Tietoja uudelleenmarkkinoinnista

Uudelleenmarkkinoinnilla voit tavoittaa ihmisiä, jotka ovat aiemmin reagoineet verkkosivustoosi tai mobiilisovellukseesi. Sen avulla voit sijoittaa mainoksesi strategisesti niin, että juuri nämä yleisöt näkevät ne selatessaan Googlen tai sen yhteistyökumppaneiden verkkosivustoja. Näin voit kasvattaa bränditietoisuutta sekä muistuttaa kyseisiä yleisöjä ostoksen tekemisestä.

Edut

Uudelleenmarkkinointi voi olla strateginen osa mainontaa esimerkiksi silloin, kun haluat lisätä myyntiä, rekisteröitymisiä tai bränditietoisuutta. Seuraavassa on joitakin uudelleenmarkkinoinnin etuja:

• Täsmällinen tavoittavuus / hyvin ajoitettu kohdistaminen: Voit näyttää mainoksiasi yrityksesi kanssa aiemmin tekemisissä olleille käyttäjille juuri silloin, kun he tekevät hakuja muualla ja aikovat todennäköisemmin tehdä ostoksia. Voit myös auttaa asiakkaitasi löytämään yrityksesi näyttämällä heille mainoksia silloin, kun he etsivät yritystäsi aktiivisesti Google-hausta.
  • Tarkennettu mainonta: Luomalla uudelleenmarkkinointiluetteloita voit kohdistaa mainonnan tietyille käyttäjäryhmille. Voit esimerkiksi luoda uudelleenmarkkinointiluettelon käyttäjistä, jotka ovat lisänneet jotakin ostoskoriin mutta eivät ole vieneet ostotapahtumaa loppuun.
  • Laaja tavoittavuus: Voit tavoittaa uudelleenmarkkinointiluetteloissasi olevat käyttäjät yli kahden miljoonan verkkosivuston ja mobiilisovelluksen kautta kaikilla laitteilla.
  • Tehokas hinnoittelu: Voit luoda tehokkaita uudelleenmarkkinointikampanjoita käyttämällä niissä automaattisia hintatarjouksia. Reaaliaikaiset hintatarjoukset laskevat mainoksesi katselijoille optimaalisen hintatarjouksen ja auttavat sinua voittamaan mainoshuutokaupan parhaaseen mahdolliseen hintaan. Googlen huutokaupasta ei koidu sinulle lisäkustannuksia.
  • Luo mainoksia helposti: Hyödynnä maksutonta mainosgalleriaa luodessasi teksti-, kuva- ja videomainoksia. Yhdistä dynaaminen uudelleenmarkkinointikampanja mainosgallerian asetteluihin ja näytä upeita mainoksia kaikissa tuotteissasi ja palveluissasi.
  • Kampanjatilastot: Raporteista näet, miten tehokkaita kampanjasi ovat, missä mainoksesi näkyvät ja paljonko ne maksavat.

Huomioitavaa

Voit poistaa uudelleenmarkkinointidatan keräämisen käytöstä niiltä käyttäjiltä, jotka eivät halua nähdä personoituja mainoksia. Lue lisätietoja siitä, miten voit poistaa uudelleenmarkkinointidatan keräämisen käytöstä tietyiltä käyttäjiltä.

Uudelleenmarkkinointi Google Adsin avulla

• Tavallinen uudelleenmarkkinointi: Näytä mainoksia sivustollasi käyneille henkilöille, kun he selaavat Display-verkoston sivustoja tai käyttävät verkoston sovelluksia. Lue lisätietoja
  • Dynaaminen uudelleenmarkkinointi: Paranna tuloksia dynaamisella uudelleenmarkkinoinnilla, joka vie mainonnan aivan uudelle tasolle. Dynaamisuus tarkoittaa sitä, että käyttäjille näytetään mainoksia tuotteista tai palveluista, joita he ovat katselleet sivustollasi tai sovelluksessasi. Lue lisätietoja
  • Hakumainosten uudelleenmarkkinointiluettelot: Näytä mainoksia aikaisemmille vierailijoille, kun he jatkavat tarvitsemiensa tietojen etsimistä Googlessa verkkosivustoltasi poistumisen jälkeen. Lisätietoja
  • Videoihin perustuva uudelleenmarkkinointi: Näytä mainoksia ihmisille, jotka ovat olleet vuorovaikutuksessa videoidesi tai YouTube-kanavasi kanssa, kun he käyttävät YouTubea ja selaavat Display-verkoston videoita, verkkosivustoja ja sovelluksia. Lisätietoja
  • Asiakasluetteloihin perustuva uudelleenmarkkinointi: Lataa asiakaskohdistuksen avulla luetteloita asiakkaidesi antamista yhteystiedoista. Kun asiakkaat kirjautuvat Googleen, voit näyttää heille mainoksia erilaisissa Google-tuotteissa.