Verkkosivuston uudelleenmarkkinointiluetteloiden lisääminen mainosryhmiin

Voit lisätä mainosryhmiisi uudelleenmarkkinointiluetteloita, jotta mainoksia näytetään verkkosivustollasi käyneille käyttäjille. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit lisätä uudelleenmarkkinointiluetteloita mainosryhmiin.

Ohjeet

Voit lisätä uudelleenmarkkinointiluetteloita mainosryhmiisi seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Google Ads -tilillesi
  2. valitse Yleisöt.
  3. Klikkaa pluspainiketta .
  4. Valitse Uudelleenmarkkinointi ja samankaltaiset yleisöt.
  5. Hae samankaltaisia yleisöjä tai valitse Uudelleenmarkkinointi ja samankaltaiset yleisöt.
  6. Klikkaa valintaruutua kaikkien uudelleenmarkkinointiluetteloiden vieressä, jotka haluaisit lisätä. Lisätyt luettelot tulevat näkyviin oikeanpuoleiseen sarakkeeseen.
  7. Klikkaa Tallenna.

Lisätietoja uudelleenmarkkinointiluetteloista

Useiden mainosryhmien tai kampanjoiden kohteena voi olla sama uudelleenmarkkinointiluettelo. Jos useampi kuin yksi mainoksista kohdistetaan samaan uudelleenmarkkinointiluetteloon, kaikkia kyseisiä mainoksia voidaan näyttää. Jos kävijä on useammassa kuin yhdessä uudelleenmarkkinointiluettelossa, näihin luetteloihin liittyvien uudelleenmarkkinointikampanjoiden kaikkia mainoksia voidaan näyttää. Molemmissa tapauksissa Google Ads valitsee mainoshuutokauppaan mainoksen, jolla on korkein mainoksen sijoitus.

Muiden kohdistustapojen lisääminen Display-verkoston uudelleenmarkkinointikampanjaan voi kaventaa kohdeyleisöä. Jos esimerkiksi lisäät Display-verkoston avainsanoja uudelleenmarkkinointikampanjan mainosryhmään ja valitset Kohdistus ja hintatarjous -asetuksen sekä uudelleenmarkkinointiluetteloille että avainsanoille, mainoksesi voidaan näyttää ainoastaan uudelleenmarkkinointiluettelossa oleville henkilöille, kun he vierailevat avainsanojasi vastaavilla verkkosivustoilla. Jos valitset Vain hintatarjous -asetuksen uudelleenmarkkinointiluetteloille ja Kohdistus ja hintatarjous -asetuksen avainsanoille, mainoksesi voidaan näyttää henkilöille, kun he vierailevat avainsanojasi vastaavilla verkkosivustoilla. Jos kyseisten verkkosivustojen vierailijat ovat uudelleenmarkkinointiluettelossasi, käytetään uudelleenmarkkinointiluettelon hintatarjousta.