Laatupisteiden tarkistaminen

Laatupisteiden avulla voit selvittää aloitussivun ja mainoksen osuvuuden suhteessa valitsemiisi avainsanoihin.

Nykyiset laatupisteesi ja niiden osatekijät näkyvät laatupisteiden neljässä tilasarakkeessa: Laatupisteet, Aloitussivukokemus, Mainoksen osuvuus ja Odotettu klikkausprosentti.

Laatupisteiden ja niiden osatekijöiden historiatiedot näkyvät neljässä historiatietosarakkeessa: Laatupisteet (hist.), Aloitussivukokemus (hist.), Mainoksen osuvuus (hist.) ja Odotettu klikkausprosentti (hist.).

Tämän artikkelin ohjeiden avulla voit tarkistaa laatupisteidesi ja niiden osatekijöiden aiemmat ja nykyiset arvot.

Huomioitavaa ennen aloitusta

Tutustu ennen aloitusta Laatupisteet-osiossa kuvattuihin laatupisteiden osatekijöihin, jos ne eivät ole ennestään tuttuja.

Ohjeet

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLue lisää

Voit tarkistaa laatupisteet Avainsanat-välilehdeltä. Laatupisteet voi tarkistaa parilla eri tavalla.

Ota laatupisteiden sarakkeet käyttöön seuraavasti:

1. Klikkaa sivun yläosassa olevaa Kampanjat-välilehteä.
  2. Valitse Avainsanat-välilehti.
  3. Klikkaa tilastotaulukon yläpuolella olevan yläpalkin avattavaa Sarakkeet-valikkoa.
  4. Valitse Muokkaa sarakkeita.
  5. Valitse Laatupisteet.
  6. Jos haluat tarkastella nykyisiä laatupisteitä ja niiden osatekijöiden tiloja, valitse tilastotaulukkoon lisättävät kohteet näistä:
    1. Laatupisteet
    2. Laskeutumissivukokemus
    3. Mainoksen osuvuus
    4. Odotettu klikkausprosentti.
  7. Jos haluat tarkastella aiempia laatupisteitä ja niiden osatekijöiden tiloja, jaottele tiedot viikonpäivän mukaan ja valitse tilastotaulukkoon lisättävät kohteet näistä:
    1. Laatupisteet (hist.)
    2. Laskeutumissivukokemus (hist.)
    3. Mainoksen osuvuus (hist.)
    4. Odotettu klikkausprosentti.
  8. Valitse Käytä.

Kokeile nyt