Kuukausilaskutuksen hakeminen

Tässä artikkelissa kerrotaan kuukausilaskutuksen käyttöönotosta. Jos olet jo laskutusasiakas ja haluat tietää, miten Google Ads ‑kulut maksetaan, siirry artikkeliin Maksun suorittaminen kuukausilaskutustileillä.

Kuukausilaskutus on maksuasetus, jota käytettäessä Google myöntää luottoa mainontakuluihin ja lasku lähetetään kuukausittain. Tätä maksuasetusta käyttävät yleensä suuret mainostajat ja yritykset, kuten asiakkaidensa Google Ads ‑tilejä hoitavat mainostoimistot. Tämän artikkelin avulla voit selvittää, voitko käyttää tätä maksuasetusta ja miten kuukausilaskutusta haetaan.

Ennen kuin aloitat

Hakemisen edellytykset

Voit olla oikeutettu käyttämään kuukausilaskutusta maksuasetuksena, jos yrityksesi täyttää tietyt vaatimukset. Vaatimuksia ovat muun muassa seuraavat:

• Yritys on rekisteröity vähintään vuosi sitten.
  • Yrityksen Google Ads ‑tili on ollut aktiivinen ja rikkeetön vähintään vuoden ajan.
  • Yritys on käyttänyt vähintään 5 000 $ kuussa (summa voi vaihdella maittain) kolmena kuukautena 12 viime kuukauden aikana.
Tekstikuva: Yrityksen Google Ads ‑tili on ollut aktiivinen ja rikkeetön vähintään vuoden ajan. Tekstikuva: Yritys on käyttänyt vähintään 5 000 $ kuussa kolmena kuukautena 12 viime kuukauden aikana (summa voi vaihdella maittain). Tekstikuva: Yritys on rekisteröity vähintään vuosi sitten.
Jos yrityksesi täyttää nämä alkuvaatimukset ja haluat hakea kuukausilaskutusta, ota yhteyttä meihin.

Hakuprosessi

Hakemusyhteydenottosi jälkeen tarkistamme yrityksesi luottohistorian. Jos yrityksesi hyväksytään kuukausilaskutuksen käyttäjäksi, lähetämme yrityksen yhteyshenkilölle sähköpostitse seuraavat tiedot:

• Maksuehdot: Maksuaika laskun lähettämisen jälkeen. Yleensä maksuaikaa on 30 päivää.
  • Luottoraja: Vastuullasi olevien kuukausittain laskutettavien tilien enimmäissaldo. Saldo sisältää kaikki maksamattomat mainontakulut (sekä laskutetut että laskuttamattomat maksut).

Kun nämä ehdot on hyväksytty, siirrämme tilisi kuukausilaskutukseen. Mainostesi näkyminen ei keskeydy näiden muutosten aikana.

Muista kuitenkin, että jos ylität joko maksuehdot tai luottorajan, mainostesi näkyminen voi hidastua tai keskeytyä. Lähetämme laskun ja maksuohjeet sähköpostitse yleensä kuukauden viidenteen arkipäivään mennessä.