Om annoncelevering

Fra og med den 1. oktober er det ikke længere muligt at vælge accelereret levering til budgetter for søgekampagner, Shopping-kampagner og delte budgetter. Kampagner, der bruger accelereret levering, skifter til standardlevering. Vi anbefaler, at du skifter til standardlevering ved at gå til siden med kampagneindstillinger og ændre din indstilling for budgetlevering. Hvis kampagner på Søgenetværket/delte budgetter indstilles til accelereret levering via tredjepartsværktøjer, Google Ads Editor eller SA360, medfører det, at annoncerne vises via standardlevering.

Accelereret levering bidrager ikke til bedre brug af budgetter. Kampagner med begrænset budget og brug af accelereret budget vil sandsynligvis se en højere gennemsnitlig pris pr. klik (CPC) på grund af den højere konkurrence på auktioner i de tidlige timer. Hvis du har problemer med at nå dit forbrugsmål, kan du prøve at bruge optimering af anbefalingssiden.

Se nedenstående afsnit om accelereret budget for at forstå, hvorfor du bør undgå at bruge accelererede budgetter.

Skift dine kampagner fra accelereret levering til standardlevering

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Indstillinger i "Oversigtsiden" fra sidemenuen til venstre.
  3. Filtrer til kun søgekampagner ved at klikke på Søgekampagner på venstre fane.
  4. Vælg alle søgekampagner ved at markere afkrydsningsfeltet ud for kolonneoverskriften med betegnelsen "Kampagne".
  5. Klik på Rediger, og vælg derefter Skift leveringsmetode.
  6. Vælg Standard for at ændre alle filtrerede kampagner til standardleveringsmetoden.
  7. Klik på Anvend.

Skift delte budgetter fra accelereret levering til standardlevering

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet og derefter på Delte budgetter under "Delt samling".
  3. Hold markøren over Budget med accelereret levering, og klik på blyantikonet .
  4. Vælg Standard og klik på Gem.

Din annonceleveringsmetode kan udgøre en afgørende faktor for, hvor længe dit budget varer.

Hvis dit budget er begrænset, angiver du, hvor hurtigt du vil vise dine annoncer i løbet af dagen, ved at vælge "standard" eller "accelereret" levering. Denne artikel beskriver de to typer annoncelevering, og hvornår du bør anvende dem.

Annoncelevering og dit gennemsnitlige daglige budget

Når du opretter en kampagne, angiver du et gennemsnitligt dagligt budget. Dette bestemmer, hvor meget du vil bruge på denne kampagne i gennemsnit pr. dag (det er muligt, at du bliver opkrævet mindre eller til tider op til dobbelt så meget som dit gennemsnitlige daglige budgetbeløb på en given dag).

For de fleste annoncørers vedkommende bruges der af budgettet, når en potentiel kunde klikker på vedkommendes annonce. Jo oftere der klikkes på annoncen, desto hurtigere bliver det gennemsnitlige daglige budget brugt. Den metode til annoncelevering, du har valgt for din kampagne, er afgørende for, hvor hurtigt dit budget bruges.

Metoden til annoncelevering er relevant, hvis din kampagne er begrænset af budgettet, da du kan bruge metoden til at vælge, hvor hurtigt budgettet skal bruges. Hvis din kampagne ikke er begrænset af budgettet, er annonceleveringsmetoden ikke relevant, da dit budget så er tilstrækkeligt stort til, at dine annoncer kan vises hele dagen.

Vælg "Standard" eller "Accelereret" annoncelevering

Du kan vælge mellem to annonceleveringsmetoder: "Standard" (standardindstillingen for alle kampagner, hvor dit budget optimeres ved at fordele det jævnt i løbet af dagen) og "Accelereret" (som kun anbefales til et fåtal af annoncører).

Leveringsmetoden "Standard" (standardindstilling)

• Sådan fungerer det: Google optimerer dit forbrug i henhold til den beholdning, der målrettes mod (f.eks. brugersøgninger efter dit produkt eller din tjeneste). Dit budget fordeles over hele dagen for at forhindre, at det bliver opbrugt for tidligt. Budgettet fordeles over de timer, hvor dine annoncer er planlagt til at blive vist.
  • Fordele ved metoden: Metoden anbefales til de fleste annoncører, da den er praktisk, hvis du vil nå ud til kunderne jævnt fordelt over hele dagen. Hvis dit budget ikke er så stort, kan denne metode også hjælpe dig med at undgå, at størstedelen af dit budget allerede er opbrugt om morgenen.
  • Dette kan du forvente: Da annonceleveringen er fordelt ud over hele dagen, vises din annonce muligvis ikke, hver gang du søger efter den (især ikke, hvis din kampagne er begrænset af budgettet).

Tip!

Husk, at hvis du vil se din annonce i kontekst, er det bedre at bruge værktøjet til forhåndsvisning og diagnose af annoncer end at søge efter den på Google.

Leveringsmetoden "Accelereret" (anbefales kun til et fåtal af annoncører)

• Sådan fungerer det: Accelereret levering er ikke så optimeret som standardlevering, og dit budget bruges hurtigere end med standardlevering. Accelereret levering anbefales kun til et fåtal af annoncører. Så hvis din kampagne er begrænset af budgettet, kan det meste af budgettet blive opbrugt tidligt på dagen, hvilket muligvis ikke er det tidspunkt, hvor de fleste brugere søger efter dit produkt eller din tjeneste.
  • Fordele ved metoden: Selvom metoden kun anbefales til et fåtal af annoncører, kan du bruge denne metode, hvis det er vigtigt for dig, at dine annoncer vises tidligt på dagen i stedet for senere på dagen, selvom det betyder, at de måske ikke vises hele dagen.
  • Dette kan du forvente: Hvis din kampagne er begrænset af budgettet, vises dine annoncer ikke længere, når det gennemsnitlige daglige budget for den pågældende dag er opbrugt. Hvis du når grænsen for dit budget tidligt om morgenen, vises din annonce ikke igen før næste dag. Din annonce vises derfor ikke nødvendigvis, hver gang du kigger efter den (især ikke, hvis du gør det om natten).

Husk!

• Formålet med accelereret levering er ikke at øge dit forbrug, hvis du ikke bruger hele dit budget. Hvis du ikke bruger hele dit daglige budget, kan du overveje at bruge søgeordsudvidelse eller at forhøje dine bud i stedet for at skifte til accelereret levering. Hvis din kampagne ikke er begrænset af budgettet, er målet med begge leveringsmetoder at få din annonce vist i al tilgængelig beholdning, der målrettes mod.
  • Accelereret levering kan føre til en højere pris pr. klik (CPC, cost-per-click), da dine annoncer vises oftere først på dagen, hvor konkurrenceforholdene kan få prisen til at stige. Den optimale fordeling for leveringsmetoden "Standard" kan give lavere pris pr. klik i forhold til leveringsmetoden "Accelereret". Hvis din konto aldrig er begrænset af budgettet, har denne indstillingen ikke nogen indflydelse på effektiviteten.
  • Accelereret levering kan medføre, at dine annoncer vises for en bestemt region eller et bestemt demografisk segment. Der er f.eks. større sandsynlighed for, at dine annoncer vises for personer i nogle af de tidligere tidszoner. Hvis du målretter mod USA, er der på grund af tidsforskellen større sandsynlighed for, at dine annoncer bliver vist for personer på østkysten end personer på vestkysten.
  • Accelereret levering kan medføre et lavere antal klik, hvis du er begrænset af budgettet.
  • Generelt kan accelereret annoncelevering medføre et lavere investeringsafkast, hvis du er begrænset af budgettet.