Vælg søgeord til dine kampagner på Displaynetværket

OBS! Fra og med april 2019 bliver alle annoncegrupper med målgruppesøgeord automatisk migreret til tilpassede målgruppesegmenter med søgehensigt. Du kan få flere oplysninger om migreringen her.

Søgeord til Displaynetværket hjælper dig med at få dine kampagner ud til sandsynlige købere.

Hvis de personer, der med størst sandsynlighed bliver kunder hos dig, kan lide at gå på vandretur, kan du tilføje søgeord om vandreture eller friluftsliv. Google Ads finder relevante websites, der indeholder dine søgeord, samt relevante målgrupper, der er interesseret i disse søgeord. Prøv at vælge søgeord, der er relevante for hele annoncegrupper i stedet for blot en enkelt annonce.

Denne artikel beskriver, hvordan du kan bruge søgeord på Displaynetværket.

Sådan fungerer det

Søgeord er en af de tilgængelige målretningsmuligheder på Displaynetværket. Nogle gange vises dine annoncer på placeringer, der synes at være irrelevante for dine søgeord. Afhængigt af din søgeordsindstilling bliver dine annoncer muligvis vist for målgrupper ud fra de relevante personers seneste browserhistorik eller andre faktorer i stedet for indholdet på den side, de aktuelt får vist. Få flere oplysninger om kontekstmålretning.

Når du skal vælge søgeord til dine kampagner på Displaynetværket, skal du gøre følgende:

• Oprette annoncegrupper til dine produkter eller tjenester, så vi kan vise annoncer, der er relateret til dem.
  • Vælge søgeord, der efter din vurdering kunne vises på websites, som dine kunder kunne finde på at besøge.
  • Få flere annoncegruppeidéer og forslag til søgeord.