Mainoksen poistaminen

Jos et enää halua näyttää yhtä tai useampaa mainostasi, voit poistaa ne. Kun poistat mainoksen, se ei enää näy kampanjassasi eikä sitä voi saada takaisin. Voit kuitenkin edelleen tarkastella poistetun mainoksen aiempaa tuottavuutta. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit poistaa mainoksia yksi kerrallaan tai useita kerralla.

Ohjeet mainoksen poistamiseen

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa Kampanjat-välilehteä.
  3. Siirry Mainokset-välilehdelle.
  4. Valitse poistettavan mainoksen valintaruutu. Select an ad
  5. Klikkaa mainostaulukon yläreunassa avattavaa Muokkaa-valikkoa. Delete selected ad
  6. Poista mainoksesi valitsemalla avattavasta valikosta tila Poista.

Muista seuraavat seikat

Kun mainos on poistettu, et voi palauttaa sitä. Voit kuitenkin yhä tarkistaa poistetun mainoksen tehokkuuden valitsemalla kaavion yläpuolella olevasta avattavasta Kaikki paitsi poistetut mainokset ‑valikosta Kaikki mainokset.

Ohjeet useamman mainoksen poistamiseen kerralla

Jos haluat tehdä kerralla muutoksia useisiin kampanjoihin, mainoksiin, mainosryhmiin tai muuhun sisältöön, voit käyttää joukkolatauksia tai Google Ads Editoria. Lataa tuotteen taulukko, tee muutokset offline-tilassa ja päivitä sitten muutokset lataamalla taulukko tilillesi.

Vinkkejä

• Harkitsetko tehottomien mainosten poistamista? Luo suositustemme avulla korkealaatuisia ja osuvia mainoksia, jotka ovat tehokkaampia ja saavat aikaan haluamiasi tuloksia.
  • Kokeile mainosten keskeyttämistä poistamisen sijaan. Voit keskeyttää mainoksen ja luoda uuden, jos haluat kokeilla uusia mainostekstejä. Näin voit verrata uuden ja keskeytetyn mainoksen tehokkuutta.

Aiheeseen liittyvä linkki