Administrer annonsegrupper i nåværende kampanjer

I Google Ads-kampanjer kan du organisere og målrette annonsene dine ved å plassere dem i annonsegrupper. Du kan legge inn bud og organisere søkeord på annonsegruppenivå. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan lage og endre annonsegrupper.Du kan også se en kort oversikt i denne videoen:

Før du begynner

Denne artikkelen handler om annonsegrupper i nåværende kampanjer, men du kan også opprette annonsegrupper når du oppretter kampanjer. Finn ut mer om hvordan du oppretter kampanjer

Veiledning

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Slik lager du nye annonsegrupper

Slik lager du nye annonsegrupper:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Annonsegrupper på sidemenyen til venstre.
  3. Klikk på plussknappen for å lage en ny annonsegruppe.

Slik endrer du annonsegrupper

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Annonsegrupper på sidemenyen til venstre.
  3. For å endre annonsegruppen din, hold markøren over og klikk på blyantikonet Endre ved siden av innstillingene du vil endre.