Sobre la configuració del remàrqueting

El remàrqueting us ajuda a arribar a usuaris que han visitat el vostre lloc web o han fet servir la vostra aplicació mòbil. Aquests usuaris o visitants podran veure els vostres anuncis quan naveguin per llocs web que formen part de la Xarxa de Display de Google o quan cerquin a Google termes relacionats amb els productes o serveis que oferiu.

En aquest article s'ofereix una visió general dels quatre passos necessaris per crear campanyes de remàrqueting:

Abans de començar

A partir de l'octubre de 2017, els anunciants que configurin l'etiqueta de remàrqueting de Google Ads a la nova experiència de Google Ads veuran que aquesta està formada per l'etiqueta de lloc web global i un fragment d'esdeveniment opcional. Si teniu l'etiqueta de Google Ads anterior instal·lada al lloc web amb JavaScript, continuarà funcionant. Ara bé, us recomanem que utilitzeu la nova. Obteniu més informació sobre els Canvis a l'etiqueta de remàrqueting de Google Ads.

Per a la majoria dels usuaris, la nova experiència de Google Ads és l'única manera de gestionar els comptes que tenen actualment. Si encara feu servir l'experiència anterior d'AdWords, trieu Anterior a continuació. Més informació

Per utilitzar el remàrqueting heu de triar un tipus de campanya que sigui compatible amb aquesta estratègia publicitària.

Campanyes de la Xarxa de Display

Per utilitzar el remàrqueting a la Xarxa de Display, en crear una campanya, trieu Només per a la Xarxa de Display > Objectius de màrqueting > Impulsar una acció > Compres al lloc web.

Campanyes de la Xarxa de Cerca

Si voleu utilitzar les llistes de remàrqueting per als anuncis de la cerca, seleccioneu el tipus de campanya "Només per a la Xarxa de Cerca: totes les funcions". Si teniu una campanya del tipus "Només per a la Xarxa de Cerca: estàndard" o "Xarxa de Cerca amb selecció de Display: estàndard", no podreu afegir-hi llistes de remàrqueting.

Afegir l'etiqueta de Google Ads al lloc web

Per començar a utilitzar el remàrqueting, heu d'afegir els fragments de l'etiqueta de remàrqueting a totes les pàgines del lloc web o de l'aplicació mòbil.

Els fragments de l'etiqueta de remàrqueting són petits blocs de codi que obteniu quan afegiu l'etiqueta de remàrqueting al lloc web des de la pàgina Fonts de públic. Quan tingueu els fragments, els podeu afegir al lloc web o a l'aplicació mòbil.

Introducció a les llistes de remàrqueting

Un cop hàgiu afegit l'etiqueta de remàrqueting al lloc web, estareu a punt per crear una llista de remàrqueting.

Podeu crear llistes de remàrqueting per a diferents categories de visitants. Per exemple, podeu crear una llista de remàrqueting per als visitants que consulten la pàgina de la vostra categoria de productes més popular i anomenar-la "Llista de categories populars". El fragment de remàrqueting indica a Google Ads que desi els visitants en una llista anomenada "Llista de categories populars". Quan els usuaris visitin la pàgina, el seu identificador de galeta s'afegirà a la llista de remàrqueting.

Obteniu informació sobre com podeu crear una llista de remàrqueting d'un lloc web.

Llistes de remàrqueting creades automàticament per Google Ads

Quan configureu la primera campanya de remàrqueting, Google Ads crearà llistes de remàrqueting predeterminades, les quals podeu afegir immediatament a la segmentació dels vostres grups d'anuncis. Obteniu més informació sobre les llistes de remàrqueting creades automàticament que teniu disponibles.

Les llistes de remàrqueting predeterminades més populars que podeu fer servir a la primera campanya de remàrqueting són les següents:

• Tots els visitants: aquesta llista s'emplena amb els valors de tots els paràmetres de la implementació de l'etiquetatge de remàrqueting i inclou "Usuaris que han visitat les pàgines a partir de fragments d'esdeveniment de remàrqueting".
  • Tots els usuaris que han fet conversions: aquesta llista s'emplena de manera automàtica mitjançant l'etiqueta de seguiment de conversions i inclou "Usuaris que han generat conversions al lloc web". Si no heu configurat el seguiment de conversions, aquesta llista estarà buida.
  • Llista optimitzada de Google Ads: es tracta d'una llista de remàrqueting combinada que inclou diversos públics de les fonts disponibles. Per crear aquesta llista, heu de connectar almenys una font de dades a la pàgina Fonts de públic.

Regles de les llistes de remàrqueting

Un cop hàgiu afegit l'etiqueta de lloc web global i el fragment d'esdeveniment de remàrqueting opcional al lloc web o a l'aplicació, podeu definir llistes per a les diferents seccions que continguin mitjançant regles. Per exemple, si voleu definir una llista per a una pàgina web en què veneu vambes, podeu fer servir aquesta regla: "URL conté vambes". Tingueu en compte que els URL de les pàgines de producte han d'incloure el terme "vambes", per exemple, www.example.com/vambes.

Amb les regles podeu crear tantes llistes com vulgueu sense haver d'afegir més etiquetes al lloc web o a l'aplicació. Us recomanem que comenceu amb les llistes que s'han creat automàticament. També podeu fer servir les regles de llista per personalitzar les vostres llistes. Recordeu que només es poden mostrar anuncis a les llistes que tenen més de 100 usuaris actius. Tenir moltes llistes granulars no és gaire efectiu. Si acoteu massa el públic d'una llista, pot ser que els anuncis no es publiquin, ja que les llistes no compleixen els requisits mínims.

Obteniu més informació sobre com podeu utilitzar regles per a les llistes de remàrqueting de llocs web.

Paràmetres personalitzats

El fragment d'esdeveniment de remàrqueting dinàmic us permet enviar paràmetres personalitzats que es poden fer servir per crear llistes de remàrqueting.

Per exemple, amb el fragment d'esdeveniment podeu enviar el preu d'un producte i el tipus de pàgina (com ara una pàgina de compra) per crear una llista d'usuaris que han comprat qualsevol article per sobre d'un preu determinat. En aquest cas, els paràmetres personalitzats que s'inclourien al fragment d'esdeveniment de remàrqueting serien "value" (preu del producte) i "pagetype" (tipus de pàgina, que indica fins a quin punt els clients són a prop de fer la compra).

Obteniu més informació sobre com podeu utilitzar plantilles per a les llistes de remàrqueting de llocs web.

Els anunciants no poden fer servir categories sensibles per orientar els anuncis a usuaris ni per promocionar productes o serveis d'anunciants. Per obtenir-ne més informació, llegiu la política publicitària personalitzada.

Desactivar la recollida de dades de remàrqueting

Utilitzeu el paràmetre allow_ad_personalization_signals per triar si voleu desactivar la recollida de dades de remàrqueting per als usuaris que no volen veure anuncis personalitzats. Aquest paràmetre us permet desactivar l'ús de les dades per als anuncis personalitzats. El valor predeterminat és true. Si l'establiu en false, es desactivarà l'ús de les dades per als anuncis personalitzats.

Ha resultat útil aquest article?
Com ho podem millorar?
Anterior Nova