Rendiment dels comptes, de les campanyes i dels grups d'anuncis

El vostre compte de Google Ads s'organitza en tres nivells: compte, campanyes i grups d'anuncis. Podeu utilitzar aquests nivells per personalitzar la visualització de les dades de rendiment de Google Ads perquè sigui tan general o tan específica com vulgueu.

En aquesta pàgina

Cercar i utilitzar les dades de rendiment

Abans de veure les dades de rendiment a Google Ads, és important entendre com es poden consultar els informes al compte, a les campanyes i als grups d'anuncis. Basant-vos en els informes, podeu saber quins grups d'anuncis, quines campanyes i quines paraules clau tenen un millor rendiment, cosa que optimitza les oportunitats d'arribar a públics nous i rellevants.

Navegar pel compte

Consell: podeu navegar pels tres nivells de Google Ads des del tauler de l'esquerra del compte. Per trobar informació, comenceu amb el nivell més general, "Totes les campanyes", sota la icona Campanyes Campaigns Icon i aneu delimitant el focus. Després de triar una campanya individual, veureu els grups d'anuncis que conté.

El compte s’associa a una adreça electrònica, a una contrasenya i a una informació de facturació úniques. Per generar informes, penseu en el vostre compte com una col·lecció de campanyes. Si voleu revisar les dades de rendiment de tot el compte, feu clic a Totes les campanyes a sota de la icona Campanyes Campaigns Icon que hi ha al tauler de l'esquerra del compte de Google Ads. Els totals de cada fila s'esmenten al final de la taula d'estadístiques.

També podeu navegar pel compte mitjançant el selector de tipus de campanya, les explicacions o l'editor d'informes. Obteniu informació sobre com podeu interpretar les dades.

Exemple

Pensem en un compte propietat d'un fabricant de xocolata que vol augmentar les vendes en línia.

Els propietaris han creat dues campanyes: una per promocionar una línia de rajoles de xocolata i una altra per promocionar ofertes de capses de regal per a celebracions i festes. També han dividit cada campanya en grups d'anuncis rellevants i segmentats. La campanya de rajoles de xocolata té tres grups d'anuncis, dedicats a gustos diferents, mentre que els grups d'anuncis de la campanya per a festivitats proven diverses ofertes de descomptes.

Reviseu l'estructura del seu compte:

Compte:

Fabricant de xocolata

Campanya 1:

Rajoles de xocolata

Grups d'anuncis:

Rajola de xocolata amb gerds

Rajola de xocolata amb caramel

Rajola de xocolata amb gingebre

Campanya 2:

Capses de regal
per al Dia de Sant Valentí

Grups d'anuncis:

Capses de regal amb un 30% de descompte

Enviament gratuït per a les capses de regal

Bombons de luxe per al dia de Sant Valentí

Quan configureu els comptes o consulteu les dades de rendiment, recordeu que cada grup d'anuncis pot tenir diversos anuncis. Això us ajuda (i també al fabricant de xocolata) a comparar el rendiment dels diferents elements dels anuncis i a determinar si una versió ha generat més clics o vendes que una altra.

Consultar les dades de rendiment

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Podeu revisar les dades de rendiment des del compte de Google Ads. Seguiu aquests passos per veure informació sobre el compte, les campanyes o els grups d'anuncis.

Consultar les dades del compte

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. A la pàgina Campanyes, actualitzeu el menú desplegable de dates perquè reflecteixi la quantitat de dades que voleu veure.
Nota: la visualització predeterminada de la pàgina "Campanyes" mostra el rendiment dels 30 darrers dies.

Consultar les dades de campanyes

Una campanya individual té una configuració i un pressupost propis que determinen on es mostren els anuncis, i està formada per una col·lecció de grups d'anuncis. Totes les campanyes es mostren a la icona Campanyes Campaigns Icon que hi ha al tauler de l'esquerra del compte de Google Ads i també quan feu clic a la pestanya Campanyes del centre de la pantalla.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. A la pàgina "Campanyes", feu clic a la campanya que vulgueu veure.
  4. Feu clic a Afegeix un filtre per veure dades filtrades concretes sobre la campanya.

Consultar les dades de grups d'anuncis

Cada grup d'anuncis conté un conjunt d'anuncis semblants, així com les paraules i les frases (anomenades paraules clau) que voleu que activin la publicació dels anuncis. Quan feu clic en una campanya, Google Ads en mostra una visualització del rendiment desglossada pels grups d'anuncis individuals que conté. També podeu revisar les dades dels grups d'anuncis seguint les instruccions que s'indiquen a continuació.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Grups d'anuncis.
  4. A la pàgina "Grups d'anuncis", actualitzeu el menú desplegable de dates perquè reflecteixi la quantitat de dades que voleu veure.
    • Nota: la visualització predeterminada de la pàgina "Grups d'anuncis" mostra el rendiment dels 30 darrers dies.

Revisar detalls addicionals

Podeu revisar detalls dels grups d'anuncis, com ara els interessos i els hàbits del públic, a la pàgina "Grups d'anuncis". Seguiu aquests passos per veure informació addicional dels informes.

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Grups d'anuncis.
  4. A la pàgina "Grups d'anuncis", feu clic a la campanya que vulgueu veure.
  5. Al menú de subpàgines de la part superior, feu clic a Més detalls.

Interpretar les dades de rendiment

Quan us hàgiu familiaritzat amb l'estructura del compte de Google Ads, podeu veure i personalitzar les dades de la taula d'estadístiques i baixar informes per supervisar el rendiment de les campanyes, dels grups d'anuncis, dels anuncis o de les paraules clau.

Selector de tipus de campanya

Podeu utilitzar el selector de tipus de campanya per canviar d'una visualització d'informes a una altra segons el tipus de campanya (com ara les campanyes de compres o les de la Xarxa de Display). Aquesta opció es mostra com a menú desplegable a la barra de visualitzacions de la part superior si teniu més d'un tipus de campanya al compte. Només podreu seleccionar un tipus de campanya determinat si el compte realment conté aquest tipus de campanya.

Explicacions

Les explicacions us proporcionen estadístiques sobre els canvis importants que es produeixen en el rendiment del vostre compte amb un sol clic. Per revisar les explicacions, passeu el cursor per sobre de qualsevol mètrica que estigui subratllada amb una línia blava de punts (per exemple, $1,193.60) i feu clic a Mostra les explicacions. La disponibilitat de la funció pot variar segons diversos criteris, com ara el tipus de campanya o el tipus d'estratègia d'oferta. Obteniu més informació sobre les explicacions.

L'editor d'informes

L'editor d'informes és una eina d'anàlisi que us permet interaccionar amb les vostres dades mitjançant gràfics i taules multidimensionals.

• Una senzilla interfície d'arrossegar i deixar anar us permet crear i manipular ràpidament gràfics i taules multidimensionals, amb la qual cosa es redueix la necessitat de baixar les dades per analitzar-les més a fons.
  • L'anàlisi de diversos segments us permet desglossar les dades amb una granularitat més precisa a les taules i als gràfics.
  • Els gràfics personalitzats us permeten veure ràpidament els patrons i les tendències que segueixen les dades.
  • Les opcions de filtre i d'ordenació avançades us permeten filtrar les dades per mètriques segmentades (com ara els clics des de mòbils) i ordenar-les en diferents columnes.

Obteniu informació sobre com podeu crear informes personalitzats a l'editor d'informes.

Baixar les dades de rendiment

Quan les dades de la pàgina "Campanyes" o "Grups d'anuncis" tinguin el format que voleu, seguiu els passos que es descriuen a continuació per baixar l'informe.

1. Feu clic al botó de baixada Imatge de la icona de baixada de Google Ads i de Merchant Center
  2. Seleccioneu el tipus de baixada al menú desplegable. Podeu triar entre els tipus de fitxer següents: .csv d'Excel, .csv, .tsv, .pdf, .xlsx, .xml o Fulls de càlcul de Google. També podeu triar si voleu obrir l'informe a l'editor d'informes o bé enviar-lo per correu electrònic (o programar-lo perquè s'enviï).
    • Nota: amb "Més opcions" podreu afegir segments, comprimir les mides de fitxer i incloure dades addicionals a l'informe.
  3. Després de seleccionar un tipus de fitxer de la llista, rebreu la notificació "S'està preparant l'informe". Quan l'informe hagi finalitzat, rebreu la notificació "S'està baixant l'informe".

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now