Definició de les ofertes de CPA objectiu

És una estratègia d'oferta automàtica que defineix les ofertes per ajudar-vos a obtenir el màxim nombre de conversions possible al cost per acció (CPA) objectiu que hàgiu definit.

• Si el vostre objectiu publicitari principal és obtenir conversions (com ara vendes, registres o baixades d'aplicacions mòbils), les ofertes de CPA objectiu us poden ajudar a aconseguir-ne més amb el mateix pressupost. També us poden ajudar a incrementar les vendes i, alhora, a pagar menys pels clics que generen aquestes compres.
  • Les ofertes de CPA objectiu utilitzen les dades del seguiment de conversions per evitar els clics poc rendibles i obtenir més conversions a un cost més baix. Les ofertes de CPA objectiu es basen en l'historial de conversions de la vostra campanya per localitzar l'oferta de cost per clic (CPC) que s'ajusti millor als anuncis cada cop que es puguin mostrar. Així doncs, estableix ofertes de CPC més altes per als clics més valuosos i ofertes de CPC més baixes per als clics menys valuosos.
  • Per utilitzar les ofertes de CPA objectiu, cal definir un CPA objectiu (l'import mitjà que voleu pagar per una conversió). Utilitzeu el simulador de CPA objectiu per fer-vos una idea dels possibles efectes que tindria canviar el CPA objectiu en el volum de conversió.
  • Una funció semblant és el CPC millorat (CPCM), que també contribueix a aconseguir més vendes o altres tipus de conversions. La diferència principal és que el CPCM ajusta les ofertes de CPC màxim que hàgiu definit manualment, mentre que el CPA objectiu genera ofertes per intentar assolir el vostre CPA objectiu.
  • Es considera que s'ha produït una implicació amb un anunci TrueView for Action quan algú hi fa clic o el visualitza durant més de 10 segons. Si fa totes dues coses, només es comptabilitza el clic. Si visualitza un anunci de vídeo durant 10 segons com a mínim, es comptabilitza com una contribució a una conversió de lloc web si la conversió es produeix durant els 3 dies posteriors a la implicació. En el cas dels usuaris que fan clic al vostre anunci, les conversions es continuaran atribuint al període de conversió actual.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now