Administrer annoncegrupper for eksisterende kampagner

Med en annoncegruppe kan du organisere og målrette dine annoncer i en Google Ads-kampagne. Du kan angive bud og organisere søgeord på annoncegruppeniveau. Denne artikel handler om, hvordan du opretter og redigerer en annoncegruppe. Denne video giver også et hurtigt overblik:

Før du begynder

Denne artikel handler om annoncegrupper til eksisterende kampagner, men du kan også oprette annoncegrupper, mens du opretter en kampagne. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en kampagne

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Sådan opretter du en ny annoncegruppe

Følg disse trin for at oprette en ny annoncegruppe:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncegrupper i sidemenuen til venstre.
  3. Klik på plusknappen for at oprette en ny annoncegruppe.

Sådan redigerer du en annoncegruppe

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncegrupper i sidemenuen til venstre.
  3. For at redigere din annoncegruppe skal du holde markøren over og klikke på blyantikonet Rediger ud for hver indstilling, som du vil ændre.