Angi og endre gjennomsnittlige dagsbudsjetter for kampanjer

Med Google Ads fastsetter du ønsket dagsbudsjett for hver kampanje ut fra de aktuelle annonseringsmålene og beløpet du er villig til å bruke hver dag. Du kan når som helst endre budsjettet ditt.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du angir og endrer dagsbudsjettet ditt.

If your account is in Smart Mode, learn how to edit your budget for Smart campaigns.

Veiledning

Slik angir du gjennomsnittlige dagsbudsjettet for kampanjer

Du kan angi kampanjens gjennomsnittlige dagsbudsjett på Kampanjer-siden:

I denne animasjonen vises det hvordan du kan angi et gjennomsnittlig dagsbudsjett for kampanjer i Google Ads.

1. I Google Ads-kontoen går du til «Kampanjer» og finner kampanjen der du vil angi budsjettet. Hvis du bruker et månedlig budsjett, deler du det totale beløpet på 30,4.
  2. Klikk på blyantikonet Endre i Budsjett-kolonnen.
  3. Skriv inn et nytt gjennomsnittlig dagsbudsjett.
  4. Klikk på Lagre.

Slik endrer du gjennomsnittlige dagsbudsjetter for kampanjer

Du kan når som helst endre det gjennomsnittlige dagsbudsjettet og så mange ganger du ønsker. Slik endrer du dagsbudsjettet ditt for kampanjer fra «Kampanjer»-siden:

1. I Google Ads-kontoen går du til «Kampanjer» og finner kampanjen du vil endre.
  2. Klikk på blyantikonet Endre i Budsjett-kolonnen.
  3. Skriv inn et nytt gjennomsnittlig dagsbudsjett.
  4. Klikk på Lagre.

Tips

• Få en anbefaling. Google Ads viser anbefalte budsjetter for kampanjene der du gjentatte ganger har nådd det gjennomsnittlige dagsbudsjettet, men hvor du potensielt kan få flere klikk og visninger.
  • Følg aktivt med på kontoresultatene. Sjekk kontoen regelmessig for å finne kampanjer som er begrenset av budsjettet eller har gjenstående budsjettmidler. Et begrenset budsjett kan føre til at du får færre klikk og visninger enn du potensielt kunne ha fått.