Om videoannonceformater

I Google Ads kan du oprette fængende videokampagner med en række videoannonceformater, som engagerer kunderne på forskellige måder på YouTube og på tværs af videopartnerwebsites. Der findes følgende videoannonceformater:

Videoannonceindhold skal hostes på YouTube, men videoannoncer kan vises på YouTube og på de websites og i de apps, der kører på Google-videopartnere (afhængigt af dine annonceformater og kampagneindstillinger).

I denne artikel beskriver vi fordelene ved videoannoncer og sammenligner de forskellige tilgængelige videoannonceformater. Få detaljerede oplysninger om de enkelte formater nedenfor. Du kan også få flere oplysninger om vores politikker og krav.

Billede af alle videoannonceformater

Instream-annoncer, der kan springes over

Billede af Instream-annonce, der kan springes over

Hvornår bør jeg bruge dette annonceformat?

Brug Instream-annoncer, der kan springes over, når du har videoindhold, som du gerne vil promovere før, i løbet af eller efter andre videoer på YouTube og på de websites og i de apps, der kører på Google-videopartnere.

Hvordan fungerer annonceformatet?

Instream-annoncer, der kan springes over, afspilles før, i løbet af eller efter andre videoer. Efter fem sekunder har seeren mulighed for at springe annoncen over.

Hvor vises annonceformatet?

Instream-annoncer, der kan springes over, vises på YouTube-afspilningssider og på de websites og i de apps, der kører på Google-videopartnere.

Hvordan bliver jeg debiteret?

Med CPV-budgivning betaler du, når en seer ser 30 sekunder af din video (eller hele videoen, hvis den er kortere end 30 sekunder) eller interagerer med din video, alt efter hvad der kommer først.

Med budgivning baseret på mål-CPM, mål-CPA og maksimering af antal konverteringer betaler du ud fra antal eksponeringer.

Hvilke kampagnemål skal jeg vælge for at bruge dette annonceformat?

• Salg
  • Kundeemner
  • Websitetrafik
  • Brandbevidsthed og rækkevidde
  • Produkt- og brandovervejelse

Bemærk! Du kan også bruge dette annonceformat, når du vælger "Opret en kampagne uden vejledning ved hjælp af mål" i Google Ads.

Instream-annoncer, der ikke kan springes over

Billede af Instream-annonce, der ikke kan springes over

Hvornår bør jeg bruge dette annonceformat?

Brug Instream-annoncer, der ikke kan springes over, når du har videoindhold, som du gerne vil promovere før, i løbet af eller efter andre videoer på YouTube og på de websites og i de apps, der kører på Google-videopartnere, og hvor du vil have, at seerne skal se hele annoncen, uden at springe den over.

Hvordan fungerer annonceformatet?

Instream-annoncer, der ikke kan springes over, varer 15 sekunder (eller kortere) og afspilles før, i løbet af eller efter andre videoer. Seerne har ikke mulighed for at springe annoncen over.

Hvor vises annonceformatet?

Instream-annoncer, der ikke kan springes over, vises i YouTube-videoer og på de websites og i de apps, der kører på Google-videopartnere.

Hvordan bliver jeg debiteret?

Du betaler ud fra antallet af eksponeringer. Instream-annoncer, der ikke kan springes over, bruger budgivning baseret på mål-CPM, så du betaler, hver gang din annonce vises.

Hvilke kampagnemål skal jeg vælge for at bruge dette annonceformat?

• Brandbevidsthed og rækkevidde

Bemærk! Du kan også bruge dette annonceformat, når du vælger "Opret en kampagne uden vejledning ved hjælp af mål" i Google Ads.

Video discovery-annoncer

Billede af video discovery-annonce

Hvornår bør jeg bruge dette annonceformat?

Brug video discovery-annoncer til at promovere videoindhold på steder, hvor folk søger efter indhold, f.eks. ud for relaterede YouTube-videoer, i YouTube-søgeresultater eller på startsiden for YouTube til mobilenheder.

Hvordan fungerer annonceformatet?

Video discovery-annoncer består af et miniaturebillede fra din video med tekst. Annoncens nøjagtige størrelse og udseende kan variere, afhængigt af hvor den vises, men video discovery-annoncer opfordrer altid folk til at klikke for at se videoen. Videoen afspilles derefter på YouTube-afspilningssiden eller kanalsiden.

Hvor vises annonceformatet?

Video discovery-annoncer vises:

• I YouTube-søgeresultater
  • Sammen med relaterede YouTube-videoer
  • På startsiden for YouTube til mobilenheder

Hvordan bliver jeg debiteret?

Du debiteres kun, når seerne vælger at se din annonce ved at klikke på miniaturebilledet.

Hvilke kampagnemål skal jeg vælge for at bruge dette annonceformat?

• Produkt- og brandovervejelse

Bemærk! Du kan også bruge dette annonceformat, når du vælger "Opret en kampagne uden vejledning ved hjælp af mål" i Google Ads.

Bumperannoncer

Billede af bumperannonce

Hvornår bør jeg bruge dette annonceformat?

Brug bumperannoncer, når du vil nå ud til seerne bredt med et kort og klart budskab.

Hvordan fungerer annonceformatet?

Bumperannoncer varer seks sekunder (eller kortere) og afspilles før, i løbet af eller efter en anden video. Seerne har ikke mulighed for at springe annoncen over.

Hvor vises annonceformatet?

Bumperannoncer vises i YouTube-videoer og på de websites og i de apps, der kører på Google-videopartnere.

Hvordan bliver jeg debiteret?

Du betaler ud fra antallet af eksponeringer. Bumperannoncer bruger budgivning baseret på mål-CPM, så du betaler, hver gang din annonce vises.

Hvilke kampagnemål skal jeg vælge for at bruge dette annonceformat?

• Brandbevidsthed og rækkevidde

Bemærk! Du kan også bruge dette annonceformat, når du vælger "Opret en kampagne uden vejledning ved hjælp af mål" i Google Ads.

Outstream-annoncer

Billede af outstream-annonce

Hvornår bør jeg bruge dette annonceformat?

Brug outstream-annoncer, når du vil udvide rækkevidden af dine videoannoncer på mobilenheder, så du kan nå ud til flere kunder.

Hvordan fungerer annonceformatet?

Outstream-annoncer begynder at afspille med lyden slået fra. Seere kan trykke på annoncen for at slå lyden til i videoen. Formålet med outstream-annoncer er at øge din videorækkevidde til en attraktiv pris.

Hvor vises annonceformatet?

Outstream-annoncer er mobilspecifikke annoncer, og de vises kun på de websites og i de apps, der kører på Google-videopartnere. Outstream-annoncer er ikke tilgængelige på YouTube.

Outstream-annoncer kan køre på en række forskellige mobilplaceringer. I forbindelse med mobilwebplaceringer vises outstream-annoncer i bannere. I mobilapps vises outstream-annoncer i bannere, mellemliggende annoncer, InFeed-annoncer, native-annoncer og i stående format samt fuldskærmsformat.

Hvordan bliver jeg debiteret?

Du debiteres for outstream-annoncer baseret på pris pr. tusinde synlige eksponeringer (vCPM), så du bliver kun debiteret, når nogen ser din videoafspilning i to sekunder eller mere.

Hvilke kampagnemål skal jeg vælge for at bruge dette annonceformat?

• Brandbevidsthed og rækkevidde

Bemærk! Du kan også bruge dette annonceformat, når du vælger "Opret en kampagne uden vejledning ved hjælp af mål" i Google Ads.

Mastheads

Billede af masthead

Hvornår bør jeg bruge dette annonceformat?

Brug dette format, når du vil øge opmærksomheden på eller lancere et nyt produkt eller en ny tjeneste eller nå ud til en stor målgruppe på kort tid (f.eks. en udsalgsbegivenhed).

Mastheads er kun tilgængelige på basis af reservationer via en Google-salgsrepræsentant. Se flere oplysninger under Om reserverede medieplaceringer på YouTube.

Hvordan fungerer annonceformatet?

Computer

• En udvalgt video i mastheaden afspilles automatisk uden lyd i op til 30 sekunder øverst i YouTube-startfeedet. Mastheaden kan vises i bredformat eller 16:9-billedformat og inkluderer et informationspanel til højre, der automatisk bruger aktiver fra din kanal. Du har mulighed for at føje op til to ledsagende videoer til dette panel. Folk kan klikke på lydikonet, hvis de vil høre videoens lyd.
  • Når autoplay er slut, slår den primære video som standard over på videominiaturen. Når en person klikker på videoen eller på miniaturebilledet, føres vedkommende til YouTube-afspilningssiden for videoen.

Mobil

• En udvalgt video i mastheaden afspilles automatisk uden lyd i hele videoens varighed øverst i YouTube-appen eller m.youtube.com-startfeedet.
  • En Mobile Video Masthead indeholder et videominiaturebillede, en tilpasset overskrift, beskrivelsestekster og en ekstern opfordring til handling (CTA, call to action). En Mobile Video Masthead henter desuden automatisk kanalnavnet og -ikonet fra annoncørens kanal. Når en bruger klikker på en Mobile Video Masthead, afsluttes annoncen, og brugeren ledes hen på afspilningssiden i YouTube for den udvalgte video.

Tv-skærme

• En udvalgt video i mastheaden afspilles automatisk (de steder, hvor det understøttes) uden lyd i hele videoens varighed øverst i YouTube-appen på tv-skærme. Mastheaden kan vises i bredformat eller 16:9-billedformat. Folk kan bruge deres tv-fjernbetjening til at interagere med mastheaden. Når autoplay er slut, slår den primære video som standard over på videominiaturen.  Når en person klikker på videoen eller miniaturebilledet, føres vedkommende til afspilningssiden for at se videoen på fuld skærm.
  • Du kan ikke føje en CTA til en masthead på tv-skærme.

Hvordan bliver jeg debiteret?

Da mastheads kun er tilgængelige på basis af reservationer, debiteres du med en fast pris pr. dag (CPD, cost-per-day) eller pris pr. tusinde eksponeringer (CPM, cost-per-thousand-impressions). Du kan i samarbejde med dit Google-annonceringsteam få et prisoverslag og eksponeringsmål for kampagnen.

Bemærk! Mastheads på tv-skærme kan kun bookes på CPM-basis. Alle indstillinger for målretning og annoncevisning er de samme som for andre masthead-kampagner, der er booket på CPM-basis.