Sæt en kampagne på pause, genoptag den, eller fjern den

Du kan starte, fjerne eller sætte dine kampagner på pause. Hvis du fjerner en kampagne eller sætter den på pause, stopper visningen af dens annoncer.

Denne artikel beskriver, hvordan du aktiverer, fjerner og sætter dine kampagner på pause.

Husk!

Hvis du fjerner en kampagne, stopper du den permanent, og den kan ikke genoptages.

Når du genoptager en kampagne, der har været sat på pause, kører kampagnen muligvis ikke, hvis du også har sat kampagnens annoncegrupper, søgeord eller annoncer på pause. Hvis det er tilfældet, er det nødvendigt individuelt at genoptage de annoncegrupper, søgeord eller annoncer, der er sat på pause.

Vejledning

Sådan sætter du en kampagne på pause eller aktiverer den

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen.
  3. Ud for hvert kampagnenavn vises en farvet prik, der angiver statussen for den pågældende kampagne. Du ændrer en kampagnes status ved at klikke på statusikonet. Klik derefter på en af følgende:

• Aktivér for at genoptage kampagnen.
    • Sæt på pause for at sætte kampagnen på pause.

Sådan fjerner eller opdaterer du flere kampagner på én gang

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen.
  3. Vælg hver enkelt kampagne, som du vil opdatere, ved at markere det tilhørende afkrydsningsfelt.
  4. Når du har valgt alle de kampagner, som du vil opdatere, skal du klikke på Rediger. Klik derefter på en af følgende:

• Aktivér for at genoptage kampagnen.
    • Sæt på pause for at sætte kampagnen på pause.
    • Fjern for at stoppe kampagnen permanent.