Angi start- og sluttdatoer for kampanjer automatisk

Når du oppretter en ny Google Ads-kampanje, angis dagens dato som startdato med mindre du velger en annen dato. Hvis du lar «i dag» bli stående som startdato, blir kampanjen kjørt så fort de første annonsene dine er godkjent. Hvis du imidlertid oppretter en kampanje som du ikke ønsker at skal starte umiddelbart, eller du ikke har en spesiell dato du ønsker å avslutte kampanjen på, kan du velge automatiske start- og sluttdatoer for kampanjen.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan få start- og sluttdatoer for kampanjer angitt automatisk.

Sånn endrer du startdatoer

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer i sidemenyen til venstre.
  3. Velg kampanjen du vil endre.
  4. Klikk på Innstillinger i sidemenyen til venstre.
  5. Klikk for å vise Start- og sluttdatoer-delen. (Du må kanskje klikke på Flere innstillinger først for å vise denne delen.)
  6. Klikk for å vise Startdato-rullegardinmenyen, og velg deretter en startdato.
  7. Klikk på Lagre

Etter at du har angitt en startdato, kan du når som helst endre denne datoen helt frem til kampanjen er startet. Når startdatoen er passert, er det ikke lenger mulig å endre denne datoen. Hvis startdatoen for eksempel er 1. februar, er det ikke lenger mulig å endre den fra og med 2. februar. Du har fortsatt muligheten til å sette kampanjen på pause, gjenoppta den eller slette den

Sånn angir du sluttdatoer

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer i sidemenyen til venstre.
  3. Velg kampanjen du vil endre.
  4. Klikk på Innstillinger i sidemenyen til venstre.
  5. Klikk for å vise Start- og sluttdatoer-delen. (Du må kanskje klikke på Flere innstillinger først for å vise denne delen.)
  6. Klikk for å vise Sluttdato-rullegardinmenyen, og velg deretter en sluttdato.
  7. Klikk på Lagre

Når du velger en sluttdato, avsluttes kampanjen klokken 23.59 den aktuelle dagen i tidssonen du har valgt for kontoen din.

Sånn angir du sluttdato for flere kampanjer samtidig

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Innstillinger i sidemenyen til venstre.
  3. Merk av for kampanjene du vil endre.
  4. Klikk på Endre, og velg deretter «Endre sluttdatoen».
  5. Klikk for å vise Velg dato-rullegardinmenyen, og velg deretter en sluttdato.
  6. Klikk på Bruk