Formater for TrueView-videoannonser

Med TrueView-videoannonser kan YouTube-seere velge hvilke annonser de ønsker å se, og når, slik at du slipper å betale for uønskede annonsevisninger.

Det fins to typer TrueView-annonser (formater):

• In-stream-annonser kjører før, under eller etter videoer på YouTube og på nettsteder og i apper som tilhører partnere. Seerne kan hoppe over annonsen etter fem sekunder. Med slike annonser kan du skape oppmerksomhet rundt merkevaren din og produktene dine mens brukerne ser på en video.
  • Video discovery-annonser kan vises på steder der folk leter etter innhold, for eksempel i YouTube-søkeresultatene, ved siden av relaterte videoer samt på startsiden for YouTube for mobil. Seerne oppmuntres til å klikke på et miniatyrbilde og se på videoannonsen din. Dermed gjøres videoene dine tilgjengelige for en målgruppe som viser interesse.

Du kan opprette TrueView-annonser i Google Ads ved hjelp av «Video»-kampanjetypen.

Sånn belastes du

Med TrueView in-stream-annonser betaler du når brukeren har sett 30 sekunder av videoen din (eller hele videoen hvis den er kortere enn 30 sekunder), eller når vedkommende har interaksjoner med videoen – avhengig av hva som inntreffer først. Med TrueView in-display-annonser betaler du når noen klikker på annonsen din og ser på videoen. Dette innebærer at du bare betaler når folk har interaksjoner med annonsene dine.