Sobre la configuració del remàrqueting

El remàrqueting us ajuda a arribar a usuaris que han visitat el vostre lloc web o han fet servir la vostra aplicació mòbil. Els visitants o els usuaris anteriors poden veure els anuncis quan naveguen pels llocs web que formen part de la Xarxa de Display de Google o quan cerquen termes relacionats amb els vostres productes o serveis a Google.

En aquest article s'ofereix informació general sobre els quatre passos necessaris per crear campanyes de remàrqueting.

Abans de començar

Per utilitzar el remàrqueting heu de triar un tipus de campanya que sigui compatible amb aquesta estratègia publicitària.

Campanyes de la Xarxa de Display

Per utilitzar el remàrqueting a la Xarxa de Display, en crear la campanya trieu "Xarxa de Display" com a tipus de campanya i seleccioneu l'objectiu "Generar accions" > "Compres al lloc web". No cal que escolliu cap objectiu de màrqueting, ja que no és necessari per crear una campanya. Tanmateix, si en trieu, se us mostraran funcions dissenyades especialment per ajudar-vos a assolir els objectius. Continueu configurant la campanya i feu clic a Continua.

Després d'introduir la resta de detalls de la campanya, creeu un grup d'anuncis. A "Persones: a qui voleu arribar", feu clic a la secció "Públics" per desplegar-la i seleccioneu les llistes de remàrqueting que voleu fer servir per orientar la campanya amb el selector de públics "Remàrqueting".

Podeu utilitzar les llistes de remàrqueting que heu creat o bé les que Google Ads us ha creat automàticament. Abans de crear una llista de remàrqueting pròpia, heu d'afegir una font de públic pròpia al Gestor de públics. Obteniu més informació sobre com crear una llista de remàrqueting

Campanyes de la Xarxa de Cerca

Si voleu utilitzar les llistes de remàrqueting per a anuncis de la cerca, en crear la campanya trieu "Xarxa de Cerca" com a tipus de campanya.

Després de crear la campanya, seguiu aquests passos:

1. Feu clic a la icona d'eines  que hi ha a l'extrem superior dret de la pantalla.
  2. A la secció "Biblioteca compartida", feu clic a Gestor de públics.
  3. Seleccioneu la llista de públic que voleu afegir a la campanya.
  4. A la barra blava que hi ha a sobre de les llistes de públic, feu clic a "Afegeix a…" i seleccioneu "Grups d'anuncis".
  5. Al selector, seleccioneu la campanya i afegiu la llista de públic als grups d'anuncis que vulgueu. Podeu treure la llista de públic de qualsevol dels grups d'anuncis seleccionats des de la part dreta del selector.
  6. Feu clic a Següent.
  7. Trieu la configuració de segmentació per als públics dels grups d'anuncis seleccionats.
  8. Feu clic a Afegeix públics.

Afegir l'etiqueta de Google Ads al lloc web o a l'aplicació

Per començar a utilitzar el remàrqueting, configureu una font de públic per al vostre lloc web o per a les vostres aplicacions.

Els fragments d'etiqueta de remàrqueting són petits blocs de codi que obteniu quan afegiu l'etiqueta de remàrqueting al lloc web des de la pàgina Fonts de públic. Quan tingueu els fragments, els podeu afegir al lloc web. En el cas de les aplicacions mòbils, podeu configurar el remàrqueting mitjançant un SDK per segmentar els públics a l'aplicació en funció dels esdeveniments que hàgiu configurat. Més informació sobre el remàrqueting dinàmic per a aplicacions

Fragment d'esdeveniment

Un cop hàgiu afegit l'etiqueta de lloc web global, podeu enviar dades addicionals a Google Ads per al remàrqueting i el seguiment de conversions mitjançant l'ordre "event" ("esdeveniment"). El fragment d'esdeveniment us permet capturar esdeveniments i paràmetres d'esdeveniment associats que podeu fer servir per crear les vostres llistes de remàrqueting.
Per exemple, podeu utilitzar el fragment d'esdeveniment per crear una llista de públics que segmenti els usuaris que s'hagin registrat al vostre lloc web. Segons el vostre tipus d'empresa, haureu de transferir dades específiques a Google Ads mitjançant el fragment d'esdeveniment. Informació sobre com podeu utilitzar els paràmetres d'esdeveniment per al vostre tipus d'empresa

Introducció a les llistes de remàrqueting

Un cop hàgiu configurat una font de públic, ja podeu crear una llista de remàrqueting.

Podeu crear llistes de remàrqueting per a diferents categories de visitants. Per exemple, podeu crear una llista de remàrqueting per als visitants que consulten la pàgina de la vostra categoria de productes més popular i anomenar-la "Llista de categories populars". El fragment de remàrqueting indica a Google Ads que desi els visitants en una llista anomenada "Llista de categories populars". Quan els usuaris visitin la pàgina, el seu identificador de galeta s'afegirà a la llista de remàrqueting.

Obteniu informació sobre com podeu crear una llista de remàrqueting de lloc web.

Llistes de remàrqueting que Google Ads crea automàticament

Quan configureu la primera campanya de remàrqueting, Google Ads crearà llistes de remàrqueting predeterminades, les quals podeu afegir immediatament a la segmentació dels vostres grups d'anuncis. Obteniu més informació sobre les llistes de remàrqueting creades automàticament que teniu disponibles.

Les llistes de remàrqueting predeterminades més populars que podeu fer servir a la primera campanya de remàrqueting són les següents:

• Tots els visitants: aquesta llista s'emplena amb els valors de tots els paràmetres de la implementació de l'etiquetatge de remàrqueting i inclou "Usuaris que han visitat les pàgines a partir de fragments d'esdeveniment de remàrqueting".
  • Tots els usuaris que han fet conversions: aquesta llista s'emplena automàticament amb l'etiqueta de seguiment de conversions, i inclou "Usuaris que han fet conversions al lloc web". Si no heu configurat el seguiment de conversions, aquesta llista estarà buida.
  • Llista optimitzada de Google Ads: es tracta d'una llista de remàrqueting combinada que inclou diversos públics de les fonts disponibles. Per crear aquesta llista, heu de connectar almenys una font de dades a la pàgina Fonts de públic.

Regles de les llistes de remàrqueting

Un cop hàgiu afegit l'etiqueta de lloc web global i el fragment d'esdeveniment de remàrqueting opcional al vostre lloc web o aplicació, podeu definir llistes per a les diferents seccions que continguin mitjançant regles. Per exemple, si voleu definir una llista per a una pàgina web en què veneu vambes, podeu fer servir la regla següent: "L'URL conté vambes". Tingueu en compte que els URL de les pàgines de producte han d'incloure el terme "vambes", per exemple, www.example.com/vambes.

Amb les regles podeu crear tantes llistes com vulgueu sense haver d'afegir més etiquetes al lloc web o a l'aplicació. Us recomanem que comenceu amb les llistes que s'han creat automàticament, però si les voleu personalitzar, podeu fer servir les regles corresponents. Recordeu que, perquè es puguin publicar els anuncis, les llistes han de tenir més de 100 usuaris actius. Si creeu moltes llistes granulars, és possible que no compleixin els requisits mínims i que no siguin aptes per a la publicació d'anuncis.

Més informació sobre les regles per a les llistes de remàrqueting

Paràmetres personalitzats

El fragment d'esdeveniment de remàrqueting dinàmic us permet enviar paràmetres personalitzats que es poden fer servir per crear llistes de remàrqueting.

Per exemple, amb el fragment d'esdeveniment podeu enviar el preu d'un producte i el tipus de pàgina (com ara una pàgina de compra) per crear una llista d'usuaris que han comprat qualsevol article per sobre d'un preu determinat. En aquest cas, els paràmetres personalitzats que s'inclourien al fragment d'esdeveniment de remàrqueting serien "value" (preu del producte) i "pagetype" (tipus de pàgina, que indica fins a quin punt els clients estan a punt de fer una compra).

Obteniu més informació sobre com podeu utilitzar plantilles per a les llistes de remàrqueting de llocs web.

Google Ads no permet que s'implementin etiquetes en pàgines relacionades amb ofertes restringides d'acord amb les polítiques. Obteniu més informació sobre la política de publicitat personalitzada.

Desactivar la recollida de dades de remàrqueting

Utilitzeu el paràmetre allow_ad_personalization_signals per desactivar la recollida de dades de remàrqueting per als usuaris que no volen veure anuncis personalitzats. Obteniu més informació sobre com es pot modificar l'etiqueta de lloc web global per tal de desactivar la recollida de dades de remàrqueting per a usuaris concrets.

Ha estat útil?
Com ho podem millorar?

Necessites més ajuda?

Inicia la sessió per obtenir opcions d'assistència addicionals que et permetin resoldre el problema ràpidament