Overlevering: Definition

En helt normal hændelse, hvor der påløber større omkostninger på en enkelt dag end det gennemsnitlige daglige budget. Google Ads sørger dog for, at din kampagne ikke bruger for mange penge for måneden som helhed.

• Overlevering kan være med til at opveje dage med lav trafik, hvor dine annoncer ikke bliver vist så meget. Sådan fungerer det: Google bruger muligvis en større del af dit budget på nogle dage og mindre på andre dage for at sikre, at dine annoncer er så effektive som muligt. Det betyder, at dine daglige omkostninger i nogle tilfælde kan være op til dobbelt så høje som dit gennemsnitlige daglige budget for søgekampagner og op til fire gange så høje som dit daglige budget for Smart-kampagner (når du ikke betaler for konverteringer). Hvis du betaler for konverteringer, kan de daglige omkostninger være højere end overleveringsgrænsen.
  • Vores system sørger dog for, at du i en given måned aldrig bliver debiteret et højere beløb end din månedlige opkrævningsgrænse, dvs. det gennemsnitlige antal dage i en måned (30,4) ganget med dit gennemsnitlige daglige budget.
  • Hvis Google overleverer dine annoncer for meget, og der påløber større omkostninger i en faktureringsperiode på en hel måned, end dit budget tillader, krediteres din konto muligvis automatisk.
  • Bemærk! Når det gælder kampagner, der sættes på pause midt på måneden eller af andre årsager ikke kører hele måneden, kan du muligvis konstatere uoverensstemmelser mellem dine gennemsnitlige daglige budgetter og dine samlede debiteringer.
Du får refunderet hele det beløb, som overleveringsgrænsen er overskredet med, i form af overleveringskredit ud over den værdi, du opnår via de ekstra eksponeringer.

Mere om overlevering

Mere om månedlige opkrævningsgrænser

Se artikler om administration af dit budget