Legg til nye betalingsmåter i Google Ads

I denne artikkelen

Veiledning

Merk: Når du legger til et nytt kort, kan det hende du ser et midlertidig forhåndsreservert beløp i kontoen din. Du trenger ikke å gjøre noe, og reservasjonen fjernes automatisk i løpet av en uke.

Fremgangsmåten du må følge for å legge til betalingsmåter, er avhengig av om det er første gang du registrerer faktureringsinformasjon i Google Ads eller ikke.

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Slik kan du legge inn faktureringsinformasjon for første gang

Etter at du har opprettet en Google Ads-konto, kan du legge inn faktureringsinformasjon på denne måten:

1. Klikk på faktureringsikonet Faktureringsikon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Velg landet eller territoriet bedriften er hjemmehørende i. Velg Fortsett.
  4. Oppgi bedriftsadressen. Velg Fortsett.
  5. Velg faktureringsinnstillinger, og oppgi faktureringsinformasjon. Hvilke alternativer du ser, avhenger av landet i faktureringsadressen, valutaen du har valgt, og om noen betalingsmåter er midlertidig utilgjengelige for kontoen din.
  6. Les gjennom og godta vilkårene for Google Ads.
  7. Velg Send inn og så Aktivér.
    • Hvis du har valgt automatisk betaling som betalingsinnstilling: Når kontoen din er aktivert og faktureringsinformasjonen er behandlet, kan eventuelle nye annonser og kampanjer du lager, bli vist på Google. Hvis du ikke vil vise annonsene dine umiddelbart, må du huske å sette kampanjene dine på pause.
    • Hvis du har valgt manuelle innbetalinger som betalingsinnstilling, blir annonsene dine blir vist så fort du har midler på kontoen. Klikk på faktureringsikonet Faktureringsikon, velg Sammendrag, og klikk så på Legg til midler på «Tilgjengelige midler»-kortet for å legge til midler.

Oppdatering av faktureringsinformasjon som allerede er lagt inn

1. Klikk på faktureringsikonet Faktureringsikon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Betalingsmåter.
  3. Velg Legg til betalingsmåte.
  4. De tilgjengelige betalingsmåtene vises. Disse er basert på bedriftsadressen din, valutaen i kontoen din, betalingsinnstillingen din og hvorvidt noen betalingsmåter er midlertidig utilgjengelige for kontoen din.
  5. Angi informasjon om betalingsmåten din, og godta vilkårene for Google Ads.
  6. Hvis du vil legge til dette som primær betalingsmåte, må du kontrollere at det er merket av i avmerkingsboksen ved siden av Angi denne betalingsmåten som primær betalingsmåte.
  7. Velg Lagre.

Om Google Ads-betalinger

Med betalingsmåte mener vi hvordan du gjør opp for kostnadene som påløper deg i Google Ads.

Hvilke betalingsmåter som er tilgjengelige i kontoen din, avhenger av land og valuta. Bruk verktøyet for betalingsmåter for å se hvilke betalingsmåter du kan velge i kontoen din.

Vær oppmerksom på at enkelte betalingsmåter i noen tilfeller kan være midlertidig utilgjengelige mens Google Ads vurderer om kontoen din er kvalifisert til å bruke den aktuelle betalingsmåten.

Merk: Hvis banken eller kortutstederen din er hjemmehørende i EØS, kan den aktuelle virksomheten kreve at du må gjennom en ekstra autentiseringsprosess for å bekrefte at du faktisk eier det aktuelle kortet. Du kan for eksempel få tilsendt en engangskode på telefon. Banken eller kortutstederen kan kreve denne tilleggsbekreftelsen når du skal betale for noe eller legge til et nytt kreditt- eller debetkort, eller etter eget skjønn.

Google overholder de nye sikkerhetskravene pålagt banker og betalingsbehandlere i henhold til det andre betalingstjenestedirektivet (PSD2) i EØS. Hvis du lurer på noe, kan du kontakte banken eller kortutstederen direkte.

Linker til beslektet innhold