Miten mainosryhmät toimivat?

Mainosryhmä sisältää mainoksia, joilla on samankaltaisia tavoitteita. Voit valita hintatarjouksen tai hinnan, jota käytetään, kun mainosryhmän avainsanat käynnistävät mainoksen. Tätä kutsutaan klikkauskohtaiseksi hintatarjoukseksi. Voit määrittää hinnat myös mainosryhmän yksittäisille avainsanoille. Mainosryhmien avulla voit järjestää mainoksesi teemoittain. Teemoja ovat esimerkiksi tuote- tai palvelutyypit.

Mainosryhmien ryhmitteleminen samankaltaisten teemojen mukaan

Monet mainostajat järjestävät mainosryhmät verkkosivustonsa osioiden tai luokkien perusteella. Oletetaan esimerkiksi, että myyt verkkosivustollasi jälkiruokia, juomia ja välipaloja.

Esimerkiksi alla olevassa taulukossa kukin mainosryhmä sisältää avainsanaluettelon, jossa keskitytään yhteen myymääsi tuotteeseen. Kunkin mainosryhmän avainsanaluettelo saa järjestelmämme näyttämään näiden tuotteiden mainoksia vain niihin liittyvillä verkkosivustoilla.

Mainosryhmä: jälkiruoat Mainosryhmä: juomat Mainosryhmä: välipalat
muffinssit virvoitusjuoma perunalastut
kurpitsapiirakat kahvi ruislastut
omenapiirakka jääkahvi juustonaksut
suklaakakku jäätee suolapähkinät
jäätelö kivennäisvesi pähkinäsekoitus
pikkuleivät appelsiinimehu riisikakut