun debiteret, når der klikkes på det Google-viderestillingsnummer, der vises i annoncen.

Google-viderestillingsnumre er indtil videre kun tilgængelige i følgende lande:

Landeflag

Landenavn

Afgiftsfrit nummer

Lokalnummer

Australiens flag Australien ja, bekræftet ja, bekræftet
Belgium flag Belgien ja, bekræftet ja, bekræftet
Brasiliens flag Brasilien ja, bekræftet ja, bekræftet
Canadas flag Canada ja, bekræftet ja, bekræftet
Chile Flag Chile ja, bekræftet ja, bekræftet
Columbia flag icon Colombia ja, bekræftet ja, bekræftet
Czech Republic Flag Tjekkiet ja, bekræftet ja, bekræftet
* Danmark ja, bekræftet
Frankrig Frankrig ja, bekræftet ja, bekræftet
Tysklands flag Tyskland ja, bekræftet ja, bekræftet
Hungary flag* Ungarn ja, bekræftet ja, bekræftet
Indien** Indien ja, bekræftet
Indonesien Indonesien ja, bekræftet ja, bekræftet
Irland Irland ja, bekræftet ja, bekræftet
Israel flag icon Israel ja, bekræftet ja, bekræftet
Italian Flag Italien ja, bekræftet ja, bekræftet
Japan Flag** ‡ Japan ja, bekræftet ja, bekræftet
Mexico flag icon Mexico ja, bekræftet ja, bekræftet
Poland flag Polen ja, bekræftet ja, bekræftet
Portugal flag Portugal ja, bekræftet ja, bekræftet
Romanian flag icon Rumænien ja, bekræftet ja, bekræftet
Russia flag icon Rusland ja, bekræftet ja, bekræftet
Slovakia flag icon Slovakiet ja, bekræftet ja, bekræftet
South Africa Sydafrika ja, bekræftet ja, bekræftet
Spain flag icon Spanien ja, bekræftet ja, bekræftet
Sweden Sverige ja, bekræftet ja, bekræftet
Switzerland flag icon Schweiz ja, bekræftet ja, bekræftet
United Kingdom* Storbritannien ja, bekræftet ja, bekræftet
United States USA ja, bekræftet ja, bekræftet

*Afgiftsfrit nummer svarende til et lokalnummer

**For visse opkalds vedkommende vises der et Google-nummer i stedet for kundens nummer

‡I Japan er din tjenesteudbyder Google Connect Asia Pacific Pte. Ltd.