Mainoksen poistaminen

Jos et enää halua näyttää yhtä tai useampaa mainostasi, voit poistaa ne. Kun poistat mainoksen, se ei enää näy kampanjassasi eikä sitä voi saada takaisin. Voit kuitenkin edelleen tarkastella poistetun mainoksen aiempaa tuottavuutta. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit poistaa mainoksia yksi kerrallaan tai useita kerralla.

Ohjeet mainoksen poistamiseen

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Mainokset ja laajennukset.
  3. Valitse poistettavan mainoksen valintaruutu.
  4. Klikkaa mainostaulukon yläreunassa olevaa avattavaa Muokkaa-valikkoa.
  5. Valitse Poista.

Muista seuraavat seikat

Kun mainoksesi on poistettu, et voi ottaa sitä uudelleen käyttöön. Voit kuitenkin edelleen tarkistaa poistetun mainoksen tehokkuuden klikkaamalla taulukon oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen valikkoa ja valitsemalla Näytä poistetut. Poistetut mainokset näkyvät nyt tilastotaulukossa.

Ohjeet useamman mainoksen poistamiseen kerralla

Jos haluat tehdä kerralla muutoksia useisiin kampanjoihin, mainoksiin, mainosryhmiin tai muuhun sisältöön, voit käyttää joukkolatauksia tai Google Ads Editoria. Lataa tuotteen taulukko, tee muutokset offline-tilassa ja päivitä sitten muutokset lataamalla taulukko tilillesi.

Vinkkejä

• Harkitsetko tehottomien mainosten poistamista? Luo suositustemme avulla korkealaatuisia ja osuvia mainoksia, jotka ovat tehokkaampia ja saavat aikaan haluamiasi tuloksia.
  • Kokeile mainosten keskeyttämistä poistamisen sijaan. Voit keskeyttää mainoksen ja luoda uuden, jos haluat kokeilla uusia mainostekstejä. Näin voit verrata uuden ja keskeytetyn mainoksen tehokkuutta.

Aiheeseen liittyvä linkki