Pausa, återuppta och ta bort en kampanj

Du kan starta, pausa och ta bort dina kampanjer. Om du pausar eller tar bort en kampanj visas inte kampanjens annonser.

I denna artikel beskriver vi hur du aktiverar, pausar och tar bort kampanjer.

Viktigt att tänka på

Om du tar bort en kampanj stoppas den permanent och det går inte att återuppta den.

När du återupptar en pausad kampanj kanske kampanjen inte startar om du också har pausat kampanjens annonsgrupper, sökord eller annonser. I så fall måste du återuppta de pausade annonsgrupperna, sökorden och annonserna separat.

Anvisningar

Pausa och aktivera en kampanj

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på Kampanjer på sidmenyn.
  3. Bredvid varje kampanjnamn visas en statusikon i form av en färgad prick som anger kampanjens status. Klicka på statusikonen om du vill ändra kampanjens status. Klicka sedan på något av följande:

• Aktivera om du vill återuppta kampanjen.
    • Paus om du vill pausa kampanjen.

Ta bort eller uppdatera flera kampanjer samtidigt

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på Kampanjer på sidmenyn.
  3. Markera rutan för varje kampanj du vill uppdatera.
  4. Klicka på Redigera. Klicka sedan på något av följande:

• Aktivera om du vill återuppta kampanjen.
    • Paus om du vill pausa kampanjen.
    • Ta bort om du vill stoppa kampanjen permanent.