Om visning af annoncer på Displaynetværket i videoer

Hvis du viser annoncer på Displaynetværket på videoplaceringer, kan du nå ud til millioner af potentielle kunder. Disse annoncer hjælper dig med at øge dit brands rækkevidde globalt til målgrupper med forskellig demografi på hele YouTube og Googles videoudgivelsespartnere. Denne artikel forklarer, hvordan du kan bruge videoplaceringer i displaykampagner til at nå ud til nye personer, der ser dit videoindhold.

Fordele

Opbyg brandgenkendelse: Videoplaceringer er en fremragende måde at gøre dette på, især på websites der er meget synlige, f.eks. YouTube.

Få mere trafik på dit website: Du kan bruge dine eksisterende tekst- og billedannoncer til at målrette mod specifikke videoplaceringer eller hele YouTube.

Sådan fungerer videoplaceringer

Onlinevideoer er overalt – på blogsider, i artikler på netaviser, på websites, der handler om videoindhold, og mange andre steder. Du kan se dem på smartphones, tablets, computere og andre enheder med forbindelse til internettet.

Som en del af Google Displaynetværket kan videoudgivere vælge at tillade annonceplaceringer i deres videoindhold. I kampagner, der er målrettet mod hele Displaynetværket (uden begrænsninger), kan annoncer blive vist på eller omkring videoindhold. Websites, der fokuserer på videoindhold, f.eks. YouTube, tilbyder ikke blot videoafspilleren, men også området omkring videoen.

Displayannoncer er kvalificerede til at blive vist i videopartnerindhold på Displaynetværket som standard, kan du også målrette specifikt mod YouTube-kanaler, videoer eller hele YouTube, hvis du ønsker det. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger placeringer til at målrette mod YouTube.

Her er forskellige annoncetyper, der kan vises med videoindhold:

• Tekstannoncer: Din tekstannonce kan vises som en "tekstoverlejring". Dette er i bund og grund din Google Ads-standardtekstannonce, der vises i et specielt format over videoindholdet. Der vises kun én annonce ad gangen på denne plads, og i løbet af videostreamen vises der op til ti tekstannoncer, som hver især har en varighed på 20 sekunder. Tekstoverlejringsannoncer vises i de nederste 20 % af det samlede videoafspillervindue. Den kan også blive vist på tekstannoncepladser på hovedsiden, hvor der vises videoindhold.
  • Billedannoncer: Disse kan blive vist som en overlejring i de nederste 20 % i en videoafspiller, mens der afspilles en video. Din annonce kan også blive vist på pladser til billedannoncer på selve den side, hvor videoindholdet vises.
  • Responsive annoncer: Responsive annoncer kan øge din rækekvidde ved at blive vist på videoplaceringer som enten tekst- eller billedannoncer. Få flere oplysninger

Tip!

Du kan også oprette og køre fængslende videoannoncer, der er designet til at nå ud til og engagere seerne på YouTube og Displaynetværket. Få flere oplysninger om videoannonceformater og om, hvordan du opretter en videokampagne.

Sådan interagerer seerne med din annonce

Hvis din annonce vises i selve videoafspilleren, kan videoudgiveren vælge, hvordan en seer skal udløse sådanne annoncer, samt vælge hvor, hvornår og hvordan annoncerne skal vises. Når seerne klikker på en annonce, indlæser deres browser normalt annoncens landingsside.

Ved tekstannoncer kan seerne skjule eller vise annoncen, mens de ser videoen, åbne tekstoverlejringen igen eller lukke annoncen permanent. Hvis de ikke klikker på den sidste annonce, efter at alle ti annoncer er vist, minimeres overlejringen automatisk. Tre relevante tekstannoncer indlæses på videostreamens skærm, når afspilningen af videoen er færdig.

Ekskluder bestemte videowebsites eller bestemt videoindhold

Hvis du ikke ønsker, at dine annoncer vises på bestemte videospecifikke placeringer eller sammen med bestemte typer af indhold (f.eks. livestreamingvideoer eller voksenindhold), kan du ekskludere kategorier af videoindhold med funktionen Indstillinger for websitekategori.

Få flere oplysninger om Indstillinger for websitekategorier og ekskludering af indhold

Du kan også ekskludere bestemte videoplaceringer, hvor du ikke ønsker at vise dine annoncer, fra YouTube-kanalsider til individuelle videoer.

Få flere oplysninger om ekskludering af specifikke placeringer