Angi standardbud for annonsegrupper

En annonsegruppe er en samling av annonser som alle utløses av et delt sett med søkeord. Når du oppretter en ny annonsegruppe, ber vi deg om å opprette den første annonsen og en tilhørende liste over søkeord. Du må også fastsette et standardbud for annonsegruppen (maks. CPC). Dette standardbudet er en praktisk måte å håndtere budene for alle søkeord i annonsegruppen din på. Du kan overstyre standardbudet for annonsegruppen for enkelte søkeord ved å heve eller senke maks. CPC på Søkeord-siden.

Veiledning

Sånn kan du angi bud når du oppretter nye annonsegrupper

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer i sidemenyen.
  3. Klikk på navnet på en kampanje du vil legge til en ny annonsegruppe i.
  4. Klikk på plussknappen for å opprette en ny annonsegruppe.
  5. Velg en kampanje, og klikk på Opprett annonsegruppe.
  6. Angi annonsegruppenavn, standardbud og søkeord på siden som åpnes.
  7. Klikk på Lagre og fortsett.

Prøv nå

Sånn endrer du standardbudet for én eller flere annonsegrupper

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Annonsegrupper i sidemenyen.
  3. Merk av i avmerkingsboksen ved siden av alle annonsegruppene der du vil endre standard maks. CPC-budet.
  4. Klikk på Endre bud i Rediger-rullegardinmenyen som vises.
  5. Skriv inn det nye beløpet for standard maks. CPC-budet.
  6. Klikk på Bruk.

Prøv nå

Søkeordbud overstyrer standardbud for annonsegruppene dine

Hvis du angir individuelle søkeordbud eller plasseringsbud, overstyrer enkeltbudene standardbudet for annonsegruppen. Eksempel: Standard annonsegruppebudet ditt er NOK 4, men du øker budet for ett av søkeordene dine til NOK 5. Dette søkeordbudet brukes da hver gang det aktuelle søkeordet utløser annonsevisning.

Valg av budjusteringer for kampanjer

Du kan angi budjusteringer for å øke eller redusere budene dine når annonsen din konkurrerer om å bli vist på mobilenheter, bestemte steder eller bestemte dager og tidspunkter. Hvis kampanjen din kjører i Displaynettverket, kan du angi budjusteringer på annonsegruppenivå for å bruke for eksempel emne- eller plasseringsmålretting. Bruk av budjusteringer kan gi deg mer kontroll over når og hvor annonsen din vises.

Hvis du bruker automatisk budgivning, angir vi standardbudene for deg

Hvis du har valgt manuell budgivning for kampanjen din, kan du når som helst endre standardbudene dine.

Hvis du er en kontoadministrator som foretrekker å delegere, kan en automatisk budstrategi passe for deg. Med automatisk budgivning tar AdWords-systemet seg av de tunge løftene og budgivningen, slik at det blir enklere for deg å nå resultatmålene dine. Hver av de automatiske budstrategiene er utviklet for at det skal bli enklere for deg å nå et bestemt mål for bedriften din, som for eksempel å maksimere antall klikk eller konverteringer, eller å oppnå høyest mulig konverteringsverdi. Finn ut mer om automatisk budgivning.