Opret et kontobudget

Kontobudgetter er et krav for annoncører, der betaler via månedlig fakturering. De kan bruges til at styre det beløb, der bruges i en bestemt periode. Denne artikel beskriver, hvordan du opretter, redigerer og fjerner et kontobudget.

Før du begynder

• Kontobudgetter er kun tilgængelige til konti med betalingsindstillingen "Månedlig fakturering".
  • Hvis du har valgt automatisk eller manuel betaling som betalingsindstilling, kan du bruge kampagnebudgetter til at holde styr på omkostningerne.
  • Du skal have administrator- eller standardadgang til Google Ads-kontoen eller Google Ads-managerkontoen for at kunne oprette et budget.

Opret et budget

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet (), og vælg Fakturering og betalinger.
  3. Klik på Kontobudgetter på navigationsmenuen til venstre og derefter på den blå plusknap ().
  4. Vælg Brug hovedserviceaftale i sektionen "Serviceaftale", hvis kontrakten skal gælde for alle fremtidige budgetter. Ellers skal du vælge Opret budgetserviceaftale.
    • Hvis du vælger Opret budgetserviceaftale, skal du vælge aftalesprog og angive en mailadresse på en betalingskontaktperson.
  5. Vælg Ubegrænset i feltet "Budget", hvis du ikke ønsker, at der skal være en beløbsgrænse for det samlede forbrug for alle dine Google Ads-kampagner. Hvis du derimod ønsker at begrænse det samlede forbrug for alle dine Google Ads-kampagner, skal du vælge den anden mulighed ud for "Budget" og angive beløbet.
  6. Vælg en Ønsket startdato og eventuelt også en Slutdato.
  7. Angiv Budgetnavn og om ønsket Købsordre eller Bemærkninger eller begge dele.
  8. Klik på Gem.

Husk!

Annoncevisningen på din konto ophører, hvis dit budget er opbrugt, eller hvis den angivne slutdato er nået. Tjek dine kontobudgetter med jævne mellemrum for at sikre dig, at dine annoncer fortsat bliver vist.

Fjern, afslut eller rediger et budget

Vil du ændre et kontobudget? Så følg denne fremgangsmåde:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet (), og vælg Fakturering og betalinger.
  3. Klik på Kontobudgetter på navigationsmenuen til venstre, og find derefter den budgetordre, du vil fjerne, afslutte eller redigere.
Du kan ikke redigere budgettet, hvis der er gået mere end 90 dage siden slutdatoen.
  1. Når du har fundet budgettet, skal du se i kolonnen "Handlinger". Klik på Annuller for at fjerne et budget, der afventer aktivering eller gennemgang. Klik på Afslut for at afslutte en aktiv budgetordre.
  2. Klik på Rediger for at redigere et budget. Her kan du ændre dit budget, din slutdato, dit budgetnavn, din indkøbsordre eller dine bemærkninger.
  3. Når du er færdig, skal du klikke på Gem.

Hvis du redigerer et aktivt budget eller et, der afventer aktivering eller gennemgang, bliver det vist på siden Kontobudgetter i tabellen. Kast et blik på det oprindelige budget i tabellen. Her kan du se, at ændringerne er vist med kursiv tekst lige nedenunder. Hvis du klikker på Annuller, ændres det oprindelige budget ikke. Hvis du fjerner det oprindelige budget, bliver både budgettet og ændringsanmodningen fjernet.