Om adresseudvidelser

Hvis du markerer din virksomhed eller nogen af dine steder som midlertidigt lukket i Virksomhedsprofil, vil dine Google Ads-adresseudvidelser for disse steder ikke blive vist til kunder. Du kan læse mere om, hvordan du markerer et sted som lukket i Virksomhedsprofil.

Adresseudvidelser kan hjælpe folk med at finde dine steder ved at vise dine annoncer sammen med din adresse, et kort til din adresse eller afstanden til din virksomhed. Folk kan derefter klikke eller trykke på din udvidelse for at få yderligere oplysninger om dit sted på din stedside, som omfatter de mest relevante virksomhedsoplysninger ét centralt sted. Adresseudvidelser kan også omfatte et telefonnummer eller knappen "Ring", så brugerne nemt kan ringe til din virksomhed.

I denne artikel giver vi dig en oversigt over adresseudvidelser. Du finder en vejledning i, hvordan du bruger adresseudvidelser på din Google Ads-konto, under Brug adresseudvidelser. Du kan fjerne adresseudvidelser når som helst. Gå til Fjern adresseudvidelser for at få flere oplysninger.

Før du begynder

Læs Om adresseudvidelser for affiliates, hvis du fremstiller produkter og gerne vil hjælpe folk med at finde disse produkter i butikker og detailhandelskæder.

Hvornår kan de bruges?

Adresseudvidelser opfordrer kunderne til at besøge din fysiske butik.

Eksempel på Søgenetværket

Bageren Pernille vil gerne have flere forbipasserende til at gå ind i butikken. Hun føjer derfor en adresseudvidelse til sin kampagne. Når folk i nærheden nu søger efter et af hendes søgeord ("bedste bageri i nærheden") eller "nybagt brød") på deres mobilenhed, aktiveres hendes adresseudvidelse, som viser brødelskere følgende:

• Afstanden til hendes butik og den by, den ligger i (på mobilenheder)
  • Butikkens adresse (på computere)
  • En klikbar "Ring"-knap
  • Adgang (ved at klikke eller trykke) til en side med oplysninger om hendes butik, f.eks. åbningstider, telefonnummer, billeder og en rutevejledning

Adresseudvidelser kan også køre i YouTube-kampagner. Adresseudvidelser på YouTube hjælper dig med at bygge bro mellem onlineannoncer og offlinesalg ved at generere fysisk trafik i butikkerne.

Eksempel på adresseudvidelse på YouTube

En stor kæde af tøjbutikker ønsker at målrette mod målgruppesegmentet "Fashionistas" og opfordrer folk, der browser online, til at besøge den fysiske butik for at købe tøjet. For at opnå dette mål opsætter butikkens kontomanager adresseudvidelser i YouTube-annoncer.

Sammen med hendes YouTube-annonce viser adresseudvidelsen en "teaser" med virksomhedsoplysninger. Når en bruger klikker eller trykker på udvidelsen, udvides den til en stedside, der viser flere virksomhedsoplysninger, f.eks. adresse, telefonnummer og åbningstider. Den butik, der vises i udvidelsen, vælges på baggrund af brugerens enhedsplacering eller en placering, som vedkommende har vist interesse for.

Hvor vises de?

Med adresseudvidelser kan dine virksomhedsoplysninger vises i forskellige formater på Google Søgenetværket, Displaynetværket, YouTube og Google Maps på både mobilenheder og computere.

Google Søgenetværket: Annoncer med adresseudvidelser kan vises som en standardtekstannonce med din virksomheds adresse og telefonnummer på Google Søgenetværket. På mobilenheder vises knappen "Ring" muligvis i stedet for dit telefonnummer.

Ikast Isbutik - Anderledes softice
Annonce www.eksempel.dk
Pistacieis og karamelis med rosiner i maskinen. Friskbagte cookies.

Ikastgade 10, 7430 Ikast
  • Googles søgewebsites, f.eks. Google Maps: Adresseudvidelserne kan blive vist ved siden af, over eller under søgeresultaterne på Google Maps og i Maps-appen.
  • Google Displaynetværket: Dine adresseudvidelser kan vises på websites og i apps på Displaynetværket, når folk er tæt på eller har vist interesse for dit lokalområde.
    Bemærk! Adresseudvidelser i beholdning på Displaynetværket er kun tilgængelige via lokale kampagner eller kampagner af typen "Maksimal effektivitet" med butiksmål.
  • YouTube-videoannoncer: Dine adresseudvidelser kan vises i YouTube TrueView-instreamannoncer og -bumperannoncer, når folk befinder sig i nærheden eller har vist interesse for dit lokalområde.
    Dine adresseudvidelser vil blive vist i videoannoncer, hvilket betyder, at dine virksomhedsadresser fremgår af videoannoncerne, medmindre du udtrykkeligt fravælger det.