En definisjon av fleksibelt samsvar

Med dette alternativet for søkeord kan du påse at annonsen din vises når noen søker etter det aktuelle søkeordet, varianter av det eller andre relaterte emner. Søkeordet «ringeklokke sykkel» med fleksibelt samsvar kan utløse visning av annonsen hvis noen søker etter varianter eller legger inn relaterte søk som «utstyr sykkel», «blå sykkelhjelm» eller «anmeldelser ringeklokke sykkel».

• Med fleksibelt samsvar kan søkeordet utløse visning av annonsen når noen søker etter den eksakte frasen, lignende fraser, nære varianter av søketermene, relaterte søk og andre relevante varianter.
  • Hvis du for eksempel legger til «hatter» som søkeord med fleksibelt samsvar, forteller du Google Ads at annonsen skal vises for søk som inneholder denne termen eller lignende uttrykk. Annonsen kan bli vist når folk søker etter «hatt», «solhatter», «vintertilbehør» og «sombrero». Ved å bruke søkeord med fleksibelt samsvar kan du nå ut til størst mulig målgruppe.
  • Fleksibelt samsvar er et av de fire alternativene for søkeordsamsvar du kan bruke for å styre hvor nært søkeordet må samsvare med søketermen noen bruker, for at annonsen din skal bli vist. Du kan velge ett eller flere samsvarsalternativer for et søkeord, og fleksibelt samsvar brukes som standard hvis du ikke angir et bestemt alternativ.

Linker til beslektet innhold