Crear, desar i programar informes a partir de la taula d'estadístiques

Personalitzeu les taules d'estadístiques del compte de Google Ads mitjançant les columnes, els segments i els filtres perquè recullin les dades de rendiment que us interessen més. Quan tingueu les taules configurades al vostre gust, podeu baixar-les com a informes en diversos formats i desar-les. Qualsevol persona amb accés al compte pot veure els informes que hàgiu desat. Per part vostra, podeu escollir si voleu veure tots els informes o només els que hàgiu creat. També podeu configurar l'informe perquè s'executi en intervals específics i programar-lo per rebre'l per correu electrònic o enviar-lo a altres usuaris que tinguin accés al compte.

Podeu consultar i analitzar les vostres dades de rendiment en dos llocs diferents: a les taules d'estadístiques i a l'Editor d'informes.

En aquest article s'explica com gestionar les dades a les taules d'estadístiques. Es descriuen els procediments següents:

• Personalitzar les taules d'estadístiques mitjançant columnes, segments i filtres per consultar les dades que necessiteu d'un cop d'ull.
  • A partir de les dades de les taules d'estadístiques, crear informes periòdics o puntuals que podeu baixar, programar i compartir amb altres.

Instruccions

Com es pot personalitzar la taula d'estadístiques

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a la pàgina que conté les dades que voleu veure.
  3. Comproveu que la taula inclou l'interval de dates, les columnes, els filtres i els segments que voleu incloure a l'informe. Els segments que hàgiu aplicat a les dades de la taula es mostren a l'informe en forma de files. Si us cal saber els passos detallats que heu de seguir per personalitzar la taula, llegiu aquest article.

Com es pot baixar la taula en format d'informe

1. Aneu a la pàgina que conté la taula d'estadístiques que voleu baixar.
  2. Feu clic a la icona de baixada Imatge de la icona de baixada de Google Ads i de Merchant Center que hi ha a l'extrem superior dret, al damunt de la taula.
  3. Feu clic a Baixa i seleccioneu el format de l'informe. Els formats disponibles són Excel CSV, TSV, PDF, XLSX, XML i Fulls de càlcul de Google.

Com es poden programar els correus electrònics dels informes i desar la taula en format d'informe

Podeu configurar Google Ads perquè enviï una taula d'estadístiques en format d'informe, tant a la vostra adreça electrònica com a la d'altres usuaris que tinguin un nivell d'accés directe per veure els informes. Si heu personalitzat la taula d'estadístiques, també podeu desar-ne una còpia per consultar-la i editar-la més tard a l'editor d'informes.

1. Aneu a la pàgina que conté la taula d'estadístiques que voleu compartir.
  2. Feu clic a la icona de baixada Imatge de la icona de baixada de Google Ads i de Merchant Center que hi ha a l'extrem superior dret, al damunt de la taula.
  3. Feu clic a Programa.
  4. Trieu la freqüència (exemples: diàriament, setmanalment) amb què s'han d'enviar els informes, així com el format (exemples: .csv, .pdf).
  5. Configureu la resta d'opcions de l'informe.
  6. Per desar una còpia de la taula que es pugui modificar a l'editor d'informes, feu clic a Desa aquest informe i introduïu un nom.
    Els informes desats que no s'hagin consultat en 18 mesos es trauran del compte automàticament. Per accedir a un informe podeu obrir-lo o baixar-lo, o bé obrir un tauler que el contingui.
  7. Feu clic a Programa.

Consell: reviseu i editeu els informes existents des de la pàgina Informes

A la pàgina Informes podeu revisar, editar i suprimir informes, així com afegir-ne de nous. Per exemple, si us cal comprovar la freqüència amb què es genera un informe o modificar-ne els destinataris, a la pàgina Informes trobareu tots els detalls sobre els informes existents. Obteniu més informació sobre com podeu gestionar els informes des de la pàgina Informes.

Quan s'executen els informes

Els informes dels comptes individuals es comencen a executar a la 1 de la matinada de la zona horària que hàgiu designat. Els informes dels comptes de gestor comencen a executar-se a les 5 de la matinada de la zona horària que hàgiu triat. Els informes dels comptes sense una zona horària especificada es comencen a executar a la 1 de la matinada (Hora del Pacífic de l’Amèrica del Nord) als comptes individuals i a les 5 de la matinada (Hora del Pacífic de l’Amèrica del Nord) als comptes de gestor.