Om udvidelser

Udvidelser udvider din annonce med yderligere oplysninger, som giver folk flere gode grunde til at vælge din virksomhed. De kan øge en annonces klikrate med adskillige procentpoint. Blandt udvidelsesformaterne kan nævnes opkaldsknapper, adresseoplysninger, links til bestemte dele af dit website, yderligere tekst osv.

I denne artikel får du en generel oversigt over udvidelser. Gå til Vælg, hvilke udvidelser du vil bruge for at se, hvordan hver enkelt udvidelsestype fungerer, og hvordan du vælger de rette udvidelser.

Boost your ad with extensions in Google Ads

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet "Indstillinger" Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter dit sprog.

Sådan fungerer de

For at maksimere dine tekstannoncers effektivitet udvælger Google Ads de udvidelser, der skal vises for hver enkelt relevant søgning på Google. Det er derfor en god idé at bruge alle de udvidelser, der er relevante i forhold til dine forretningsmæssige mål.

Udvidelser føjer mere indhold til din annonce, og det øger annoncens synlighed og mulighed for eksponering på søgeresultatsiden. Det udmønter sig typisk i større værdi fra din annonce. Udvidelser medfører ofte en stigning i det samlede antal klik og kan give folk flere (interaktive) metoder til at komme i kontakt med dig, f.eks. via kort eller opkald.

Der er 2 typer udvidelser: Manuelle og automatiske udvidelser. Manuelle udvidelser kræver en smule konfiguration, mens automatiske udvidelser tilføjes automatisk, når Google Ads forudsiger, at de vil forbedre din annonceeffektivitet. Der er ikke behov for konfiguration af automatiske udvidelser, så disse vises ikke blandt dine valgmuligheder, når du opretter manuelle udvidelser. Få flere oplysninger om automatiske udvidelser

Hvornår vises udvidelser?

Der er ingen garanti for, at en udvidelse, du har tilføjet, altid bliver vist sammen med din annonce. Udvidelser vises sammen med din annonce i følgende tilfælde:

• Når udvidelsen (eller kombinationen af udvidelser) forventes at øge din effektivitet. Spor, hvornår dine udvidelser vises, og mål din annonceudvidelses effektivitet.
  • Når din annonces position og annoncerangering er tilstrækkeligt høj til, at udvidelserne kan blive vist. Udvidelser vises kun, hvis Google Ads' minimumkrav vedrørende annoncerangering er opfyldt (der tages højde for dine udvidelser i forbindelse med beregningen af annoncerangering).

Du kan se en vejledning i, hvordan du tilføjer og redigerer udvidelser, i artiklen Øg sandsynligheden for, at dine udvidelser bliver vist. Læs artiklen Fjern udvidelser, hvis du vil vide, hvordan du sletter manuelle eller automatiske udvidelser.

Pris

Det koster ikke noget at føje udvidelser til din kampagne. Klik på din annonce, inklusive din udvidelse, debiteres som normalt, mens klik på sælgerbedømmelser ikke debiteres. Du bliver debiteret for et klik, når en person ringer til dig via en opkaldsudvidelse, eller når en person downloader din app via en appudvidelse. Google Ads debiterer dig maksimalt for 2 klik pr. eksponering for hver annonce og dens udvidelser. Få flere oplysninger om udvidelser og din faktiske pris pr. klik