Søgeordssætning

En søgeordsindstilling, der gør, at din annonce kun bliver vist, når en brugers søgning indeholder dit søgeords eksakte udtryk eller relevante varianter af det eksakte udtryk med andre ord før eller efter. Søgeordssætningen "ringeklokke til cykel" kan bevirke, at din annonce bliver vist, hvis en bruger søger efter "ringeklokke til cykel", "køb ringeklokke til cykel" og "anmeldelser af ringeklokke til cykel".

• En sætning som søgeord lader et søgeord udløse din annonce, så den kun bliver vist, når en bruger søger efter dit eksakte søgeordsudtryk eller efter nære varianter af dit eksakte søgeordsudtryk eventuelt med andre ord før eller efter den pågældende sætning. Nære varianter omfatter stavefejl, entals- og flertalsformer, akronymer, ordstammevarianter (f.eks. gulv og gulvbelægning), forkortelser og accenter.
  • Hvis du f.eks. tilføjer "adopter en killing" som en sætning som søgeord, beder du Google Ads om kun at forsøge at vise din annonce, når en brugers søgning indeholder "adopter en killing" eller nære varianter af "adopter en killing", f.eks. "sådan adopterer du en killing" eller "sådan adopterer du en kiling".
  • Sætning som søgeord er en af de fire søgeordstyper, der hjælper dig med at kontrollere, hvor nøjagtigt søgeordet skal matche en brugers søgeudtryk, for at din annonce bliver vist. Du kan vælge én eller flere søgeordstyper for et søgeord, og bred matchning benyttes som standard, hvis du ikke angiver en bestemt søgeordstype.

Mere om søgeordstyper
Læs flere artikler