Eksakt match: Definition

En søgeordsindstilling, der gør det muligt kun at vise din annonce, når nogen søger efter dit søgeord eller relevante varianter af dit søgeord. Relevante varianter kan omfatte følgende:

• Stavefejl
  • Entals- eller flertalsformer
  • Ordstammevarianter (f.eks. stryg og strygning)
  • Forkortelser
  • Trykstreger
  • Ændret ordstilling uden betydningsændring (f.eks. [sko mænd] og [mænd sko])
  • Tilføjelse eller fjernelse af funktionsord. Funktionsord er forholdsord (f.eks. i eller til), bindeord (f.eks. til eller men), artikler (f.eks. en eller den) og andre ord, der ikke ændrer noget, hvad angår hensigten med en søgning. Eksempelvis er [sko til mænd] en relevant variant af [sko mænd] (blot uden funktionsordet "til").