Display-mainonnan testin valmistautumisopas

Tietoa mainosten ajoituksesta

Saatat haluta, että mainoksesi näkyy aina, kun asiakas tekee haun verkossa. Tai kenties haluat näyttää mainoksesi vain tiettyinä päivinä, liikkeesi aukioloaikoina tai niinä ajankohtina, kun olet paikalla vastaamassa asiakkaiden tiedusteluihin.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka mainosten ajoitus toimii.

Toimintaperiaate

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

Kaikki ominaisuudet ‑asetusta käyttävissä kampanjoissa voit mainosten esitysaikataulun avulla

• määrittää tietyt vuorokaudenajat tai viikonpäivät, joina mainoksiasi näytetään
  • asettaa hintatarjouksen muokkauksia, jotka nostavat tai laskevat hintatarjouksiasi tiettyinä päivinä ja vuorokaudenaikoina.

AdWords-kampanjoiden oletusasetus on Näytä mainoksia kaikkina päivinä ja aikoina. Se tarkoittaa, että mainoksiasi voidaan näyttää vuoden jokaisena päivänä. Muista kuitenkin, että jos kukaan ei tee avainsanoillasi hakuja tiettyinä aikoina tai päivinä, mainoksiasi ei näytetä.

Esimerkki

Oletetaan, että sinulla on koiravaljakkoajeluita järjestävä yritys Alaskassa. Mainosten esitysaikataulu -alavälilehden Kellonaika ja viikonpäivä -tehokkuutta tarkastelemalla olet huomannut, että mainoksesi saavat parhaat tulokset tiistaisin kello 8–11, kun televisiosta tulee Extremely Cold Places -sarja. Päätät muokata mainosten esitysaikataulua siten, että mainoksesi näkyy tiistaisin vain kyseisenä aikana.

Näkymispaikka

Jos kampanjasi alatyypiksi on asetettu Tavallinen, mainosten ajoitusvaihtoehto ei näy kampanjan Asetukset-välilehdellä. Voit käyttää mainosten ajoitusta asettamalla kampanjan alatyypiksi Kaikki ominaisuudet. Lue lisätietoja kampanjatyyppikohtaisista ominaisuuksista.