Administrer annoncegrupper for eksisterende kampagner

Med en annoncegruppe kan du organisere og målrette dine annoncer i en Google Ads-kampagne. Du kan angive bud og organisere søgeord på annoncegruppeniveau. Denne artikel handler om, hvordan du opretter og redigerer en annoncegruppe. Denne video giver også et hurtigt overblik:

Før du begynder

Denne artikel handler om annoncegrupper til eksisterende kampagner, men du kan også oprette annoncegrupper, mens du opretter en kampagne. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en kampagne

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Sådan opretter du en annoncegruppe

1. Log ind på din AdWords-konto.
  2. Klik på fanen Kampagner.
  3. Under Alle kampagner skal du klikke på navnet på den kampagne, hvor du vil tilføje en annoncegruppe.
  4. Klik på fanen Annoncegrupper.
  5. Klik på knappen + Annoncegruppe.
  6. På siden "Opret annoncegruppe", der vises, skal du følge anvisningerne for at gøre din nye annoncegruppe færdig.
  7. Klik på Gem annoncegruppe.
New ad group

Når du har oprettet din nye annoncegruppe, vil du sandsynligvis gerne tilføje annoncer og søgeord. Det gør du ved at klikke på annoncegruppens navn og derefter klikke på fanen Annoncer eller Søgeord.

Sådan redigerer du en annoncegruppe

I tabellen på fanen Annoncegrupper kan du redigere en enkelt annoncegruppe ved at klikke på dens statusikon eller buddet i kolonnen "Standard maks. CPC". Hvis du vil ændre navnet på annoncegruppen, skal du klikke på det blyantikon, der vises, når markøren holdes ud for navnet på annoncegruppen. Bemærk, at hvis du i stedet klikker på navnet på annoncegruppen, går du til fanen Søgeord.

Keywords tab

Hvis du vil foretage ændringer i flere annoncegrupper ad gangen, skal du markere felterne ud for en eller flere annoncegrupper for at aktivere knappen Rediger. Du kan også klikke på afkrydsningsfeltet i overskriftsrækken for at vælge alle annoncegrupper. Derefter kan du redigere de valgte annoncegruppers status, navn og bud.