Crear una campanya de vídeo

Nota: a mesura que Google millora el procés d'incorporació d'usuaris nous, és possible que el flux de treball dels usuaris nous de Google Ads canviï. El contingut següent està destinat als usuaris de Google Ads que ja han creat un compte de Google Ads i que hi han iniciat la sessió. Aquesta pàgina s'actualitzarà amb més informació el 2023.
Les campanyes de vídeo us permeten arribar al vostre públic i fomentar-ne la implicació a YouTube, Google TV i mitjançant els partners de vídeo de Google. Quan creeu una campanya de vídeo, podeu triar entre diferents objectius de campanya, subtipus de campanya i formats d'anunci que informen els usuaris sobre els vostres productes i serveis i els conviden a emprendre accions.

Què aprendreu

Una campanya de vídeo d'èxit ha d'incloure la segmentació, les ofertes, el pressupost i els anuncis adequats per assolir el vostre objectiu. En aquest article us guiem al llarg del procés per crear una campanya de vídeo:

1. Trieu un objectiu.
  2. Invertiu el pressupost de manera efectiva.
  3. Arribeu a les persones que cerquen la vostra marca o empresa.
  4. Organitzeu els anuncis amb grups d'anuncis.
  5. Creeu anuncis rellevants.

Optimitzar una campanya mentre la creeu

A mesura que creeu la campanya, pot ser que rebeu notificacions segons les opcions de configuració que hàgiu seleccionat. Aquestes notificacions us poden alertar de problemes que poden comportar una disminució del rendiment o que poden ser prou significatius per impedir-vos publicar la campanya.

El menú de navegació que es mostra mentre creeu una campanya proporciona una visió integral del progrés de la creació, i us demanarà que pareu atenció a determinades notificacions sobre aspectes que us recomanem que resolgueu. Desplaceu-vos pels passos del menú de navegació per revisar i resoldre fàcilment els possibles problemes de la segmentació, les ofertes, el pressupost o altres opcions de configuració de la campanya. Obteniu informació sobre com es pot configurar la campanya per obtenir els millors resultats.

Instruccions

Botó de reproducció

Un contribuïdor de vídeos de Google Ads extern ha enviat aquest vídeo. Google no recomana cap producte o servei que es pugui promocionar en aquest vídeo. Feu clic aquí per obtenir més informació sobre el programa.

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

Pas 1 de 5: trieu un objectiu

Quan creeu una campanya de vídeo al compte de Google Ads, seleccioneu un d'aquests objectius de campanya: Vendes, Contactes, Trànsit al lloc web i Notorietat i consideració.

L'objectiu que seleccioneu s'ha d'ajustar a allò que voleu aconseguir amb la campanya. Per exemple, si voleu animar els usuaris a visitar el vostre lloc web, podeu seleccionar Trànsit al lloc web. Obteniu més informació sobre els objectius de les campanyes de vídeo.

L'objectiu que trieu també determina el subtipus de campanya que podeu escollir. Un subtipus de campanya determina els formats d'anunci que podeu utilitzar a la campanya per optimitzar-la millor a fi d'assolir l'objectiu. Per exemple, si el vostre objectiu general és aconseguir que els usuaris visitin el lloc web i animar-los a fer una compra, heu de seleccionar el subtipus de campanya Generar conversions.

Nota: l'objectiu general de la campanya de consideració de producte i de marca s'ha combinat amb la notorietat de marca i l'abast. Ara podeu trobar els mateixos subtipus de campanya a partir de tots dos objectius generals a Notorietat i consideració. Aquesta combinació ajuda a simplificar les experiències de selecció d'objectius dels anunciants i ofereix un lloc centralitzat per a tots els subtipus de campanyes de marca.

Aquest article no explica les campanyes de masthead de CPM de YouTube, que estan disponibles directament a Google Ads quan s'activen amb l'ajuda del vostre representant de Google. Obteniu més informació sobre com podeu crear una campanya del tipus masthead de CPM de YouTube.

Objectiu general de la campanya Cal configurar les conversions del compte? Subtipus de campanya i subsubtipus Formats d'anunci disponibles Estratègies d'oferta disponibles
      In-stream omissible In-feed

In-stream no omissible

Bumper Out-stream
Vendes, Contactes, Trànsit al lloc web Generar conversions sí, confirmat     sí, confirmat

Maximització de conversions o CPA objectiu

* El ROAS objectiu i la maximització del valor de conversió estaran disponibles un cop hàgiu creat prou conversions.

Consideració de la marca i del producte No Obtenir visualitzacions (anteriorment "Influir en la consideració") sí, confirmat sí, confirmat       CPV màx.
Seqüència d'anuncis sí, confirmat   sí, confirmat sí, confirmat   CPV màx. o CPM objectiu
Notorietat de marca i abast No Seqüència d'anuncis sí, confirmat   sí, confirmat sí, confirmat
CPV màx. o CPM objectiu
Out-stream (a la llista d'accés permès)         sí, confirmat vCPM
Abast del vídeo - Abast eficient sí, confirmat     sí, confirmat   CPM objectiu
Abast del vídeo - In-stream no omissible      sí, confirmat     CPM objectiu
Abast del vídeo - Freqüència objectiu sí, confirmat   sí, confirmat sí, confirmat   CPM objectiu
In-stream omissible In-feed In-stream no omissible Bumper Out-stream
Imatge d'anunci in-stream que es pot ometre Imatge d'anunci de vídeo discovery Imatge d'anunci in-stream que no es pot ometre Imatge d’anunci bumper Imatge d'anunci out-stream
Vídeos de menys de 3 minuts Sense durada màxima del vídeo De 15 a 20 segons com a màxim 6 segons com a màxim Sense durada màxima del vídeo
S'informa de les visualitzacions S'informa de les visualitzacions No s'informa de les visualitzacions de pagament No s'informa de les visualitzacions de pagament S'informa de les visualitzacions

Crear una campanya nova i definir un objectiu

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Campanyes.
  4. Feu clic a la icona del signe més i, tot seguit, seleccioneu Campanya nova.
  5. Trieu l'objectiu de la campanya: Vendes, Contactes, Trànsit al lloc web o Notorietat i consideració.
    • L'objectiu que seleccioneu determina els subtipus de campanya disponibles.
    • Si no teniu pensat cap objectiu de campanya, trieu Crea una campanya sense l'ajuda d'un objectiu.
  6. A la secció "Seleccioneu un tipus de campanya", trieu Vídeo.
  7. A la secció "Seleccioneu un subtipus de campanya", trieu un subtipus de campanya. Reviseu com cada subtipus us pot ajudar a assolir els vostres objectius publicitaris concrets:
    • Generar conversions: genereu vendes i contactes amb segmentacions i anuncis centrats en accions.
    • Campanya de vídeo personalitzada: personalitzeu la vostra configuració amb diferents tipus d'anuncis.
    • Campanya d'abast de vídeo: obteniu el màxim abast amb el vostre pressupost. En aquest subtipus de campanya, podeu triar si voleu arribar a més usuaris únics mitjançant anuncis bumper, anuncis in-stream omissibles o una combinació opcional de tots dos formats que s'anomena Abast eficient, o bé arribar als usuaris amb el vostre missatge complet mitjançant anuncis in-stream no omissibles.
      • En el cas de les campanyes d'abast eficient, in-stream no omissible i masthead, podeu seleccionar com voleu comprar els anuncis triant entre Subhasta o Reserva.
    • Obtenir visualitzacions: aconseguiu que els usuaris tinguin en compte el vostre producte amb els anuncis.
    • Out-stream: adapteu els anuncis als telèfons i a les tauletes.
    • Seqüència d'anuncis: expliqueu una història amb una sèrie d'anuncis en seqüència.
    • Compres: promocioneu els vostres productes i aconseguiu que els usuaris comprin al vostre lloc web.
  8. Feu clic a Continua.

Aviat, la "Campanya de vídeo personalitzada" deixarà d'estar disponible. El subtipus de campanya s'està dividint en "Obtenir visualitzacions" i "Abast eficient".

"Obtenir visualitzacions" es recomana als anunciants de vídeos que volen més implicació amb les seves campanyes. Amb una estratègia d'oferta de cost per visualització màxim (CPV màxim), podeu definir l'import que voleu invertir quan algú mira un dels vostres anuncis de vídeo.

"Abast eficient" es recomana per als anunciants de vídeos que volen arribar al màxim nombre de persones possible. Amb una estratègia d'oferta de cost objectiu per cada mil impressions (CPM objectiu), definiu la quantitat que voleu invertir per cada 1.000 vegades que es mostrin els vostres anuncis de vídeo.

Pas 2 de 5: invertiu el pressupost de manera efectiva

El pressupost influeix en la freqüència amb què es mostren els anuncis i en la notorietat amb què ho fan.

Les ofertes determinen la manera com s'inverteix el pressupost. Podeu dedicar els diners a aconseguir que les persones vegin l'anunci, hi facin clic o facin una conversió al vostre lloc web. Obteniu més informació sobre els pressupostos de les campanyes i les ofertes.

Configurar una estratègia d'oferta i un pressupost

CPV (cost per visualització) CPM (cost per cada mil impressions) vCPM (cost per cada mil impressions visibles) CPA objectiu (cost per adquisició objectiu) ROAS objectiu (retorn objectiu de la inversió en publicitat) Maximització de conversions Maximització del valor de conversió Ofertes de CPC manuals CPCM (cost per clic millorat) Maximització de clics
Està disponible per a vídeo? No No No
Requereix conversions? No No No No No No
Manual o automatitzat? Manual Manual Manual Automatitzat Automatitzat Automatitzat Automatitzat Manual Automatitzat Automatitzat
Com se us cobra? Per visualització Per cada 1.000 impressions Per cada 1.000 impressions visibles Per cada 1.000 impressions Per cada 1.000 impressions Per cada 1.000 impressions Per cada 1.000 impressions Per clic Per clic Per clic
Què optimitza? N/A - Manual N/A - Manual N/A - Manual Conversions amb l'objectiu Retorn de la inversió en publicitat Conversions Valor de conversió N/A - Manual Clics Clics
  1. Trieu l'estratègia d'oferta. L'estratègia d'oferta és la manera com optimitzeu les ofertes per assolir els vostres objectius publicitaris.
    Per exemple, l'estratègia d'oferta ens permet saber si el vostre objectiu és aconseguir visualitzacions (CPV), aconseguir impressions (CPM) o bé aconseguir el màxim nombre de conversions possible al cost per acció (CPA) objectiu que hàgiu definit o bé aconseguir tantes conversions com permeti el vostre pressupost.
  2. Introduïu el vostre pressupost. Podeu triar un pressupost total de campanya (l'import que voleu invertir en tota la campanya) o bé un pressupost diari (l'import mitjà que voleu invertir cada dia).

Pressupost total de la campanya

Google Ads intentarà invertir el pressupost total de manera uniforme durant tota la campanya, tenint en compte els dies de més o menys trànsit per optimitzar-ne el rendiment. Només se us facturarà l'import que hàgiu definit per a la campanya en qüestió, encara que Google Ads aconsegueixi més visualitzacions o impressions de les que permet el vostre pressupost.

Pressupost diari

Podeu invertir més els dies en què és més probable que obtingueu clics i conversions, però al llarg del mes, el pressupost s'ajustarà a l'import que introduïu a Google Ads.

3. Definiu una data d'inici i una de finalització per a la campanya. Aquest pas és obligatori si feu servir un pressupost total de la campanya.

Si la campanya gasta tot el pressupost, ja sigui perquè ha arribat al límit diari (en el cas dels pressupostos diaris) o al pressupost diari mitjà (en el cas dels pressupostos totals de campanya), plantegeu-vos la possibilitat d'incrementar el pressupost per obtenir resultats encara millors. En cas contrari, ajusteu la segmentació, les ofertes i els anuncis per comprovar si el rendiment de la campanya millora.

Pas 3 de 5: arribeu a les persones que cerquen la vostra marca o empresa

Mitjançant la segmentació de la campanya, podeu arribar a usuaris que es trobin en una ubicació determinada, que parlin un idioma concret o que tinguin un interès determinat. Google Ads també us permet afegir exclusions de contingut a les campanyes per garantir que els anuncis no es publiquin al costat de contingut sensible. Obteniu més informació sobre la segmentació per a les campanyes de vídeo.

Configurar la segmentació d'una campanya

Ara, totes les campanyes de vídeo mostren anuncis a les xarxes de vídeo i de cerca de YouTube, cosa que us ajuda a ampliar el vostre abast i a guanyar clients potencials.
  1. Trieu les xarxes en què voleu que es publiquin els anuncis. Una xarxa és el lloc on es poden mostrar els vostres anuncis. Poden incloure:

Partners de vídeo a la Xarxa de Display

Els anuncis es poden mostrar en llocs web i aplicacions de la Xarxa de Display (que també es coneixen com a partners de vídeo de Google). Es recomana mantenir aquesta opció seleccionada, ja que us pot ajudar a ampliar el vostre abast més enllà de YouTube.

YouTube

YouTube mostra anuncis en diverses propietats, com ara els resultats de cerca i els vídeos, les pàgines del canal i la pàgina d'inici de YouTube.

Google TV

Google TV mostra anuncis als canals de Google TV i a les aplicacions de reproducció en línia de vídeo principals de la plataforma Google TV. Actualment, la xarxa de Google TV només està disponible als EUA

2. Seleccioneu les preferències d'idioma dels anuncis. En funció dels idiomes que seleccioneu, els anuncis es mostraran als usuaris que mirin Google TV o que visitin llocs web i aplicacions que estiguin en aquests idiomes. Obteniu més informació sobre la segmentació per idioma.
  3. Seleccioneu les ubicacions geogràfiques dels usuaris als quals voleu que es mostrin els anuncis. Obteniu informació sobre com podeu segmentar els anuncis per ubicacions geogràfiques.
  4. Trieu la configuració d'exclusió de contingut, que us permet desactivar la publicació de les campanyes al costat de continguts que poden no ser adequats per a la vostra marca o producte.

Tipus d'inventari

Els tipus d'inventari us permeten desactivar grups de contingut sensible que no s'ajustin a la vostra marca o al missatge de la campanya. Obteniu més informació sobre les exclusions de contingut per a les campanyes de vídeo.

Tipus i etiquetes exclosos

Seleccioneu els tipus de contingut i les etiquetes de contingut digital que vulgueu excloure de la campanya de vídeo. Per exemple, podeu excloure els anuncis perquè no es publiquin al costat de vídeos de reproducció en directe o contingut etiquetat per a un públic adult. Obteniu més informació sobre les exclusions de contingut per a les campanyes de vídeo.

5. (Opcional) Feu clic a Configuració addicional per configurar una segmentació específica per dispositiu, limitar la freqüència amb què els anuncis es mostren als usuaris o configurar una programació d'anuncis.

Segmentació per dispositiu

La segmentació per dispositiu restringeix l'abast per dispositius específics. Els dispositius pels quals podeu segmentar els anuncis són els ordinadors, els mòbils, les tauletes i les pantalles de televisió. Obteniu més informació sobre la segmentació per dispositiu.

Un cop hàgiu configurat la segmentació de la campanya, haureu de configurar la dels grups d'anuncis.

Pas 4 de 5: organitzeu els anuncis amb grups d'anuncis

Podeu crear grups d'anuncis per organitzar els anuncis en temes comuns. Per exemple, si veneu postres, begudes i aperitius al vostre lloc web, podeu crear un grup d'anuncis per a cada categoria de producte (amb un total de tres grups d'anuncis). Amb els grups d'anuncis, podeu definir millor la segmentació per arribar al vostre públic objectiu d'una manera més eficaç.

1. Definiu els usuaris als quals voleu arribar amb els anuncis. Podeu triar entre:
  2. Restringiu la segmentació afegint paraules clau , temes i emplaçaments rellevants. Eviteu afegir massa paraules clau, temes o emplaçaments, ja que això podria impedir que arribeu al vostre públic.

Ara que ja heu configurat la segmentació, podeu començar a crear els anuncis.

Pas 5 de 5: creeu anuncis rellevants

Quan creeu els anuncis, centreu-vos a aconseguir que tinguin títols, crides a l'acció i altres funcions creatives rellevants que motivin els espectadors a emprendre accions. Podeu crear diversos anuncis (fins a 30) quan creeu la campanya. Podeu crear un vídeo a la biblioteca de recursos fent servir les nostres plantilles predefinides o seleccionar un vídeo que hàgiu penjat a YouTube.

Crear un vídeo mitjançant la biblioteca de recursos

Google Ads Tutorials: Video creation in Google Ads

Per veure els subtítols en el vostre idioma, activeu els subtítols de YouTube. Feu clic a la icona de configuració Imatge de la icona de Configuració de YouTube que hi ha a la part inferior del reproductor de vídeo i, tot seguit, seleccioneu "Subtítols" i trieu l'idioma.

Podeu crear un vídeo per a la vostra campanya a la biblioteca de recursos. També podeu crear un vídeo mentre creeu una campanya de vídeo nova.

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Biblioteca compartida.
  3. Feu clic a Biblioteca de recursos.
  4. Feu clic al botó de més i, tot seguit, a Crea un vídeo.
  5. Trieu una plantilla per al vídeo. Podeu fer clic a les plantilles per previsualitzar-les abans de seleccionar-ne una.
  6. Afegiu recursos a la plantilla. Alguns recursos que us poden fer falta són els codis HEX del logotip, els colors, les imatges i el text de la vostra marca.
    • Podeu triar fonts i música predefinides de la biblioteca de Google Ads.
    • Podeu retallar les imatges perquè s'ajustin a la plantilla, si cal.
    • Podeu utilitzar les recomanacions que us proporciona l'eina per al tipus i la mida del recurs (per exemple, una imatge d'estil de vida o del producte).
    • Un cop hàgiu seleccionat tots els recursos, podeu utilitzar les escenes actualitzades al tauler de creació, a la part inferior de la pantalla, per obtenir una previsualització de com es mostrarà el vídeo.
  7. Feu clic a Crea un vídeo després d'haver afegit tots els recursos.
  8. Espereu que es generi el vídeo. Aquest procés pot tardar uns quants minuts.
  9. Quan el vídeo estigui acabat, podreu previsualitzar-lo.
    • De manera predeterminada, el vídeo se silenciarà, però podreu deixar de silenciar-lo per veure'l amb la banda sonora. Si necessiteu fer més canvis, seleccioneu Edita el vídeo.
  10. Quan us agradi com queda, seleccioneu el canal de YouTube en què voleu penjar-lo.
  11. Abans de seleccionar el canal de YouTube, confirmeu que:
  12. Si no podeu esbrinar qui és el propietari o no sabeu com es gestiona un compte de marca, igualment podeu utilitzar l'eina Video Creation.
    • Google Ads us crearà un canal intern. Aquest mètode té algunes limitacions:
      • Els vídeos d'aquest canal intern estaran ocults.
      • No podreu fer servir determinades funcions de Google Ads, com ara la seqüenciació d'anuncis de vídeo.
      • No podreu editar cap detall dels vídeos, com ara el nom, la descripció o les etiquetes.
      • Per suprimir un vídeo aquí, aneu a la vostra biblioteca de recursos, passeu el cursor per sobre del vídeo, feu clic a la icona de tres punts 3 dot icon que hi ha a l'extrem superior dret i feu clic aSuprimeix de YouTube.
    • Podreu crear un canal nou que sigui propietat vostra.
  13. Feu clic a Torna a la biblioteca de recursos. El vídeo nou es desarà aquí.
    • Tingueu present que el vídeo generat no es podrà editar un cop s'hagi desat i haureu de crear-ne un de nou si necessiteu fer-hi més canvis.
  14. També podeu crear un vídeo mentre creeu una campanya de vídeo nova.
    • Quan seleccioneu un vídeo, a "Necessiteu un vídeo nou?", feu clic a Creeu-ne un amb només uns quants passos senzills. S'obrirà una pestanya nova al navegador.

Crear els anuncis

1. Cerqueu un vídeo que hàgiu penjat a YouTube o introduïu l'URL del vídeo de YouTube.
    • També podeu seleccionar un vídeo que hàgiu creat a la biblioteca de recursos o crear un vídeo mentre creeu la campanya.
  2. Trieu un format d'anunci apte. Rebreu un missatge a Google Ads si un format d'anunci concret no és apte per a la campanya. En funció de l'objectiu que hàgiu seleccionat, podeu triar:
  3. Feu servir l'editor per crear l'anunci. Les opcions de creativitat disponibles poden variar en funció del format d'anunci.

Opcions de creativitat disponibles en tots els formats d'anunci

• El vostre vídeo de YouTube: cerqueu un vídeo que hàgiu penjat o enganxeu l'URL del vídeo de YouTube.
  • URL final: proporcioneu l'URL final, que és la pàgina de destinació que visiten els usuaris quan interaccionen amb l'anunci. Pot ser el mateix que l'URL visible o un de diferent i no afectarà la pàgina a la qual els usuaris arriben quan fan clic al vostre anunci.
  • Crida a l'acció: introduïu una crida a l'acció que animi els usuaris a fer clic a l'anunci. La crida a l'acció es mostra com un botó als anuncis i envia els usuaris a l'URL que heu utilitzat per a l'URL final.

Opcions de creativitat disponibles per a formats d'anunci concrets

• Títol: introduïu un títol que promocioni el vostre producte o servei. Estan disponibles per als anuncis in-stream omissibles, els anuncis in-stream no omissibles i els anuncis bumper.
  • URL visible: proporcioneu l'URL visible, que és l'adreça del lloc web que es mostra a l'anunci, i té un màxim de 255 caràcters. L'URL visible pot ser el mateix que l'URL final o un de diferent. Estan disponibles per als anuncis in-stream omissibles, els anuncis in-stream no omissibles i els anuncis bumper.
  • Títol llarg: introduïu una versió més llarga del títol que promocioni el vostre producte o servei. Disponible per als anuncis de vídeo in-feed.
  • Descripció: introduïu una descripció del producte o del servei. Disponible per als anuncis de vídeo in-feed.
  1. (Opcional) Per afegir una plantilla de seguiment, un sufix d'URL final o paràmetres personalitzats a l'URL final, feu clic a Opcions d'URL d'anunci (avançades). Els paràmetres de seguiment us poden ajudar a fer un seguiment d'on prové el trànsit, com ara de dispositius mòbils.
  2. Afegiu un bàner complementari per generar una imatge o un grup d'imatges que es mostrin al costat del vídeo. Els bàners complementaris només es mostren en ordinadors. Podeu seleccionar com a bàner complementari una imatge que es generi automàticament a partir dels vídeos del vostre canal de YouTube (opció recomanada) o bé una imatge que pengeu manualment.
  3. Poseu un nom a l'anunci.
  4. Per crear un altre anunci a la mateixa campanya, feu clic a Nou anunci de vídeo.
  5. Si l'anunci té l'aspecte que voleu, feu clic a Crea una campanya.

Afegir veu en off a un vídeo

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Biblioteca compartida.
  3. Feu clic a Biblioteca de recursos.
  4. Feu clic al botó de més i, tot seguit, a Vídeo.
  5. Feu clic a Afegeix veu en off.
    • Podeu triar si voleu afegir veu en off a un vídeo existent a la Biblioteca de recursos. Trieu un vídeo, feu clic al botó que hi ha a la part superior dreta i feu clic a Afegeix veu en off.
  6. Seleccioneu el vídeo original.
    • Teniu l'opció de triar un vídeo original de YouTube o dels vídeos creats a Google Ads.
    • Tingueu en compte que el vídeo pot durar fins a 140 segons.
  7. Feu clic a Millora el vídeo.
  8. Al quadre de text "Missatges de veu en off", introduïu la veu en off. Podeu afegir fins a cinc veus en off. Cada missatge de veu en off pot tenir fins a 150 caràcters. Per a cada veu en off nova, feu clic a + Afegeix un missatge.
    • Podeu definir les hores d'inici dels missatges al vídeo. Els missatges de veu en off no es poden superposar, de manera que la següent veu en off només començarà quan finalitzi l'actual.
    • Desplaceu-vos de dreta a esquerra a la barra de volum de vídeo per editar el volum del vídeo. De manera predeterminada, el volum del vídeo està establert al 80%.
      • Feu clic a la imatge del vídeo que hi ha a "Vídeo seleccionat" per previsualitzar-lo.
    • Per seleccionar el tipus de veu, feu clic al botó desplegable "Selecciona un tipus de veu". Podeu triar entre 7 opcions en anglès dels EUA i 2 opcions en tots els altres idiomes.
      • Podeu seleccionar l'idioma de la veu d'entre els idiomes que actualment s'admeten, que són, entre d'altres, l'anglès d'Austràlia, l'anglès dels EUA, l'anglès de l'Índia, l'anglès del Regne Unit, el coreà, l'espanyol, el filipí, el francès, l'hindi, l'indonesi, el malai, el mandarí i el suec.
    • Desplaceu-vos de dreta a esquerra a la barra de volum de vídeo per editar el volum de la veu en off.
    • Podeu previsualitzar el vídeo generat amb veu en off fent clic a Carrega la previsualització. Tingueu present que la previsualització tardarà uns quants minuts a carregar-se.
  9. Quan la veu en off i el missatge us satisfacin, feu clic a Crea el vídeo.
  10. Introduïu un títol per al vídeo amb veu en off. També generarem automàticament un nom per al vídeo.
  11. Feu clic a Penja el vídeo per penjar el vídeo a un canal de YouTube.
  12. Per completar la configuració del vídeo, consulteu la secció Crear un vídeo mitjançant la biblioteca de recursos (passos 11 al 13).

Passos següents

Un cop hàgiu acabat de configurar la campanya, és possible que els anuncis tardin uns quants dies a començar a mostrar-se. Normalment, els anuncis s'aproven en el termini d'un dia. Les ofertes poden tardar més a optimitzar completament el rendiment.

Optimitzar una campanya de vídeo

Voleu millorar encara més les campanyes de vídeo? Consulteu les pràctiques recomanades i consells a les nostres guies d'optimització.

Més informació sobre els subtipus de campanyes de vídeo

Per obtenir instruccions més específiques sobre els subtipus de campanya, consulteu: