Overlevering: Definition

Fra den 4. oktober 2017 kan kampagner bruge op til det dobbelte af det gennemsnitlige daglige budget for at give dig mulighed for at nå dine annonceringsmål, f.eks. klik og konverteringer.

På dage med høj trafik kan din omkostning være op til dobbelt så høj som dit daglige budget. Dette forbrug opvejes af dage, hvor dit forbrug er lavere end dit daglige budget. For de kampagner, hvor du betaler for konverteringer, kan dit daglige forbrug overstige dit gennemsnitlige daglige budget med mere end det dobbelte.

Vær opmærksom på, at du ikke bliver debiteret mere end din månedlige opkrævningsgrænse: Det gennemsnitlige antal dage i en måned (30,4) ganget med dit gennemsnitlige daglige budget.

En helt normal hændelse, hvor der påløber større omkostninger på en enkelt dag end det gennemsnitlige daglige budget. Google Ads sørger dog for, at din kampagne ikke bruger for mange penge for måneden som helhed.

• Overlevering kan være med til at opveje dage med lav trafik, hvor dine annoncer ikke bliver vist så meget. Sådan fungerer det: For at sikre, at dine annoncer vises på en populær dag, bruger Google muligvis en større del af dit budget på nogle dage og mindre på andre dage. Når det sker, kan dine daglige omkostninger være op til dobbelt så høje som dit daglige budget, når du ikke betaler for konverteringer.  Hvis du betaler for konverteringer, kan din daglige omkostning være mere end dobbelt så høj som dit gennemsnitlige daglige budget.
  • Vores system sørger dog for, at du i en given måned aldrig debiteres for mere end din månedlige opkrævningsgrænse, dvs. det gennemsnitlige antal dage i en måned (30,4) ganget med dit daglige budget.
  • Hvis Google overleverer dine annoncer for meget, og der påløber større omkostninger i en faktureringsperiode på en hel måned, end dit budget tillader, krediteres din konto muligvis automatisk.
  • Bemærk! For kampagner, der standses midlertidigt midt i måneden, eller af andre årsager ikke kører hele måneden, vil du kunne opleve uoverensstemmelser mellem dine gennemsnitlige daglige budgetter og dine samlede debiteringer.
Du får refunderet alt over det dobbelte af dit daglige budget som en overleveringskredit, men du får stadig værdien af de ekstra eksponeringer.

Mere om overlevering
Mere om månedlige opkrævningsgrænser
Se artikler om administration af dit budget