TrueView-videomainosmuodot

TrueView-videomainoksissa YouTube-katsojat voivat itse valita, mitä mainoksia he haluavat katsoa ja milloin – joten et joudu maksamaan tarpeettomista näyttökerroista.

TrueView-mainoksia (eli TrueView-mainosmuotoja) on kahdentyyppisiä:

• In-stream-mainoksia voidaan näyttää videoiden edellä, aikana tai jälkeen YouTubessa tai videokumppanien sivustoilla ja sovelluksissa. Katsojat voivat halutessaan ohittaa mainoksen 5 sekunnin jälkeen. Näiden mainosten avulla voit parantaa brändisi ja tuotteidesi tunnettuutta käyttäjien katsellessa videota.
  • Video Discovery ‑mainoksia näytetään paikoissa, joissa katsojat näkevät sisältöä, esimerkiksi YouTuben hakutuloksissa, aiheeseen liittyvien videoiden vieressä ja YouTube‑mobiilisivuston etusivulla. Niissä katsojaa pyydetään klikkaamaan pikkukuvaa ja katsomaan videomainoksesi, joten niiden avulla voit tavoittaa videoistasi kiinnostuneen yleisön.

Voit luoda TrueView-mainoksia Google Adsissa käyttämällä Video-kampanjatyyppiä.

Mainoksista veloittaminen

TrueView In‑Stream ‑mainoksista maksat silloin, kun katsoja katsoo videostasi 30 sekuntia (tai sen kokonaiskeston, jos se on alle 30 sekuntia) tai on vuorovaikutuksessa videosi kanssa (sen mukaan, kumpi näistä tapahtuu ensin). TrueView In‑Display ‑mainoksista maksat silloin, kun joku klikkaa mainostasi nähdäkseen videon. Maksat siis vain silloin, kun käyttäjä päättää olla vuorovaikutuksessa mainoksesi kanssa.