Setningssamsvar

En søkeordinnstilling som gjør at annonsen din bare kan vises når et søk inkluderer den eksakte versjonen av søkeordet ditt, eller nære varianter av den eksakte versjonen av søkeordet, med ekstra ord foran eller bak. Hvis du bruker «sykkellås» som søkeord med setningssamsvar, kan annonsen din bli vist hvis noen søker etter «sykkellåser», «kjøpe sykkellås» eller «anmeldelser av sykkellåser».

• Med setningssamsvar vil et søkeord bare utløse visning av en annonse når noen søker etter den eksakte søkeordsetningen din, eller nære varianter av den eksakte søkeordsetningen din. Andre ord kan være plassert foran eller etter setningen. Nære varianter omfatter feilstavinger, entalls- og flertallsformer, akronymer, ordstammevarianter (som plante og beplante), forkortelser og aksenter.
  • Hvis du for eksempel legger til «adopter en kattunge» som søkeord med setningssamsvar, forteller du Google Ads at annonsen bare skal vises når noen søker etter «adopter en kattunge» eller nære varianter av «adopter en kattunge», for eksempel «slik adopterer du en kattunge» eller «slik adopterer du en katunge».
  • Setningssamsvar er ett av de fire samsvarsalternativene for søkeord som er med på å styre hvor nært søkeordet må samsvare med en persons søkeord for at annonsen din skal bli vist. Du kan velge ett eller flere samsvarsalternativer for et søkeord, og fleksibelt samsvar brukes som standard hvis du ikke angir et bestemt samsvarsalternativ.

Mer om samsvarsalternativer for søkeord
Se flere artikler