Opret en videokampagne

Videoannoncer giver dig mulighed for at nå ud til din målgruppe på YouTube og forskellige steder på nettet på en spændende måde. Du kan oprette og administrere dine kampagner i Google Ads ved hjælp af kampagnetypen "Video".

I denne artikel beskrives den fremgangsmåde, du skal følge for at oprette en videokampagne og annoncegruppe.

Før du begynder

Her er nogle ting, du skal være opmærksom på, inden du opretter videokampagner og -annoncer:

• Annoncer og annoncegrupper oprettes med kampagnetypen "Video". Alt efter dit kampagnemål er der forskellige typer videoannonceformater og budgivningsstrategier, du kan bruge.
  • Du kan kun oprette en videoannonce, hvis dine videoer hostes på YouTube.
  • Rapportering for videokampagner og -annoncegrupper inkluderer metrics, der er specifikke for videoannoncer, heriblandt visninger, visningsrate og opnåede handlinger, som ikke er tilgængelige i alle Google Ads-værktøjer til kampagnestyring.
  • Hvis du både vil anvende instream- og video discovery-formater i den samme videokampagne, skal du oprette flere annoncegrupper.

Følg den første vejledning nedenfor, hvis du vil oprette en videokampagne med kun ét annonceformat. Hvis du vil oprette en kampagne med flere forskellige annonceformater, skal du fortsætte til den anden vejledning nedenfor og oprette endnu en annoncegruppe.

Brug TrueView-instream-annoncer eller outstream-annoncer, hvis du vil placere annoncer på partnerwebsites og i apps på Displaynetværket.

• Der må kun være ét videoannonceformat i hver annoncegruppe (enten instream, der kan springes over, video discovery, instream, der ikke kan springes over, bumper eller outstream).
  • Du kan ikke bruge en porteføljebudstrategi til en videokampagne.
Hvis oplysningerne i denne artikel ikke svarer til det, du kan se på din konto, har du muligvis andre mål. Få flere oplysninger om mål i den nye Google Ads-oplevelse

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Sådan opretter du en videokampagne

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kampagner i sidemenuen.
  3. Klik på plusknappen , og vælg Ny kampagne.
  4. Vælg mellem et af følgende kampagnemål:
    • Kundeemner
    • Websitetrafik
    • Produkt- og brandovervejelse
    • Brandbevidsthed og rækkevidde

Hvis dette trin ikke afspejler det, der vises på din konto, skal du først vælge en kampagnetype og derefter vælge et mål. Du kan vælge mellem søge-, display-, Shopping- og videokampagner. Få flere oplysninger om mål i den nye Google Ads-oplevelse

5. Vælg kampagnetypen og undertypen Video.
  6. Klik på Fortsæt.
  7. Navngiv kampagnen, og vælg budget, steder og de netværk, som videokampagnen skal køre på.
  8. Vælg de steder, du vil målrette din kampagne mod (eller ekskludere).
  9. Vælg det sprog, dine kunder taler.
  10. (Valgfrit) Vælg de enheder, du gerne vil vise dine annoncer på. Du kan målrette mod specifikke operativsystemer, enhedsmodeller og mobilselskaber. Dine annoncer vises som standard på alle kvalificerede enheder.
  11. (Valgfrit) Rediger de yderligere indstillinger for din kampagne.
  12. Navngiv annoncegruppen.
  13. Angiv et budbeløb.
  14. Rediger de målretningsmetoder, du vil bruge for dine annoncer. Dine annoncer vises som standard til alle seere.
  15. Vælg en YouTube-video ud for "Din YouTube-video".
  16. Vælg et annonceformat ud for "Videoannonceformat". Angiv de obligatoriske oplysninger.
  17. Klik på Gem og fortsæt.

Sådan opretter du en annoncegruppe for en eksisterende kampagne

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Vælg Videokampagner i navigationspanelet.
  3. Vælg den kampagne, du vil redigere.
  4. Klik på Annoncegrupper på sidemenuen.
  5. Klik på plusknappen for at oprette en ny annoncegruppe.
  6. Navngiv annoncegruppen.
  7. Angiv et budbeløb.
  8. Rediger de målretningsmetoder, du vil bruge for dine annoncer. Dine annoncer vises som standard til alle seere.
  9. Vælg en YouTube-video ud for "Din YouTube-video".
  10. Vælg et annonceformat ud for "Videoannonceformat". En annoncegruppe kan kun indeholde ét annonceformat.
  11. Angiv de obligatoriske oplysninger for at oprette din annonce. Du kan altid gemme din annoncegruppe uden at oprette en annonce.
  12. Klik på Gem annoncegruppe.

Brug af mål i videokampagner

Du kan vælge et mål, når du opretter en videokampagne. Dette er en nem metode til at konfigurere en vellykket videokampagne.

Når du opretter din kampagne, kan du vælge mellem disse mål:

• Kundeemner
  • Websitetrafik
  • Brandbevidsthed og rækkevidde
  • Produkt- og brandovervejelse

Du kan også vælge Opret din kampagne uden et mål, hvis du ikke har et specifikt mål.

Få flere oplysninger om, hvilke formater og netværk der er tilgængelige for hvert mål

Om kampagneundertyper

Kundeemner og Websitetrafik

Med undertypen "Øg antallet af konverteringer" kan du opnå flere klik og relevante konverteringer på dit website.

Brandbevidsthed og rækkevidde

Instream-annoncer, der kan springes over er en undertype, der kan hjælpe dig med at nå ud til seere på YouTube og på nettet med instream-annoncer, der kan springes over, og som er optimeret til effektive eksponeringer.

Undertypen "Instream-annoncer, der ikke kan springes over" kan hjælpe dig med at nå ud til kunder med hele dit budskab med instream-annoncer, der ikke kan springes over.

"Bumper" er en undertype, der kan hjælpe dig med at nå ud til seere på YouTube og på nettet med bumperannoncer, der er optimeret til effektive eksponeringer.

Med undertypen "Outstream" kan du gøre flere personer interesserede i dit brand ved hjælp af videoannoncer, der er designet til at nå ud til brugerne via deres telefoner eller tablets.

Produkt- og brandovervejelse

Med undertypen "Påvirk kundeovervejelser" kan du knytte brugere til dit brand med videoannoncer, der er designet til at generere interaktion og engagement.

Med undertypen "Shopping" kan du promovere relevante produkter sammen med dine videoannoncer, så seerne opmuntres til at søge flere oplysninger om dine produkter og handle på dit website. Denne undertype kræver en Google Merchant Center-konto.

Mål og undertyper i videokampagner

Mål

Undertype

Netværk

Annonceformater

Kundeemner Øg antallet af konverteringer YouTube-videoer Instream, der kan springes over
Websitetrafik Øg antallet af konverteringer YouTube-videoer Instream, der kan springes over

Produkt- og brandovervejelse

Påvirk kundeovervejelser

YouTube-søgning/

YouTube-videoer/videopartnere på Displaynetværket

Instream, der kan springes over

Video discovery

Shopping

(kræver en Google Merchant Center-konto)

YouTube-videoer

Instream, der kan springes over

Annonceserie

YouTube-videoer

Instream, der kan springes over

Instream-annonce, der ikke kan springes over

Bumper

Brandbevidsthed og rækkevidde

Instream, der kan springes over

YouTube-videoer/videopartnere på Displaynetværket

Instream, der kan springes over

Instream-annonce, der ikke kan springes over YouTube-videoer/videopartnere på Displaynetværket Instream, der kan springes over
Bumper YouTube-videoer/videopartnere på Displaynetværket Bumper
Outstream Videopartnere på Displaynetværket Outstream
Annonceserie YouTube-videoer

Instream, der kan springes over

Instream-annonce, der ikke kan springes over

Bumper

Intet mål

Tilpasset videokampagne YouTube-søgning/YouTube-videoer/videopartnere på Displaynetværket

Instream, der kan springes over

Video discovery

Bumper

Annonceserie

YouTube-videoer

Instream, der kan springes over

Instream-annonce, der ikke kan springes over

Bumper