Opret en videokampagne

Bemærk! Nye Google Ads-brugere kan muligvis konstatere, at arbejdsgangen bliver opdateret, i takt med at Google forbedrer onboardingprocessen for nye brugere. Indholdet nedenfor er relevant for Google Ads-brugere, som allerede har oprettet en Google Ads-konto og er logget ind på den. Oplysningerne på denne side bliver opdateret i løbet af 2023.
Videokampagner giver dig mulighed for at nå ud til din målgruppe og interagere med den på YouTube, Google TV og via Google-videopartnere. Når du opretter en videokampagne, kan du vælge mellem forskellige kampagnemål, kampagneundertyper og annonceformater, der fortæller brugerne om dine produkter og tjenester, og får dem til at handle.

Det her kommer du til at lære

En vellykket videokampagne bør indeholde den målretning, den budgivning, det budget og de annoncer, som er de rette for at nå dit mål. I denne artikel gennemgår vi processen til oprettelse af en videokampagne:

1. Vælg et mål
  2. Brug dit budget effektivt
  3. Nå ud til personer, der søger efter dit brand eller din virksomhed
  4. Organiser dine annoncer med annoncegrupper
  5. Opret relevante annoncer

Optimer din kampagne, mens du opretter den.

Når du opretter din kampagne, modtager du muligvis notifikationer baseret på de valgte indstillinger. Disse notifikationer kan indeholde beskeder om problemer, der kan reducere effektiviteten, eller som kan være så væsentlige, at du ikke kan udgive din kampagne.

Den navigationsmenu til oprettelse af kampagner, der vises, når du opretter din kampagne, giver et holistisk billede af din oprettelsesproces og retter opmærksomheden mod notifikationer, som du bør undersøge. Skift mellem trin i navigationsmenuen, så du nemt kan gennemgå og løse eventuelle problemer med dine indstillinger for målretning, budgivning, budgetter eller andet. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer din kampagne til succes.

Vejledning

Afspilningsknap

Denne video er indsendt til Google Ads af en tredjepartsvideobidragyder. Google anbefaler ingen af de produkter eller tjenester, der promoveres i denne video. Klik her for at få flere oplysninger om programmet.

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Trin 1 af 5: Vælg et mål

Når du opretter en ny videokampagne på din Google Ads-konto, skal du vælge et af disse kampagnemål: Salg, Kundeemner, Websitetrafik og Bevidsthed og overvejelse.

Det mål, du vælger, skal passe til det, du vil opnå med din kampagne. Hvis du f.eks. vil opfordre folk til at besøge dit website, kan du vælge Websitetrafik. Få flere oplysninger om mål for videokampagner.

Det mål, du vælger, afgør også, hvilken kampagneundertype du kan vælge. En kampagneundertype afgør, hvilke annonceformater du kan bruge i kampagnen, så du bedst muligt kan optimere din kampagne i overensstemmelse målet. Hvis dit overordnede mål f.eks. er at få folk til at besøge dit website og opfordre dem til at foretage et køb, kan du vælge kampagneundertypen Få flere konverteringer.

Bemærk! Målet med produkt- og brandovervejelse er blevet kombineret med brandbevidsthed og rækkevidde. Du kan nu finde alle de samme kampagneundertyper fra begge mål under Kendskab og overvejelse. Denne sammenlægning hjælper med at forenkle annoncørernes valg af mål og tilbyder et centralt sted til alle undertyper af brandkampagner.

Denne artikel omhandler ikke YouTube CPM-mastheadkampagner, som er tilgængelige direkte i Google Ads, når de aktiveres med hjælp fra din Google-repræsentant. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en kampagne af typen YouTube CPM-masthead.

Kampagnemål Kræver kontoen konfiguration af konverteringer? Kampagneundertype og -under-undertype Tilgængelige annonceformater Tilgængelige budstrategier
      Instream-annonce, der kan springes over InFeed

Instream-annonce, der ikke kan springes over

Bumper Outstream
Salg, kundeemner, websitetrafik Ja Øg antallet af konverteringer ja, bekræftet     ja, bekræftet

Maks. antal konverteringer eller målpris pr. handling

*Mål-ROAS og maks. konverteringsværdi bliver tilgængelige, når du har opnået nok konverteringer

Produkt- og brandovervejelse Nej Generér visninger (tidligere "Påvirk kundeovervejelser") ja, bekræftet ja, bekræftet       Maks. CPV
Annonceserie ja, bekræftet   ja, bekræftet ja, bekræftet   Maks. CPV eller tCPM
Brandbevidsthed og rækkevidde Nej Annonceserie ja, bekræftet   ja, bekræftet ja, bekræftet
Maks. CPV eller tCPM
Outstream (under tilladelsesliste)         ja, bekræftet vCPM
Videorækkevidde – effektiv rækkevidde ja, bekræftet     ja, bekræftet   tCPM
Videorækkevidde – instream-annonce, der ikke kan springes over      ja, bekræftet     tCPM
Videorækkevidde – målfrekvens ja, bekræftet   ja, bekræftet ja, bekræftet   tCPM
Instream-annonce, der kan springes over InFeed Instream-annonce, der ikke kan springes over Bumper Outstream
Billede af Instream-annonce, der kan springes over Billede af video discovery-annonce Billede af Instream-annonce, der ikke kan springes over Billede af bumperannonce Billede af outstream-annonce
Videoer på under 3 minutter Ingen maks. videolængde Maks. 15-20 sekunder Maks. 6 sekunder Ingen maks. videolængde
Antal rapporterede visninger Antal rapporterede visninger Der er ikke rapporteret nogen betalte visninger Der er ikke rapporteret nogen betalte visninger Antal rapporterede visninger

Opret en ny kampagne, og angiv et mål

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Campaigns Icon Kampagner på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Klik på plusikonet , og vælg derefter Ny kampagne.
  5. Vælg dit kampagnemål: Salg, Kundeemner, Websitetrafik eller Bevidsthed og overvejelse.
    • Det mål, du vælger, er afgørende for, hvilke kampagneundertyper der er tilgængelige.
    • Vælg Opret en kampagne uden vejledning ved hjælp af mål, hvis du ikke har et kampagnemål i tankerne.
  6. Vælg Video i sektionen "Vælg en kampagnetype".
  7. Vælg en kampagneundertype i sektionen "Vælg en kampagneundertype". Se, hvordan hver undertype kan hjælpe dig med at nå dine specifikke annonceringsmål:
    • Få flere konverteringer: Generér salg og kundeemner med handlingsorienterede annoncer og målretning.
    • Tilpasset videokampagne: Tilpas dine indstillinger med forskellige annoncetyper.
    • Kampagner af typen "Video – rækkevidde": Få mest mulig rækkevidde for dit budget. I denne kampagneundertype kan du vælge at nå ud til flere unikke brugere ved hjælp af bumperannoncer, instream-annoncer, der kan springes over, eller en valgfri blanding af begge formater (Effektiv rækkevidde). Du kan også vælge at nå ud til brugere med hele dit budskab. Brug af instream-annonce, der ikke kan springes over.
      • Hvis du vælger en kampagne af typen Effektiv rækkevidde, Instream-annoncer, der ikke kan springes over, og Masthead-kampagner, kan du vælge, hvordan du køber annoncer, ved at vælge mellem Auktion eller Reservation.
    • Generér visninger: Få brugerne til at overveje dit produkt med dine annoncer.
    • Outstream: Skræddersy dine annoncer til telefoner og tablets.
    • Annonceserie: Fortæl en historie med en serie af annoncer i en rækkefølge.
    • Shopping: Promover dine produkter, og få folk til at handle på dit website.
  8. Klik på Fortsæt.

"Tilpasset videokampagne" vil snart ikke længere være tilgængelig. Kampagneundertypen er opdelt i "Generér visninger" og "Effektiv rækkevidde".

"Generér visninger" anbefales til videoannoncører, der vil have større engagement med deres kampagner. Med en budstrategi med maksimal pris pr. visning (maks. CPV) angiver du det beløb, du vil bruge, når nogen ser en af dine videoannoncer.

"Effektiv rækkevidde" anbefales til videoannoncører, der vil nå ud til så mange personer som muligt. Med en budstrategi baseret på målpris pr. tusinde eksponeringer (mål-CPM, target cost-per-thousand impressions) angiver du det beløb, du vil bruge pr. 1.000 gange, dine videoannoncer vises.

Trin 2 af 5: Brug dit budget effektivt

Dit budget har betydning for, hvor ofte dine annoncer vises, og hvor iøjnefaldende de er.

Budgivningen afgør, hvordan budgettet bruges. Du kan vælge at bruge pengene på at få folk til at se din annonce, klikke på din annonce eller foretage en konvertering på dit website. Få flere oplysninger om kampagnebudgetter og budgivning.

Angiv budstrategi og budget

CPV (cost per view, pris pr. visning) CPM (cost-per-impression, pris pr. eksponering) – pris pr. tusinde eksponeringer vCPM (cost per viewable thousand impressions, pris pr. tusinde synlige eksponeringer) Mål-CPA (target cost-per-action, målpris pr. handling) Mål-ROAS (annonceafkast) Maksimér antal konverteringer Maksimér konverteringsværdi Manuel CPC-budgivning Udvidet pris pr. klik (ECPC) Maksimér antal klik
Tilgængelig i videoen? Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Nej Nej Nej
Kræver konverteringer? Nej Nej Nej Ja Ja Ja Ja Nej Nej Nej
Manuel eller automatisk? Manuel Manuel Manuel Automatisk Automatisk Automatisk Automatisk Manuel Automatisk Automatisk
Hvordan bliver du debiteret? Pr. visning Pr. 1.000 eksponeringer Pr. 1.000 synlige eksponeringer Pr. 1.000 eksponeringer Pr. 1.000 eksponeringer Pr. 1.000 eksponeringer Pr. 1.000 eksponeringer Pr. klik Pr. klik Pr. klik
Hvad optimerer den til? Ikke relevant – manuel Ikke relevant – manuel Ikke relevant – manuel Konverteringer til mål Annonceafkast Konverteringer Konverteringsværdi Ikke relevant – manuel Klik Klik
  1. Vælg din budstrategi. Du kan bruge budstrategien til at optimere dine bud, så du når dine annonceringsmål.
    Din budstrategi fortæller os f.eks., om dit mål er at få visninger (CPV, cost-per-view), få eksponeringer (CPM, cost-per-thousand-impressions), få så mange konverteringer til den målpris pr. handling (CPA, cost-per-action), som du angiver, eller om det er at opnå så mange konverteringer som muligt inden for budgettet.
  2. Angiv dit budget. Du kan vælge et samlet kampagnebudget (det beløb, du vil bruge på hele kampagnen) eller et dagligt budget (det gennemsnitlige beløb, du vil bruge pr. dag).

Samlet kampagnebudget

Google Ads forsøger at fordele dit samlede budget jævnt, mens kampagnen er aktiv, og der tages højde for udsving i trafikken med henblik på at optimere kampagnens effektivitet. Du bliver maksimalt faktureret for det beløb, du angiver for en kampagne, også selvom Google Ads viser flere visninger eller eksponeringer, end dit budget tillader.

Dagligt budget

På de dage, hvor der er større sandsynlighed for, at du får klik og konverteringer, kan du bruge mere. Men i månedens løb vil dit budget blive udjævnet til det beløb, du angiver i Google Ads.

3. Angiv en startdato og en slutdato for din kampagne. Dette er påkrævet, hvis du bruger et samlet kampagnebudget.

Hvis din kampagne bruger hele budgettet, enten ved at nå den daglige grænse (for daglige budgetter) eller det gennemsnitlige budget pr. dag (for samlede kampagnebudgetter), kan du overveje at øge budgettet for at skalere din succes. Hvis budgettet ikke bruges fuldstændigt, kan du justere din målretning, din budgivning og dine annoncer for at se, om det gør kampagnen mere effektiv.

Trin 3 af 5: Nå ud til personer, der søger efter dit brand eller din virksomhed

I din kampagne kan du nå ud til personer på en bestemt lokation, til nogen, der taler et bestemt sprog, eller til personer med en bestemt interesse ved hjælp af kampagnemålretning. Google Ads giver dig også mulighed for at føje indholdekskluderinger til dine kampagner, så du kan sikre dine annoncer mod at blive vist sammen med følsomt indhold. Få flere oplysninger om målretning for videokampagner.

Konfigurer kampagnemålretning

Alle videokampagner viser nu annoncer på både YouTube-video- og YouTube-søgenetværket, hvilket hjælper dig med at øge din rækkevidde og nå ud til potentielle kunder.
  1. Vælg de netværk, hvordu vil have dine annoncer til at blive vist. Et netværk er et sted, hvor dine annoncer kan blive vist. Blandt disse kan nævnes:

Videopartnere på Displaynetværket

Disse kaldes også Google-videopartnere. Dine annoncer kan blive vist på websites og i apps på Displaynetværket. Valg af denne mulighed anbefales, da det kan hjælpe med at udvide din rækkevidde ud over YouTube.

YouTube

YouTube viser annoncer på tværs af flere ejendomme, f.eks. søgeresultater, YouTube-videoer, kanalsider og YouTube-startsiden.

Google TV

Google TV viser annoncer på Google TV-kanaler og de mest populære videostreamingapps på Google TV-platformen. Google TV-netværket er i øjeblikket kun tilgængeligt i USA

2. Vælg sprogpræferencer for dine annoncer. Dine annoncer vises til personer, der ser Google TV eller besøger websites og apps, der matcher de sprog, du vælger. Få flere oplysninger om målretning efter sprog.
  3. Vælg geografisk lokation for de brugere, som dine annoncer skal vises til. Se, hvordan du målretter annoncer mod geografiske placeringer.
  4. Angiv indstillinger for indholdsekskludering, så du kan fravælge visning af dine kampagner sammen med indhold, der muligvis ikke passer til dit brand eller dit produkt.

Beholdningstyper

Med beholdningstyper kan du fravælge de grupper af følsomt indhold, der ikke passer til dit brand eller budskabet i din kampagne. Få flere oplysninger om indholdsekskluderinger for videokampagner.

Ekskluderede typer og etiketter

Vælg de indholdstyper og etiketter for digitalt indhold, du vil ekskludere fra din videokampagne. Du kan f.eks. ekskludere kørsel af dine annoncer ud for livestreamingvideoer eller indhold, der er uegnet for børn. Få flere oplysninger om indholdsekskluderinger for videokampagner.

5. (Valgfrit) Klik på Yderligere indstillinger for at konfigurere enhedsspecifik målretning, begrænse, hvor ofte dine annoncer vises til personer, eller konfigurere annonceplanlægning.

Enhedsmålretning

Enhedsmålretning indsnævrer din rækkevidde, så du målretter mod bestemte enheder. De enheder, du kan målrette mod, omfatter computere, mobilenheder, tablets og tv-skærme. Få flere oplysninger om enhedsmålretning.

Når du har konfigureret kampagnemålretning, kan du konfigurere annoncegruppemålretning.

Trin 4 af 5: Organiser dine annoncer med annoncegrupper

Du kan oprette annoncegrupper for at organisere dine annoncer efter et fælles tema. Hvis du f.eks. sælger desserter, drikkevarer og snacks på dit website, kan du oprette én annoncegruppe for hver produktkategori (for i alt 3 annoncegrupper). Med annoncegrupper kan du justere din målretning for bedre at nå ud til den ønskede målgruppe.

1. Definer, hvilke personer du vil nå ud til med dine annoncer. Du kan vælge mellem:
  2. Gør din målretning smallere ved at tilføje relevante søgeord, emner og placeringer. Undgå at tilføje for mange søgeord, emner eller placeringer, da det kan forhindre, at du når ud til din målgruppe.

Nu hvor du har konfigureret din målretning, kan du begynde at oprette annoncer.

Trin 5 af 5: Opret relevante annoncer

Når du opretter dine annoncer, bør du fokusere på at give annoncerne relevante overskrifter, opfordringer til handling og andre karakteristika, der inspirerer seerne til at handle. Du kan oprette flere annoncer (op til 30), når du opretter din kampagne. Du kan oprette en video i Aktivsamling ved hjælp af dine foruddefinerede skabeloner eller vælge en video, du har uploadet til YouTube.

Opret en video ved hjælp af Aktivsamling

Google Ads Tutorials: Video creation in Google Ads

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Du kan oprette en video til din kampagne i Aktivsamling. Du kan også oprette en video, når du opretter en ny videokampagne.

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Delt samling på sektionsmenuen.
  3. Klik på Aktivsamling.
  4. Klik på plusknappen , og klik derefter på Opret video.
  5. Vælg en skabelon til din video. Du kan klikke på skabelonerne for at se en forhåndsvisning af dem, inden du foretager et valg.
  6. Føj aktiver til din skabelon. Nogle aktiver, som du muligvis har brug for, er HEX-koderne til dit brands logo, farver, billeder og tekst.
    • Du kan vælge foruddefinerede skrifttyper og musik fra Google Ads-samlingen.
    • Du kan beskære dine billeder, så de passer til skabelonen, hvis der er behov for det.
    • Du kan bruge de anbefalinger, som værktøjet kommer med, til aktivets type og størrelse, f.eks. livsstil eller et produktbillede.
    • Når alle aktiver er valgt, kan du bruge de scener, der er opdateret i storyboardet nederst på skærmen, til at få vist en forhåndsvisning af, hvordan videoerne vil se ud.
  7. Klik på Opret video, når du har tilføjet alle aktiverne.
  8. Vent på, at din video oprettes. Dette kan tage nogle minutter.
  9. Når din video er færdig, kan du se en forhåndsvisning af den.
    • Som standard vil videoen være sat på lydløs, men du kan slå lyden til for at se den med lydsporet. Hvis du skal foretage yderligere ændringer, skal du vælge Rediger video for at foretage ændringerne.
  10. Når du er tilfreds, skal du vælge den YouTube-kanal, du vil uploade videoen til.
  11. Før du vælger YouTube-kanalen, skal du bekræfte, at:
  12. Selvom du ikke kan finde ud af, hvem ejeren er, eller hvordan du administrerer en brandkonto, kan du stadig bruge Video Creation.
    • Google Ads opretter en intern "huskanal" for dig. Der er nogle begrænsninger ved denne fremgangsmåde:
      • Videoerne på denne "huskanal" vil være skjulte.
      • Nogle Google Ads-funktioner, f.eks. serievisning af videoannoncer, kan ikke bruges.
      • Du vil ikke kunne redigere nogen videooplysninger såsom navn, beskrivelse eller tags.
      • Hvis du vil slette en video her, skal du gå til din aktivsamling, holde markøren overvideoen, klikke på ikonet med tre prikker 3 dot icon øverst til højre og klikke på Slet fra YouTube.
    • Du kan oprette en ny kanal, som du ejer.
  13. Klik på Gå tilbage til Aktivsamling. Din nye video gemmes her.
    • Bemærk! Din oprettede video kan ikke redigeres, når den er gemt, og du er nødt til at oprette en ny video, hvis du har brug for yderligere ændringer.
  14. Du kan også oprette en video, når du opretter en ny videokampagne.
    • Når du vælger en video, skal du klikke på Du kan oprette en ved hjælp af nogle få enkle trin under "Har du brug for en ny video?". Dette åbner en ny fane i din browser.

Opret dine annoncer

1. Søg efter en video, du har uploadet til YouTube, eller angiv videoens webadresse på YouTube.
    • Du kan også vælge en video, du har oprettet fra Materialemappe, eller oprette en video mens du opretter din kampagne.
  2. Vælg et kvalificeret annonceformat. Du får en meddelelse i Google Ads, hvis et bestemt annonceformat ikke er kvalificeret til kampagnen. Afhængigt af det valgte mål kan du vælge:
  3. Brug redigeringsværktøjet til at oprette din annonce. De tilgængelige valgfri annonceelementer kan variere afhængigt af annonceformatet.

De valgfri annonceelementer er tilgængelige på tværs af alle annonceformater

• Din YouTube-video: Søg efter en video, du har uploadet, eller indsæt videoens webadresse fra YouTube.
  • Endelig webadresse: Angiv den endelige webadresse, dvs. den landingsside, som folk besøger, når de interagerer med din annonce. Den endelige webadresse kan være den samme eller en anden end den annoncerede webadresse, og det påvirker ikke den side, folk lander på, når de klikker på din annonce).
  • Opfordring til handling: Angiv en opfordring til handling, der ansporer folk til at klikke på annoncen. Opfordringen til handling vises som en knap på annoncer og sender brugerne til den webadresse, du har angivet som endelig webadresse.

De valgfri annonceelementer, der er tilgængelige bestemte annonceformater

• Overskrift: Angiv en overskrift, der promoverer dit produkt eller din tjeneste. Tilgængelig for instream-annoncer, der kan springes over, instream-annoncer, der ikke kan springes over, og bumperannoncer.
  • Annonceret webadresse: Angiv den annoncerede webadresse, som er den websiteadresse, der vises i din annonce (op til 255 tegn). Den annoncerede webadresse kan være den samme som eller en anden end den endelige webadresse. Tilgængelig for instream-annoncer, der kan springes over, instream-annoncer, der ikke kan springes over, og bumperannoncer.
  • Lang overskrift: Angiv en længere version af den overskrift, der promoverer dit produkt eller din tjeneste. Tilgængelig for InFeed-videoannoncer.
  • Beskrivelse: Angiv en beskrivelse af produktet eller tjenesten. Tilgængelig for InFeed-videoannoncer.
  1. (Valgfrit) Klik på Valgmuligheder for annoncewebadresse (avancerede) for at tilføje en sporingsskabelon, et suffiks i den endelige webadresse eller tilpassede parametre i den endelige webadresse. Sporingsparametre kan hjælpe dig med at spore, hvor trafikken kommer fra, f.eks. fra mobilenheder.
  2. Tilføj et ledsagende banner for at generere et billede eller en gruppe billeder, der vises ud for din video. Ledsagende bannere vises kun på computere. Du kan enten vælge et billede, der genereres automatisk ud fra videoerne på din YouTube-kanal (anbefales), eller et billede, du uploader manuelt, som dit ledsagende banner.
  3. Navngiv din annonce.
  4. Hvis du vil oprette en anden annonce i den samme kampagne, skal du klikke på Ny videoannonce.
  5. Klik på Opret kampagne, hvis annoncen er som forventet.

Føj voiceover til en video

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Delt samling på sektionsmenuen.
  3. Klik på Aktivsamling.
  4. Klik på plusknappen og derefter på Video.
  5. Klik på Tilføj voiceover.
    • Vælg eventuelt at føje voiceover til en allerede oprettet video i aktivsamlingen. Vælg en video, klik på knappen øverst til højre, og klik derefter på Tilføj voiceover.
  6. Vælg kildevideo.
    • Vælg enten en kildevideo fra YouTube eller en af dem, der er oprettet i Google Ads.
    • Bemærk! Videoen må maksimalt have en varighed på 140 sekunder.
  7. Klik på Optimer video.
  8. Indtast den tekst, der skal læses op, i tekstfeltet "Voiceovermeddelelser". Du kan tilføje op til 5 voiceovers. Hver voiceovermeddelelse må indeholde op til 150 tegn. Klik på + Tilføj meddelelse for hver ny voiceovermeddelelse.
    • Angiv starttidspunktet for meddelelserne i videoen. Voiceovermeddelelser må ikke overlappe hinanden, så den næste voiceovermeddelelse starter ikke, før den aktuelle meddelelse er slut.
    • Flyt videolydstyrkebjælken til højre eller venstre for at ændre videolydstyrken. Videolydstyrken er som standard indstillet til 80 %.
      • Klik på videobilledet under "Valgt video" for at få en forhåndsvisning af videoen.
    • Vælg indtalingstype ved at klikke på knappen "Vælg indtalingstype" på rullemenuen. Der er 7 valgmuligheder på engelsk og 2 valgmuligheder på alle øvrige sprog.
      • Vælg voiceoversprog blandt de aktuelt understøttede sprog, heriblandt engelsk (USA), engelsk (Storbritannien), engelsk (Indien), engelsk (Australien), hindi, fransk, spansk, indonesisk, malaysisk, kinesisk (mandarin), filippinsk, koreansk og svensk.
    • Flyt videolydstyrkebjælken til højre eller venstre for at ændre voiceoverlydstyrken.
    • Klik på Indlæs forhåndsvisning for at få en forhåndsvisning af den genererede video med voiceover. Bemærk! Det tager nogle minutter at indlæse forhåndsvisningen.
  9. Klik på Opret video, når du er tilfreds med voiceovermeddelelsen.
  10. Angiv en titel på din video med voiceover. Hvis du ikke angiver en titel, navngives videoen automatisk.
  11. Klik på Upload video for at uploade videoen til en YouTube-kanal.
  12. Se Opret en video ved hjælp af aktivsamlingen (trin 11-13) for at fuldføre konfigurationen af din video.

Hvad er næste trin?

Når du er færdig med at konfigurere din kampagne, kan det tage nogle dage, før dine annoncer begynder at blive vist. Annoncer godkendes typisk i løbet af en dags tid. Det kan tage længere tid, før budgivningen optimerer effektiviteten fuldt ud.

Optimer din videokampagne

Vil du gøre dine videokampagner endnu bedre? Se optimale løsninger og tips i vores optimeringsvejledninger.

Få flere oplysninger om undertyper af videokampagner

Du kan få mere specifik vejledning om kampagneundertyper i: