Om annoncegruppestatus

Din annoncegruppestatus fortæller dig, om din annoncegruppe er aktiv eller ej.

Annoncegruppestatus er anderledes end status for kampagner, annoncer og søgeord, selvom de forskellige statusser kan påvirke hinanden. Annoncegrupperne er indeholdt i kampagner, og hver kampagne kan have en eller flere annoncegrupper. Hver annoncegruppe indeholder annoncer og søgeord.

Annoncegrupper kan også indeholde andre målretningsmetoder end søgeord, f.eks. brug af demografiske oplysninger eller remarketinglister. I denne artikel fokuserer vi på annoncegrupper, der bruger søgeordsmålretning.

Annoncegruppestruktur

Kampagne

Kampagne

Annoncegruppe

Annoncegruppe

Annoncegruppe

Annoncegruppe

Annoncer
Søgeord

Annoncer
Søgeord

Annoncer
Søgeord

Annoncer
Søgeord

Denne struktur betyder, at statusændringer på kampagneniveau påvirker statusserne for annoncegrupper, annoncer og søgeord i den. En statusændring på annoncegruppeniveau påvirker annoncerne og søgeordene i den osv.

Hvis du f.eks. sætter din kampagne på pause, får annoncegrupperne, annoncerne og søgeordene i den pågældende kampagne samme status. Hvis du derimod vælger at sætte en individuel annoncegruppe på pause i en kampagne med flere forskellige annoncegrupper, er det kun denne ene annoncegruppe, der sættes på pause – sammen med de annoncer og søgeord, den indeholder. De resterende annoncegrupper, annoncer og søgeord i kampagnen vil fortsat være aktive. Få flere oplysninger om kampagnestatus.

Tip!

Vises dine annoncer ikke? Her er nogle af de mest almindelige årsager:

• Du har deaktiveret en annoncegruppe eller dens "overordnede" kampagne ved at sætte den på pause eller fjerne den
  • Der er ikke flere penge på din konto
  • Du har ikke lagt en tidsplan for kørsel af dine annoncer

Få flere oplysninger om mulige årsager til, at du ikke kan se din annonce.

Tjek din annoncegruppestatus

Kolonnen "Status" for dine annoncegrupper fortæller dig, om din annoncegruppe er aktiv. Ud fra din annoncegruppes status kan du finde ud af følgende:

• Hvilke af dine annoncegrupper der er sat på pause, aktiveret eller i andre tilstande
  • Hvilke ændringer du skal foretage for en annoncegruppe eller dens kampagne
  • Hvorvidt en annoncegruppe er blevet godkendt eller ej på baggrund af Google Ads-politikker

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Sådan tjekker du din annoncegruppes status

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Annoncegrupper.
  4. Se annoncegruppens status i kolonnen "Status".
  5. Du kan klikke på overskriften "Status” for at sortere dine annoncegrupper efter status.
Gå til Google Ads

Hvad betyder din annoncegruppestatus?

Annoncegruppestatus Betydning
Kvalificeret Denne annoncegruppe er klar til at blive kørt. Det er en god idé at tjekke fanen Annoncer for at se, om der er angivet nogen overtrædelser af politikkerne, som forhindrer individuelle annoncer i at blive vist.
Kvalificeret (begrænset)
  • De fleste annoncer i denne annoncegruppe er afvist.
  • Alle eller de fleste annoncer i denne annoncegruppe er begrænset af politikker.
  • De fleste annoncer i denne annoncegruppe er under gennemgang.
Sat på pause Du har midlertidigt forhindret denne annoncegruppe i at vise annoncer. Dens annoncer kører ikke. Du kan genoptage visningen af annoncegruppen for at begynde at vise annoncer igen.
Fjernet Du har fjernet denne annoncegruppe. Dens annoncer kører ikke.
Afventer Alle annoncer i denne annoncegruppe er under gennemgang.
Ufærdig Du mangler at oprette nødvendige dele af denne annoncegruppe (såsom søgeord eller annoncer). Dens annoncer kører ikke.
Ikke kvalificeret
  • Kampagnen er sat på pause: Du har sat denne annoncegruppes kampagne på pause. Dens annoncer kører ikke. Du kan genoptage kampagnen, der er sat på pause, for at vise annoncer igen.
  • Kampagnen er fjernet: Du har fjernet denne annoncegruppes kampagne. Dens annoncer kører ikke. Du kan gendanne den fjernede kampagne for at begynde at vise annoncer igen.
  • Kampagnen er suspenderet: Annoncegruppen kører ikke, fordi din forudbetalte kontosaldo er udløbet. Din kampagne og annoncegrupperne i den genoptages, når du har sat penge ind på kontoen.
  • Kampagnen er afsluttet: Denne annoncegruppe er i en kampagne, der har passeret slutdatoen. Dens annoncer kører ikke.
  • Kampagnen afventer: Du har planlagt denne annoncegruppes kampagne til at starte senere. Dens annoncer kører ikke endnu.
  • Der er intet annoncemateriale i denne annoncegruppe, eller alt annoncemateriale er sat på pause.
  • Der er ingen søgeord i denne annoncegruppe, eller alt annoncemateriale er sat på pause.
  • Alle annoncer i denne annoncegruppe er afvist.