Mainokset eivät näy tilibudjetin luomisesta huolimatta

Toisinaan saatat huomata, että mainoksesi eivät näy tilibudjetin luomisen jälkeen. Tämä voi johtua lopetuspäivän tai enimmäissumman saavuttamisesta sekä seuraavista syistä:

Kampanjasi on ehkä määritetty ja mainoksesi ovat valmiina, mutta mainoksia ei näytetä, ennen kuin aloituspäivä on saavutettu. Yleensä suosittelemme, että pyydetty aloituspäivä asetetaan mahdollisimman pian.

Ratkaisu: Odota alkamispäivää tai muuta sitä budjettitilauksessasi. Jos haluat muuttaa tilausta, klikkaa Google Ads ‑tilisi rataskuvaketta , valitse Laskutus ja klikkaa sivun reunassa olevaa Tilibudjetit-linkkiä. Etsi tilauksesi ja klikkaa Muokkaa.

Tilibudjettisi saattaa odottaa hyväksyntää ja aktivointia. Jos esimerkiksi palvelusopimus vaaditaan, budjetin tilana on "Tarkistus käynnissä" sopimuksen hyväksymiseen saakka. Kun kaikki vaadittavat vaiheet on suoritettu, budjetin tilaksi tulee "Odottaa". Kun pyydetty aloituspäivä on saavutettu, tilaksi tulee "Aktiivinen" ja mainostesi näyttäminen aloitetaan.

Ratkaisu: Odota, että tilibudjetti hyväksytään ja aktivoidaan.

• Valitsemaasi budjetin aloituspäivää ei ole vielä saavutettu.
  • Budjettia ei ole hyväksytty.

Jos budjettisi alkamispäivä on jo mennyt ja budjettisi on hyväksytty ja aktivoitu, selvitä tällä vianetsintäominaisuudella, miksi mainoksesi ei näy.

Seuraava vaihe