Om videoannonceformater

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

"Video-Discovery-annoncer" kaldes nu "InFeed-videoannoncer". Annonceformatet fungerer på samme måde som før. Det er kunnavnet, der er blevet ændret.

I Google Ads kan du oprette fængende videokampagner med en række videoannonceformater, som engagerer kunderne på forskellige måder på YouTube og på videopartnerwebsites. Der findes følgende videoannonceformater:

Instream-annonce, der kan springes over InFeed Instream-annonce, der ikke kan springes over Bumper Outstream
  Billede af Instream-annonce, der kan springes over Billede af video discovery-annonce Billede af Instream-annonce, der ikke kan springes over Billede af bumperannonce Billede af outstream-annonce
Salgsargument: Brugerne kan springe over, så du bliver kun debiteret for visninger Vises til meget engagerede brugere i opdagelses- og søgefasen Brugerne kan ikke springe meddelelsen over, så de kan se hele din meddelelse Hurtigt budskab, der ikke kan springes over, for at skabe kendskab eller styrke andre annoncer. Øg kendskabet hos brugere uden for Google, når de gennemser deres foretrukne websites
Hvor vises den? YouTube-videoer, GVP YouTube-startfeed, YouTube-søgning YouTube-videoer, GVP YouTube-videoer, GVP GVP
Maks. videolængde? Ingen maksimal længde (under 3 minutter anbefales) Ingen maks. længde 15-30 sekunder 6 sekunder Ingen maks. længde
Rapporteres antal visninger i Google Ads? Ja Ja Nej Nej Ja
Kan det øge antallet af offentlige visninger? Ja (videoer på under 10 sekunder gør det ikke) Ja Nej Nej Ja
Kan remarketing bruges til seere? Ja Ja Nej Nej Ja

Videoannonceindhold skal hostes på YouTube, men videoannoncer kan vises på YouTube og på de websites og i de apps, der kører på Google-videopartnere (afhængigt af dine annonceformater og kampagneindstillinger).

I denne artikel beskriver vi fordelene ved videoannoncer og sammenligner de forskellige tilgængelige videoannonceformater. Få detaljerede oplysninger om de enkelte formater nedenfor. Du kan få flere oplysninger om vores politikker og krav. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter videoer i Google Ads, under Opret en video ved hjælp af aktivsamlingen. Du kan se, hvordan du føjer en voiceover til en video, ved at gå til Føj voiceover til en videokampagne.

Billede af alle videoannonceformater

Bemærk! Målet med produkt- og brandovervejelse er blevet kombineret med brandbevidsthed og rækkevidde. Du kan nu finde alle de samme kampagneundertyper fra begge mål under Kendskab og overvejelse. Denne sammenlægning hjælper med at forenkle annoncørernes valg af mål og tilbyder et centralt sted til alle undertyper af brandkampagner.

Instream-annoncer, der kan springes over

Billede af Instream-annonce, der kan springes over

Hvornår bør jeg bruge dette annonceformat?

Brug instream-annoncer, der kan springes over, når du har videoindhold, som du gerne vil promovere før, i løbet af eller efter andre videoer på YouTube og på de websites og i de apps, der kører på Google-videopartnere.

Hvordan fungerer annonceformatet?

Instream-annoncer, der kan springes over, afspilles før, samtidig med eller efter andre videoer. Efter 5 sekunder har seeren mulighed for at springe annoncen over.

Hvor vises annonceformatet?

Instream-annoncer, der kan springes over, vises på YouTube-afspilningssider og på de websites og i de apps, der kører på Google-videopartnere.

Hvordan bliver jeg debiteret?

Med CPV-budgivning betaler du, når en seer ser 30 sekunder af din video (eller hele videoen, hvis den er kortere end 30 sekunder) eller interagerer med din video, alt efter hvad der kommer først.

Med budgivning baseret på mål-CPM, mål-CPA og til maksimering af antal konverteringer betaler du ud fra antal eksponeringer.

Hvilket kampagnemål skal jeg have for at vælge dette annonceformat?

• Salg
  • Kundeemner
  • Websitetrafik
  • Kendskab og overvejelse

Bemærk! Du kan også bruge dette annonceformat, når du vælger "Opret en kampagne uden vejledning ved hjælp af mål" i Google Ads.

Instream-annoncer, der ikke kan springes over

Billede af Instream-annonce, der ikke kan springes over

Hvornår bør jeg bruge dette annonceformat?

Brug Instream-annoncer, der ikke kan springes over, når du har videoindhold, som du gerne vil promovere før, i løbet af eller efter andre videoer på YouTube og på de websites og i de apps, der kører på Google-videopartnere, og hvor du vil have, at seerne skal se hele annoncen uden at springe den over.

Bemærk! Instream-annoncer på 30 sekunder, der ikke kan springes over, bliver tilgængelige i Google Ads i starten af 2024. Indtil da kan du kontakte din salgsrepræsentant for at tilføje 30 sekunder lange instream-annoncer, der ikke kan springes over.

Hvordan fungerer annonceformatet?

Instream-annoncer, der ikke kan springes over, varer 30 sekunder (eller kortere) og afspilles før, i løbet af eller efter andre videoer. Seerne har ikke mulighed for at springe annoncen over.

Bemærk! Nogle instream-annoncer, der ikke kan springes over, kan også blive vist på YouTube TV afhængigt af kvalifikation. Få flere oplysninger om YouTube TV-annoncer.

Hvor vises annonceformatet?

Instream-annoncer, der ikke kan springes over, vises i YouTube-videoer og på de websites og i de apps, der kører på Google-videopartnere.

Hvordan bliver jeg debiteret?

In-stream-annoncer, der ikke kan springes over, bruger budgivning baseret på mål-CPM, så du betaler ud fra antallet af eksponeringer.

Hvilket kampagnemål skal jeg have for at vælge dette annonceformat?

• Kendskab og overvejelse

Bemærk! Du kan også bruge dette annonceformat, når du vælger "Opret en kampagne uden vejledning ved hjælp af mål" i Google Ads.

Videoannoncer i stående format

Optimer dine appkampagner, kampagner af typen "Maksimal effektivitet" og videokampagner ved at have videoer i lodret format i dine aktiver til annoncemateriale som en optimal løsning. Den mobilvenlige oplevelse i fuld skærm i stående videoer kan hjælpe dig med at forbedre din kampagnes engagement med seerne via mobilvideo.

Hvad angår YouTube, understøttes videoer i stående format i alle videokvalificerede kampagner med mulige placeringer i feedet, Instream, In-stream, på YouTube Søgning og YouTube Shorts. I nogle tilfælde kan du ved at føje et videoaktiv i stående format til en videokampagne med handling få 10-20% flere konverteringer, end hvis du kun har videoer i liggende format i YouTube Shorts.

Uden for YouTube vises dine annoncer også hos Google-videopartnere for at nå ud til flere personer. En stor del af beholdningen på Google-videopartnere er videofokuseret, f.eks. spil- og videoapps, for at udnytte dine videoaktiver i stående og kvadratisk format yderligere.

Bemærk! Videoer i lodret format kan også blive vist i feed for brugere, der bruger stationære computere, da dine mest effektive aktiver vises baseret på brugeradfærd og -miljø.

Få flere oplysninger om videooprettelse i Google Ads, så du kan komme i gang med at oprette videoaktiver i lodret format.

InFeed-videoannoncer

Billede af video discovery-annonce

Hvornår bør jeg bruge dette annonceformat?

Brug InFeed-videoannoncer til at promovere videoindhold på steder, hvor folk søger efter indhold, f.eks. ud for relaterede YouTube-videoer, i YouTube-søgeresultater eller på startsiden for YouTube til mobilenheder.

Hvordan fungerer annonceformatet?

InFeed-videoannoncer består af et miniaturebillede fra din video med tekst. Annoncens nøjagtige størrelse og udseende kan variere, afhængigt af hvor den vises, men InFeed-videoannoncer opfordrer altid folk til at klikke for at se videoen. Videoen afspilles derefter på YouTube-afspilningssiden eller kanalens startside.

Hvor vises annonceformatet?

InFeed-videoannoncer vises følgende steder:

• I YouTube-søgeresultater
  • Sammen med relaterede YouTube-videoer
  • På startsiden for YouTube til mobilenheder

Hvordan bliver jeg debiteret?

Du debiteres kun, når seerne vælger at se din annonce ved at klikke på miniaturebilledet.

Hvilke kampagnemål skal jeg have for at vælge dette annonceformat?

• Kendskab og overvejelse

Bemærk! Du kan også bruge dette annonceformat, når du vælger "Opret en kampagne uden vejledning ved hjælp af mål" i Google Ads.

Bumperannoncer

Billede af bumperannonce

Hvornår bør jeg bruge dette annonceformat?

Brug bumperannoncer, når du vil nå ud til seerne bredt med et kort og klart budskab.

Hvordan fungerer annonceformatet?

Bumperannoncer varer 6 sekunder eller kortere og afspilles før, i løbet af eller efter en anden video. Seerne har ikke mulighed for at springe annoncen over.

Bemærk! Nogle bumperannoncer kan også blive vist på YouTube TV afhængigt af kvalifikation. Få flere oplysninger om YouTube TV-annoncer.

Hvor vises annonceformatet?

Bumperannoncer vises i YouTube-videoer og på de websites og i de apps, der kører på Google-videopartnere.

Hvordan bliver jeg debiteret?

Bumperannoncer bruger budgivning baseret på mål-CPM, så du betaler baseret på antallet af eksponeringer.

Hvilke kampagnemål skal jeg have for at vælge dette annonceformat?

• Kendskab og overvejelse

Bemærk! Du kan også bruge dette annonceformat, når du vælger "Opret en kampagne uden vejledning ved hjælp af mål" i Google Ads.

Outstream-annoncer

Billede af outstream-annonce

Hvornår bør jeg bruge dette annonceformat?

Brug outstream-annoncer, når du vil udvide rækkevidden af dine videoannoncer på mobilenheder, så du kan nå ud til flere kunder.

Hvordan fungerer annonceformatet?

Outstream-annoncer begynder at afspille med lyden slået fra. Seere kan trykke på annoncen for at slå lyden til i videoen. Formålet med outstream-annoncer er at øge din videorækkevidde til en attraktiv pris.

Hvor vises annonceformatet?

Outstream-annoncer er mobilspecifikke annoncer, og de vises kun på de websites og i de apps, der kører på Google-videopartnere. Outstream-annoncer er ikke tilgængelige på YouTube.

Outstream-annoncer kan køre på en række forskellige mobilplaceringer. I forbindelse med mobilwebplaceringer vises outstream-annoncer i bannere. I mobilapps vises outstream-annoncer i bannere, mellemliggende annoncer, InFeed-annoncer, native-annoncer og i stående format samt fuldskærmsformat.

Hvordan bliver jeg debiteret?

Du debiteres for outstream-annoncer baseret på pris pr. tusinde synlige eksponeringer (vCPM), så du bliver kun debiteret, når nogen ser din video i 2 sekunder eller mere.

Mastheads

Billede af masthead

Hvornår bør jeg bruge dette annonceformat?

Brug dette format, hvis du gerne vil skabe øget opmærksomhed om et nyt produkt eller en ny tjeneste, eller hvis du vil nå ud til en stor målgruppe på kort tid, f.eks. i forbindelse med et udsalg.

Mastheads er kun tilgængelige efter reservationer via en Google-salgsrepræsentant.

Hvordan fungerer annonceformatet?

Computer

• En udvalgt video i mastheaden afspilles automatisk uden lyd i op til 30 sekunder øverst i YouTube-startfeedet. Mastheaden kan vises i bredformat eller 16:9-billedformat og inkluderer et informationspanel til højre, der automatisk bruger aktiver fra din kanal. Du har mulighed for at føje op til 2 ledsagende videoer til dette panel. Folk kan klikke på lydikonet, hvis de vil høre videoens lyd.
  • Når autoplay er slut, slår den primære video som standard over på videoens miniaturebillede. Når en person klikker på videoen eller på miniaturebilledet, føres vedkommende til YouTube-afspilningssiden for videoen.

Mobil

• En udvalgt video i mastheaden afspilles automatisk uden lyd i hele videoens varighed øverst i YouTube-appen eller i startfeedet på m.youtube.com.
  • En Mobile Video Masthead indeholder et videominiaturebillede, en tilpasset overskrift, beskrivelsestekster og en ekstern opfordring til handling (CTA, call-to-action). En Mobile Video Masthead henter desuden automatisk kanalnavnet og -ikonet fra annoncørens kanal. Når en bruger klikker på en Mobile Video Masthead, afsluttes annoncen, og brugeren ledes hen på afspilningssiden i YouTube for den udvalgte video.

Tv-skærme

• En udvalgt video i mastheaden afspilles automatisk (de steder, hvor det understøttes) uden lyd i hele videoens varighed øverst i YouTube-appen på tv-skærme. Mastheaden kan vises i bredformat eller 16:9-billedformat. Folk kan bruge deres tv-fjernbetjening til at interagere med mastheaden. Når autoplay er slut, slår den primære video som standard over på videoens miniaturebillede. Når en person klikker på videoen eller miniaturebilledet, føres vedkommende til afspilningssiden for at se videoen på fuld skærm.
  • Du kan ikke føje en CTA til en masthead på tv-skærme.

Hvordan bliver jeg debiteret?

Da mastheads kun er tilgængelige på basis af reservationer, debiteres du med en pris pr. tusinde eksponeringer (CPM, cost-per-thousand-impressions). Du kan i samarbejde med dit Google-annonceringsteam få et prisoverslag og eksponeringsmål for kampagnen.