Om kontekstmålretning

Kontekstmålretning er en af de metoder, du kan bruge til at få dine displayannoncer vist på websites, i apps og på websider, der er en del af Displaynetværket. Ved denne målretningsmetode bruges de søgeord eller emner, du har valgt, til at matche dine annoncer med relevante websites. Bemærk! Dette gælder kun søgeord, for hvilke der er valgt "Indhold" som søgeordsindstilling.

1. Du vælger søgeord og emner

Ved kontekstmålretning føjer du først indholdsrelaterede søgeord eller emner til annoncegrupper i dine kampagner på Displaynetværket. Søgeord er individuelle ord, mens et emne er en websides koncept eller centrale tema snarere end individuelle termer på websiden.

2. Vores system analyserer de websider, der indgår i Displaynetværket

Vores system analyserer indholdet af alle websider eller webadresser på Displaynetværket og tager bl.a. højde for følgende faktorer:

• Tekst
  • Sprog
  • Linkstruktur
  • Sidestruktur

På basis af denne analyse fastslås det centrale tema på hver webside.

3. Din annonce placeres

Efter indholdsrelaterede søgeord

Når dit søgeord (ved brug af søgeordsindstillingen "Indhold") matcher en websides koncept eller centrale tema, er din annonce kvalificeret til at blive vist på den pågældende webside (dette kaldes også en automatisk placering). Hvorvidt din annonce faktisk vises, afhænger af en række faktorer, herunder dit sprog og din målretning efter sted.

Eksempel

Lad os antage, at du er bilforhandler og har oprettet en annoncegruppe for at reklamere for de nyeste modeller. Du har medtaget søgeord som brændstofbesparende biler og elbiler fra 2015. Vi bruger kontekstmålretning til at identificere og placere din annonce på sider på Google Displaynetværket, der matcher disse søgeord.

Efter emne

Når dit emne matcher en websides centrale tema, er din annonce er kvalificeret til at vise på denne webside. Hvorvidt din annonce faktisk vises, afhænger af en række faktorer, herunder dit sprog og din placeringsmålretning.

Eksempel

Lad os igen forestille os, at du gerne vil vise annoncer for elbiler, som du har til salg. Du kan føje underemnet Biler og køretøjer > Køb af køretøj > Bilspecifikationer, anmeldelser og sammenligninger til din annoncegruppe. Dette vil hjælpe dig med at målrette mod alle sider på Displaynetværket, der handler om bilanmeldelser og -sammenligninger, uanset om dine præcise søgeord vises på siden.

Næste trin