Velg søkeord for kampanjer i Displaynettverket

Merk: Fra og med april 2019 overføres alle annonsegrupper med søkeordmålretting mot målgrupper automatisk til segmenter for tilpassede intensjonsmålgrupper. Du kan lese mer om overføringen her.

Ved å velge søkeord for kampanjer i Displaynettverket kan du vise kampanjene dine til folk som sannsynligvis er interesserte i å kjøpe noe du tilbyr.

Hvis de mest sannsynlige kundene dine liker å gå i fjellet, kan du for eksempel legge til søkeord om fotturer og friluftsliv. Google Ads finner deretter relevante nettsteder som inneholder søkeordene dine, og relevante målgrupper som er interessert i disse søkeordene. Prøv å velge søkeord som er relevante for hele annonsegruppen, og ikke bare én enkelt annonse.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du bruker søkeord i Displaynettverket.

Slik fungerer det

Søkeord er et av målrettingsalternativene i Displaynettverket. Noen ganger kan annonsene dine vises på plasseringer som tilsynelatende ikke har noen tilknytning til søkeordene dine. Avhengig av søkeordinnstillingen du har valgt, kan det hende at annonsene dine i stedet blir vist for målgrupper ut fra nettleserloggen deres eller andre faktorer i stedet for innholdet på siden vedkommende ser på for øyeblikket. Finn ut mer i artikkelen Om innholdsmålretting.

Gjør følgende når du velger søkeord for kampanjer i Displaynettverket:

• Opprett annonsegrupper for produktene eller tjenestene du tilbyr, slik at vi kan vise annonser som er relatert til dem.
  • Velg søkeord du tror kan vises på nettsteder som kundene dine gjerne besøker.
  • Få flere forslag til annonsegrupper og søkeord.