Tarkka vastaavuus: Määritelmä

Tämän avainsana-asetuksen avulla mainostasi näytetään vain silloin, kun käyttäjä tekee haun avainsanallasi tai sen läheisellä muunnelmalla. Läheisiä muunnelmia ovat esimerkiksi

• kirjoitusvirheitä sisältävät sanat
  • yksikkö- ja monikkomuodot
  • johdosmuunnelmat (esim. laatta ja laatoittaa)
  • lyhenteet
  • aksenttimerkkejä sisältävät sanat
  • eri järjestyksessä olevat sanat, joilla on sama merkitys (esim. [kengät miesten] ja [miesten kengät])
  • funktiosanoja sisältävät ja sisältämättömät lausekkeet. Funktiosanoilla tarkoitetaan prepositioita (esim. ilman ja ennen), konjunktioita (esim. että ja jotta), artikkeleita (esim. englannissa a ja the) ja muita sanoja, jotka eivät yleensä vaikuta haun tavoitteeseen. Esimerkiksi [a shoe] on avainsanan [the shoe] läheinen muunnelma.